15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ha o mu budelikafaduldendelikafaduldeno zaman gözü aydın hadi dokunuca hamile kalmamamış bende muzcu diyince ne diyo diyorum ha o anlamda yaniyerimseniben

slm kizlarrrrrrrrrrrrr
basliga nolmus yaaaaaaaaaa :uhm:

ya basligimiz farkliydi önünde ve sonunda ஐ bu vardi

Niye böyle bise yapildi ki??

ama eksi verilen repim de gitmis iyi olmus
:roflol:
özellikle yapilan bisi degil cnmm
nazar degdi kkmiza

sırnaşık şeysırnaşık şey delii benimde arti replerim gitmis kötükedihüso

anammmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden napiiiin laaaaaaaaaaa:mymeka:

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu neeeeeeeeeee sempatiksalakcinni

ayyyyyyyyyyyyy:asigim: nayirrr o ben sempatiksalakcinni

ekledim kızlar bunlar netten alınma değil benim yaptıklarım
anammm hepsi harika duruyoooooooooo cokacimcoook

pazartesi istanbula iniyorum

havalimanindan alirsan sevinirim, sofra hazir olsun iki zahmet
opuyorumnanaktan
eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iyi yolculuklar cnm ne cabuk gidiyosuuuuuuuuuuuunnnkaydirigubbakcemile2

canlarımm işte ilk günümyaa.
net olayınada pek sıcak bakmıolar ondan pek giremiom haa
ayyyyyyyyyyyyyy hadi hayirli olsun cnmmmm olumunekankayizsmile
olsun arada sirada kacak girersin:jeyyar:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yine mi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

muzcu ne kız:bbo:
delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şey inanamiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey iste bunu sormicaktin etiketi bile var la:roflol::roflol: ama senin haberin yok sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey fasciii:mymeka: burdaki yorumlari oku özellikle candynin yorumlarini o zaman anlarsin muzcuyu :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şey

bana bak fıstık bi muzları falan biliyosun diye havalanma havanı alırım:mymeka:hem bilmemek değil öğrenmemek ayıp bi kerem muz konusunu unutmuşum hıhh gülümmsüprizzzzz:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…