- 19 Mayıs 2010
- 1.366
- 8
- 116
bi bayanın albümüne baktım kızı ölmüş 2,5 yaşında.gözyaşlarımı tutamadım:2::2:allahım ne büyük acı.ne tatlı bişimiş
böcüş eşim banada taşıtmaz normalde kız bişi.ama mecbur kaldık zaten o çekti sadece ben ucundan tuttum koca koltuğu nasıl çekti şaşırdım haa.
ya yatak odası olayı zaten akrabam eşimde iyi niyetlidir çok hani öle düşünememiştir.mecbur girmeleri gerekiyordu cnm bakmaları için dizaynına falan yani.o konuda sorun etmem yatak odama herkes girebilir farketmez ama izinsiz olursa sevmem
yani kimse durup dururken zati girmez la evi gezmeye falan girerler.yeni evime gelenleri zati gezdiriyorum bende açarım dolaplarımı hiç sorun olmaz kıs nolcak nasılsa hep düzenli
ya bebişim atölyenin elinde iş varmış bende ısrar etmiyorum nasılsa gelicek boşverr
evet cnm inanılmaz üzüldüm yaa 28 kasımda kaybetmişler sanırım tamda en güzel sevilme zamanlarındaymış.allah kalanlara sabır ve güzel bir ömür nasip etsin inşallah
la giren benimde teyzemin kızı.nolacak la deli tek başına girmedi yaben kımseyı sokmımzaten annemı bıle zorla soktum
yengelerımı falan sokarım ablamı ama eşimin akrabası yada benım komsuları sokmam
bıan evvel gelsın laa
naısl bısey olcak hıc demıon
la giren benimde teyzemin kızı.nolacak la deli tek başına girmedi yakadınlar evini gezmek istese yatak odamı gösterememmi dicen:d
la bende bilmiyom nasıl bişi getiricek.inş güzel bişi getirir.dükkan da olan iskeletlerden birini kaplayıp getirecek işte
Yakıt olarak doğal gazmı kullanılıyor apartmanda ..
Biz mutfağa hermetik şohpen takdırdık doğal gaz var çok rahat ya suyu açıyon sıcak su geliyor ocakta bağlı tüp derdi yok kışın 27 filan geliyor fatura çok ekonomik tüp olmış 70 herhalde
nerde oturuyon sen ablam
sarayda mı
bi bayanın albümüne baktım kızı ölmüş 2,5 yaşında.gözyaşlarımı tutamadım:2::2:allahım ne büyük acı.ne tatlı bişimiş
normal bir dairede oturuyorum böcüümmiyiki kiramız yok
bobişi çıkardım dışarsı çokkkkk güzel ılıman havaa
Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin
Allahım kimseye evlat acısı vermesinAMİN
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun
ben patates oturtma hiç yapmadım.kızartıonuzmu tarif etsenise kıslar
kızartıncada ağır olmasmı
offfff en sonunda inşallahhh telefon trafiği bitmiştirrryok yok birazdan da annem ararrr
evet komşum doğalgaz merkezi sistem apartmanımız.
tüplerle uğraşmak çokkk zor oluyor bende kısmetse yazın yaptıracağım inşallah.
şimdide bobiş sokak istiyorrbir türlü konsantre olamadım burayaaaa
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun
ben patates oturtma hiç yapmadım.kızartıonuzmu tarif etsenise kıslar
kızartıncada ağır olmasmı
yok kızartılmıo öle yemek gıbım pişiyy azcık suyla
tünaydın :92::92::92:
hoşgördüm ablamevet ya sütyen olurda don olmaz mı
tünaydın :92::92::92:
Yaptır valla çok rahat edersinnn duşa kabinin içinde filannnn
Kızartmadan olmaz yahu ama fazla kızartmıyon hafif olacak peçeteye koy sonra yağını emsin..
Kıymasını kavur soğanı at onuda kavur baharatını ilave et salça koy birazda maydonoz doğra ben hatta içine az miktarda pirinç koyyarımgüzel olur ..
Geniş tencerenin altına patatesleri diz üzerine kavrulmuş malzeleri dök suyunu ilave et en üstede dilinmlenmi domates ve biber koy fırında pişir daha güzel oluyor
Kızartmadan olmaz bu yemekk öbür türlü normal yemek gibi olur
çıkmam valla
sütyensiz çıkmam diyon yaniiiiiii :92: :92: :92:
hoş geldinnn zeboşumm
yine rataım komşummm
kızartmadan olmazzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?