• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ne suscamm bee
benı baskılarında susturamazsın:20::60::60:

adam cici ayında bılem yemek yapmayı bılmeyen garusu yuzunden açtır belkıde:59::60::60:

Böcük saçlarından çekicem şimdi:4::60::60:Benle evlenince yemek gördü kocam be manyah:60:Her yönden tok kocam:60:

24 yaşındayım cnm hatta 23 te denebilir daha 24 doldurmadım :1:
2 sene 4 aylık evliyim bebem

Ne güzel sizin devam ediyor mu ciciler:60:

24 yaşındayım cnm hatta 23 te denebilir daha 24 doldurmadım :1:
2 sene 4 aylık evliyim bebem

aynı yaştayıkk
nisanda 24 olcemm:48:

Sus:57:Bugün eşimin halasına bile gidicem misafir gelcekmiş poğaça falan yapcam :57:Beceriksiz olsam niye beni çağırsın:33::33:İyi ki bir çalışıyorsun patronun var :60::60:Benden garu neyim olur:60:

ne bılıyon belkı senı ıresıl etmek ıcın cağırıyo
yada tembel oda snın gıbı kendıne güvenmıyo barı skop yaparsa olmazsa bılem yenı gelın derler dıyede düşünmüş olabılır:31::60:bı sürü düşüncem var yanı hangısını ıstersen

senın yok yaa:63:

Abla ya gına gelcek sana ama:1:Karnıbakarın pştiğini nasıl anlıcam hiç yapmadım daha önce nasıl anlıcam:60:

Ne sert ne çok yumuşak olacak patates yemeği gibi düşn yani :34:

günaydın ablaaammm :54:
sende pırasanın yanına patates-biber kızartması yap sarımsak domates soslu :56:

Günaydın esencimm heee valla süperrrr bide makarna yapammmm :56: :56:

Ben yemek yapmıcam kayınvalideye gideriz balık yemeye bayadır gitmemiştik kadına.
akşamda o yüzden sulu yemek yapmadım.ince ince tavuk fleto aldım baget unuyla kızarttım yanına patates yaptım fırında kekikli pulbiberli ohhh bide salata ımmmmm:56::56:

Offffff tavuk diyince dayanamıyommmm anammmm akşamada balık varmışşşş :56: :56:

yok bjk macıydı ama bıze döşedıler ablam:59::60::60:

ırfan tam sana göre:69:alıver adamıda dizi cekımlerıne başla

Atmışlar 4 tane haaaaa geçmiş olsun :1:

Böcük saçlarından çekicem şimdi:4::60::60:Benle evlenince yemek gördü kocam be manyah:60:Her yönden tok kocam:60:

Ne güzel sizin devam ediyor mu ciciler:60:

çekemezsn olm
ben öle garu kavgası bılmem dırek dalarım tekme tokat sıddete evt:42::60:yaparım senı

her yönden derkenn:23::23:muzu bütüm yutuyon mu mesela:60::60:

aynı yaştayıkk

yada tembel oda snın gıbı kendıne güvenmıyo barı skop yaparsa olmazsa bılem yenı gelın derler dıyede düşünmüş olabılır:31::60:bı sürü düşüncem var yanı hangısını ıstersen

Len sana laf mı yetişir :60:Senin adama da acıdım şimdi:60::60:

Ne sert ne çok yumuşak olacak patates yemeği gibi düşn yani :34:

Günaydın esencimm heee valla süperrrr bide makarna yapammmm :56: :56:

Offffff tavuk diyince dayanamıyommmm anammmm akşamada balık varmışşşş :56: :56:

Atmışlar 4 tane haaaaa geçmiş olsun :1:

ablam belkım patates yemeğinide bılmıo:60::60::60:

he saol:59::60::60:

aynı yaştayıkk

ben ekimde 24 oldum

koptum :60::60:
[B

Offffff tavuk diyince dayanamıyommmm anammmm akşamada balık varmışşşş :56: :56: [/B]
gel şekerim beraber yiyelim.8 tl oldu tavuk yarısını yaptım yarısı kaldı nette tavuk sarma die bi tarif buldum değişik bişi şıkta.bakalım onu yaparım bi arada

Son düzenleme:
doğalgaz az geldi die sevinirken 20 den fazla gelmeyen su faturamı 33 gelmiş görünce eşitlik sağlanmış oldu:1::1:

Back