15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

İyi geceler tatlışlarŞeniz

Yemeh nansempatiksalakcinni

O benim bir kere kendiyim işte:dilcikar:
o nasi yemek laaaaaa:roflol:
orduyu doyurmak bu olsa gerek:roflol:
sayende ordu nasil doyurulur onuda ögrenmis olduksempatiksalakcinni:roflol:

iii aman al senin olsun:mymeka::dilcikar:
bana bak fıstık bi muzları falan biliyosun diye havalanma havanı alırım:mymeka:hem bilmemek değil öğrenmemek ayıp bi kerem muz konusunu unutmuşum hıhh gülümmsüprizzzzz:dilcikar:
ohoooooooooooo senin bana ulasman icin 827382426 eksina katilman gerek kizaam nabeeeeeeeeerrr lülülülülülü sırnaşık şeysırnaşık şey
.
gec bilem kaldim fistigim

hem sen nerelerdesin hee
farkindayim cnm son günlerde ne eksinlara katilabiyliroum nede geyige :gitme:

.

bende fark ettim
baslik degismis, sanirim imla hatasi diye degistirmisler
imla hatasi mi :roflol: benim türkce harflerim olmamasina ragmen bulup eklemistm
mesela mapisdas yerine mapısdaş yazmistim ama mapisdas yapmislar sırnaşık şeysırnaşık şey böyle mi düzeltmisler imla hatalarini boshayallersmile
kazene sorsam mi napsam eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

Son düzenleme:
farkindayim cnm son günlerde ne eksinlara katilabiyliroum nede geyige :gitme:

imla hatasi mi :roflol: benim türkce harflerim olmamasina ragmen bulup eklemistm
mesela mapisdas yerine mapısdaş yazmistim ama mapisdas yapmislar sırnaşık şeysırnaşık şey böyle mi düzeltmisler imla hatalarini boshayallersmile
kazene sorsam mi napsam eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

niye katilamiyosun, senin eksikligin hemen farkediylio amaaaa senağlama

yok canim kazene demene gerek yok, forumda imla hatali basliklar diye konu var oraya yapistir topicin linkini onlar gerekli düzeltmeleri yaparlar tatlim

bak sen ekşınların kralıçası fıstık yol ver geçicemmmmm hem ablalara nanik denmez ben senden büyükümm bi kerem naberrrrlülülülülülülülülülülülü

niye katilamiyosun, senin eksikligin hemen farkediylio amaaaa senağlama

yok canim kazene demene gerek yok, forumda imla hatali basliklar diye konu var oraya yapistir topicin linkini onlar gerekli düzeltmeleri yaparlar tatlim

nete giremiyorum cnm bikac gündür
yarin yine yokum kaydirigubbakcemile3 akasia sürekli kkdasin dedi nazar degdirdi iste bak kaydirigubbakcemile3
akasia demisken nerde bu biyihli yaaaaaa kötükedihüso
ee tabi farkedilir yevriiimm:nazar: of ama eksinlara bile yorum yapasim gelmiyo son günlerde:nazar: neden bilmiyorum pek bi keyifsizim yaaa

tmm cnmm ya oraya yazarim yada muneye söylerim :KK1:

fascination e o zaman sistem bizim arkadasligida geri almasi gerekmiyo muydu yaww:roflol:

fascination e o zaman sistem bizim arkadasligida geri almasi gerekmiyo muydu yaww:roflol:

he nan seninkini niye almadıakannehirdemek ki senden sistem bile korktu delikafaduldenyok canım o gece tam parlayan yıldızla biz arkadaş olduk sistem geri dönünce silinmiş anlamadım bende:mymeka:

he nan seninkini niye almadıakannehirdemek ki senden sistem bile korktu delikafaduldenyok canım o gece tam parlayan yıldızla biz arkadaş olduk sistem geri dönünce silinmiş anlamadım bende:mymeka:

hahahahh sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey delii sırnaşık şeysırnaşık şey
offfffff canim sklyoo yaaaaaaaaaaa kötükedihüso

hahahahh sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey delii sırnaşık şeysırnaşık şey
offfffff canim sklyoo yaaaaaaaaaaa kötükedihüso

niye kız bak sana koca karıların bir lafıyla sesleniyorum öhömm öhömm canı sıkılanın canı koca istermiş ona göredelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
niye kız bak sana koca karıların bir lafıyla sesleniyorum öhömm öhömm canı sıkılanın canı koca istermiş ona göredelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

delikafadulden aman yarabbbiiiiiiiiiiiii:roflol: geberdiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay alemsin yaa sırnaşık şeysırnaşık şey sen nerden bilyosun bu lafi ay sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

delikafadulden aman yarabbbiiiiiiiiiiiii:roflol: geberdiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ay alemsin yaa sırnaşık şeysırnaşık şey sen nerden bilyosun bu lafi ay sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bi koca karının birinden duymuştum zamanında bi kıza demişlerdi şok olmuştum tabi ama uffaktım şaşkındım hihisırnaşık şey

Son düzenleme:
bugun tukkani acmak bana nasip oldu mirmirmirmir
gunaydin garilar ...
:içelim:

Son düzenleme:
günaydın hatunlarrrrr
dün ne etmişsiniz öle yahu
yemekler tatlılar filan
ohaaaa filan oldum yani ohaoldumsmile
adam düşünür demi biraz canı çeken olurmu diye
zatiiii kiol vermem lazım 3- 5 fazlam var sempatiksalakcinni

günaydın şekerlerrr