Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nikon al bunu burdan yoksa bu kahkaha krizinden geberen ilk insan olacak ...kaydirigubbakcemile3
nikon ne o sustun kız ,motorunu mu soğutuon ,yoksan papatyanil senin fişi mi çekti
niko ne oldu sus geldi imza: Kazen :roflol: anladin sen onu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben azcık öbüsü topiklerde otorite pompalıcam:1closedeyes:
yoksam sen burda gülerken donuna kaçırcan ...:dilcikar:
pok var gibi hmen ne alıntı yapıon sengözlerimebaksanabsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama ama ama ama ama ama :gitme: ama nereyeeeeeeeeeeeeee :çok üzgünüm:
ohaoldumsmile
pok var gibi hmen ne alıntı yapıon sengözlerimebaksanab
ek özlü söz eklediydim :çok üzgünüm:
nikonkoma,orama koo ,burama koma free takılıo o sanırsam
ben azcık öbüsü topiklerde otorite pompalıcam:1closedeyes:
yoksam sen burda gülerken donuna kaçırcan ...:dilcikar:
boşver yaaww sorun deel ...sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyya geri editlerdim ama nikonumda biliyo sirnasiklarim gidiyo pandoram bilionmu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey o bakimdan yane kalsami acep sırnaşık şeysırnaşık şey ama cok isttiyosan tekrar alintilarim :roflol: hem sirnasiklarim durur hem gönlün olur :jeyyar:
boşver yaaww sorun deel ...
nikonun açsın 4 gözünü okusun :dance:
bana gitmeden kıyak yapmış nikonkoma ,rep vermiş ..iyi gecelr demek istedi herhalkaydirigubbakcemile5tekkrar alintiladim :roflol: bosver olurmu :roflol
nikon bye demeden bizi terk etti sanirsam :a015:sempatiksalakcinni
bana gitmeden kıyak yapmış nikonkoma ,rep vermiş ..iyi gecelr demek istedi herhalkaydirigubbakcemile5
sen nie makyaj eklemion kuuu sengözlerimebaksanab
bak bak bana oda yok insan bi byebye der :mymeka: hain niko:mymeka: vurdum diye küstümü bana yoksa:roflol:
bilmem yaa üseniyorum:roflol::roflol:
yarin eklerim senimi kircam :jeyyar:
elin ağırsa bilememkaydirigubbakcemile3
ekle yarın ,ben müdavimi oldum zati delikafaduldenkovalıcaklar yakında..
ben az daha takılıp ,zıbaracammmmmm...
şimdiden mutlu rüyalar sana ...:jeyyar:
ank ablam direk dikiyodu meşgul sanırım sırnaşık şey :roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah canini almasin gelir gelmez beni gülmekten gebertmeye basladin sırnaşık şeysırnaşık şey hemde dizlerime vurarak sırnaşık şeysırnaşık şey analdin sen oniii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
mesaj attim cikmis galiba sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey direk dikti sonra gittii:jeyyar:
sırnaşık şeysırnaşık şey cahalin hali baska oliii naparsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey isin komigide her bi halti kontrol ettiklerini bile bilee sankimherifbehlül yüzünden etiketledim sırnaşık şeysırnaşık şey ben sucsuzum tek suc mapisdaslarimda sırnaşık şeysırnaşık şey
özet gec baaanaaa mafoldumben zaten kacirmisim eksini :sinifsinif:
sırnaşık şey yaaa ne yazmamislarki etikete sırnaşık şey nikonum etiketleri buraya kopyalamakla cok iyi yapti ama sırnaşık şeysırnaşık şey bakip bakip geberirim artik gülmekten sırnaşık şeysırnaşık şey of ulan nikoncan hep senin yüzünden dilime takildi geberdim lafi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden hayali bile mikemmelllll sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama bencede düsünmeyelim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey zaten enistemiz hastaymis bide sey yazmis ank abla zaten bekliyoz fln gibisinden sempatiksalakcinni ay ank abla gelince taslicak beni :tomato:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
iple cekiom hatirlatmayipta napiimmm :dance::dance:
ama topic vistiiiksiz kalcak diyede icim icimi yiyo senağlama
evet cnm mavim güclü atlatcak ins :1hug: yok ona degil esi gelip yazdiya
onu mavi yazdi zannettiler o yüzden fake dediler:mymeka:
eger esi yazmasaydi fake demezlerdi
etiketler çok feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
koptum biri yapıştırmaya gelsin :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
__fstk kardeşim in üye adı sihirsensin :1rolleyes:
al kız _fstk avatarım senin olsun
sabaha kadar lak lak çen çen tabiii..
sabah da kimsecikler yok..
karpuz gibi yatın de mi şimdi...