- 7 Ekim 2009
- 3.073
- 7
- 40
İyi geceler tatlışlarŞeniz
o nasi yemek laaaaaa:roflol:Yemeh nansempatiksalakcinni
O benim bir kere kendiyim işte:dilcikar:
ohoooooooooooo senin bana ulasman icin 827382426 eksina katilman gerek kizaam nabeeeeeeeeerrr lülülülülülü sırnaşık şeysırnaşık şeybana bak fıstık bi muzları falan biliyosun diye havalanma havanı alırım:mymeka:hem bilmemek değil öğrenmemek ayıp bi kerem muz konusunu unutmuşum hıhh gülümmsüprizzzzz:dilcikar:
farkindayim cnm son günlerde ne eksinlara katilabiyliroum nede geyige :gitme:.
gec bilem kaldim fistigim
hem sen nerelerdesin hee
imla hatasi mi :roflol: benim türkce harflerim olmamasina ragmen bulup eklemistm.
bende fark ettim
baslik degismis, sanirim imla hatasi diye degistirmisler
farkindayim cnm son günlerde ne eksinlara katilabiyliroum nede geyige :gitme:
imla hatasi mi :roflol: benim türkce harflerim olmamasina ragmen bulup eklemistm
mesela mapisdas yerine mapısdaş yazmistim ama mapisdas yapmislar sırnaşık şeysırnaşık şey böyle mi düzeltmisler imla hatalarini boshayallersmile
kazene sorsam mi napsam eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni
niye katilamiyosun, senin eksikligin hemen farkediylio amaaaa senağlama
yok canim kazene demene gerek yok, forumda imla hatali basliklar diye konu var oraya yapistir topicin linkini onlar gerekli düzeltmeleri yaparlar tatlim
.
gec bilem kaldim fistigim
hem sen nerelerdesin hee
fascination e o zaman sistem bizim arkadasligida geri almasi gerekmiyo muydu yaww:roflol:
he nan seninkini niye almadıakannehirdemek ki senden sistem bile korktu delikafaduldenyok canım o gece tam parlayan yıldızla biz arkadaş olduk sistem geri dönünce silinmiş anlamadım bende:mymeka:
hahahahh sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey delii sırnaşık şeysırnaşık şey
offfffff canim sklyoo yaaaaaaaaaaa kötükedihüso
niye kız bak sana koca karıların bir lafıyla sesleniyorum öhömm öhömm canı sıkılanın canı koca istermiş ona göredelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
delikafadulden aman yarabbbiiiiiiiiiiiii:roflol: geberdiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay alemsin yaa sırnaşık şeysırnaşık şey sen nerden bilyosun bu lafi ay sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey