- 20 Mart 2008
- 140.483
- 210.317
- 60
tum mapısdaslar ben hariçsempatiksalakcinni kalk ın artıkkkalsanaalsanasmile
özgurce geyık ypmakata ne kadan mıkemmel bır duygumuş
gunaydın amanro ve ank ablamaklinialirimsmileŞeniz
tum mapısdaslar ben hariçsempatiksalakcinni kalk ın artıkkkalsanaalsanasmile
öööhööö neye benziiiiiii :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden''''akasia bu ne laaa:dance::roflol:
kocam cagrıo dedi gitti akasia eee smıleyde ne anlatmak istemiş acep
dedim kuzum ben beraber kutliyalim dedi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şeyulaaaaaaaaan :mymeka: yapilcak seymi bu:mymeka: kizim deseydinya ule herif kutlama yapiok bugün kapaliyim diye :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
höööö ben burdayim looooooo Şeniz emme simdik isim var temizlik yapcen soraa gelurummm laelaelaelaelaesabaha kadar lak lak çen çen tabiii..
sabah da kimsecikler yok..
karpuz gibi yatın de mi şimdi...
bu ne uykusu kızlar öğlen oldu yaaa
bu tokiki actirana kadar anam agladiii bilin miii giiitum mapısdaslar ben hariçsempatiksalakcinni kalk ın artıkkkalsanaalsanasmile
anaaaaaaaa nuryon laaa sabah korundetum gece köpekler dalaştı bugunde ben onlara dalmazsam ne olimsositososito
sabah 5 den berı ayaktayım kızımla :1ninca:
gözlerım panda gıbı oldu sıyah :1ninca:
ne aksami looonerde kaldınız ya bu saate kadar akşam oldulmaz:
gece cosmuslar sımdıde yatıyolarr
nerde kaldınız ya bu saate kadar akşam oldulmaz:
Yüz daha versen yüz uman yüzler bilirim,
Yokuşlara kardeş olan düzler bilirim,
Dünya öküzün üstünde... derler ama,
Dünyanın üstünde nice öküzler bilirim.
hele bi gelsinler tribin feriştahını atcam onlara
demiyolar baştan gece kopcaz yatma erkenden diye
ben de yattım erkencek saban bi de baktım
fstk hanım ve akasia hanım msj atmışlar sen de gel diye
şimdi de kimse yok:umursamaz:
sefasini sürcez artik balim dün iyi dedikodunu yaptik aklinialirimsmilegünaydın hatunlar
yeni mekan hayırlı olsun..
tükkanı ben açayım bari kimsecikler yok madem..
ne isin vardiiii acepppp:jeyyar: kaydirigubbakcemile3
heeee diktim direği sıvıştım hemen ne yaparsanız yapın dedim sempatiksalakcinni hihoyyyt :roflol:
işim vardı kızımmmm delikafadulden
fıstık gel buraya kaçma alsanaalsanasmile bittin sen artık :mymeka: seni kimse kurtaramaz artıkın adam zaten hasta ben direk dikiyom hala naniknanik :icecream:
sihirsensin kardeşinizmi tnıyorum kendisini ama gözükmüyor hiç bir ara yazışırdık kendisiyle kızı vardı 1 tane değilmi
günaydinnnnlarrr sonunda gelebildiniz yaaaaaaGünaydın mapısdaşlar allah sizi ne etmesin emi sempatiksalakcinni bi direk diktim alın nehaliniz varsa görün dedim sıvıştım sonra :lepi: herif zaten hasta ben neyle uğraşıyom :roflol: bi görse varya o direğie beni asar kesin laelaelaelaelae
kiskanma kiskanma :mymeka: gelseydinde sende lak lak cene yapsaydin :dilcikar: sırnaşık şeysırnaşık şeysabaha kadar lak lak çen çen tabiii..
sabah da kimsecikler yok..
karpuz gibi yatın de mi şimdi...
bu ne uykusu kızlar öğlen oldu yaaa
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey Allahim Allahimmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyay öldüüümmm :roflol::roflol::roflol:
sorma ya bide beni çekiştirmişler alsanaalsanasmile :tomato:
sırf direk diktim diye sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
yok beni direğin tepesinde düşünemiyormuşlar :mymeka:
çıksınlar bakalım en zirveye :jeyyar: delikafadulden naniknanik
öldüm geberdim okurken ya sorma sırnaşık şey :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey he yaaaavv artik banlanmakta yok kötükedihüso eksinli bi konu olunca o konudaki yazilari buraya alinti yapip burda geyik yapcamki banlanmayim delikafadulden nasil fikir ama :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeytum mapısdaslar ben hariçsempatiksalakcinni kalk ın artıkkkalsanaalsanasmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ben uyumusum sen kalkmissin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeytum gece köpekler dalaştı bugunde ben onlara dalmazsam ne olimsositososito
sabah 5 den berı ayaktayım kızımla :1ninca:
gözlerım panda gıbı oldu sıyah :1ninca:
sırnaşık şey korktuuuum eyvahedigeldismile :tomato:sırnaşık şey
günaydın canım azmışlar gece gece bi gelsinler dövecem bunları alsanaalsanasmile hepsi yatıyor kesin mirmirmirmir mirmirmirmir
senin haberin yokmuMAVİ banlanmışl:gitme:
nıye acaba:gitme:
delikafadulden abooooooooooooo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyöööhööö neye benziiiiiii :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden
:ecrin_bebek: gel bebis gel delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey
dedim kuzum ben beraber kutliyalim dedi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: delikafadulden delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey
höööö ben burdayim looooooo Şeniz emme simdik isim var temizlik yapcen soraa gelurummm laelaelaelaelae
bu tokiki actirana kadar anam agladiii bilin miii giii
baslik bulana kadrada sırnaşık şey babam agladiii delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol:
anaaaaaaaa nuryon laaa sabah korunde
horozlar otmedenuyandimi senin kizz
delikafadulden abooooooooooooo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
iyi kutladinizmi bari :jeyyar::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy geberrrdiiiimmmm gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey enisteye bak hele sen :mymeka: caldi akasiamizi :mymeka: akasiasiz kutlama yaptik:mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aksam derken sırnaşık şeynerde kaldınız ya bu saate kadar akşam oldulmaz:
ivet öyle oldu biraz sırnaşık şey bu arada mapisdaslar kervanina hosgeldin aklinialirimsmilegece cosmuslar sımdıde yatıyolarr
kacmasaydin sende :dilcikar:ne aksami looo
uzaydan mi seslenyon huuuuuuuuuuuu :roflol: :roflol:
hic sorma ben kactim bizimkiler cosmus :teytey:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey heycanlandirmak istemedik kuuu süpürüz yapak dikik sempatiksalakcinni taaaaa sabah acicaktim ama su nikonla akasia gacilari ciktilar :mymeka: sonrada iki saat baslik muhabbeti yaptik:roflol: dedim yeter artik baslik bu olcak aciom topigi:mymeka:hele bi gelsinler tribin feriştahını atcam onlara
demiyolar baştan gece kopcaz yatma erkenden diye
ben de yattım erkencek saban bi de baktım
fstk hanım ve akasia hanım msj atmışlar sen de gel diye
şimdi de kimse yok:umursamaz:
sırnaşık şey benim uyku saatlerim birbirine karisti sırnaşık şeysırnaşık şey 5te yatip 12de kalkar oldum sempatiksalakcinni staja baslayinca napcaksam eyvahedigeldismile hep sizin yüzünüzden :umursamaz:ben saat 7 de kalktığım için gün uzun gelio bana
sen yeni kalktıysan sabahtır bilemicciiiimm:dilcikar:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykusme looo
simdik gelirler totolarini kaldiramiler yataktan daha
sen direk diktikten sonra ben sana demedimmi topic acicaz diye :mymeka: bide baktim ank abla kaybolmus :dilcikar: insan bi beklerde acilisi beraber yapariz:roflol:ben erkenciyim zatiiiii
gece çoşmuşlar sempatiksalakcinni
tünaydiiiiinnn pötübörümmmm Şeniztunaydin antep fistigim naber kiz
anca uyandin haaa sempatiksalakcinni
dükkan niye kapali olsun:mymeka:dukkan kapali heral
fstk uyan looo
ac artik su dukkani
ay bugün kandil miii :tomato: