amaninnnn hosgeldinizzzzzz
sefasini sürcez artik balim dün iyi dedikodunu yaptik aklinialirimsmile
ne isin vardiiii acepppp:jeyyar: kaydirigubbakcemile3
eyvahlar olsun :tomato ben kaciommmmmkizma ablacim ben sakasina seyttiydimdisempatiksalakcinni :tomato: ama hep bu cadilar beni yoldan cikardi:roflol:
direk dikti gitti lafi kizlardan cikti ben masumum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysempatiksalakcinni
günaydinnnnlarrr sonunda gelebildiniz yaaaaaa
acilisi sizsiz kutladik :mymeka: :dilcikar:
gecmis olsun enisteye neyi var :gitme:
:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kiskanma kiskanma :mymeka: gelseydinde sende lak lak cene yapsaydin :dilcikar: sırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey Allahim Allahimmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyay öldüüümmm :roflol::roflol::roflol:
sirasiyla alinti yaptigim icin geciktirdim yevriiiiiiimmmmfstık hanı bana h.g kaydirigubbakcemile
sırnaşık şeysırnaşık şey dett sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hem herif kutlamayi benle yap dedi diyo hemde dön arkani diyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydon kiz arkani
sen daha bebesin kuzum
almayim ayagimin altina :mymeka:
:mymeka: size cevap yazmakla mesguldüm:mymeka: bak ben hizli yaziorum en azindan:mymeka: niko gibi yavas degilim:roflol:ondan hayir yok
ben sana diyim
hos geldin sefa geldin buyrunnnnnnnnn
amaaaaaaaaaaaaannnn bize takildiktan iki ay sonra görürüm seni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhe h.b canummm mapusa düsmedım ben hiççç
geldim
Kaçak geldi sonundaişim var dedim ya uyudum sadece sempatiksalakcinni kız enişte kötü üşütmüş öksürüyor hala ateşlendi hep şimdi daha iyi ama ilaçlarınıda alıyor
kacmasaydin sende :dilcikar:
tünaydiiiiinnn pötübörümmmm Şeniz
yok kalkmistimda iki üc saat kardesimle ugrastimanca gelebildim
dükkan niye kapali olsun:mymeka:
bide ortak olcaniz bi dükkani acamadiniz:mymeka: herseyide fistiktan beklemeyeyin ama :dilcikar: :roflol:
ay bugün kandil miii :tomato:
Kandiliniz mübarek olsun mapisdaslari a.s.
:mymeka: size cevap yazmakla mesguldüm:mymeka: bak ben hizli yaziorum en azindan:mymeka: niko gibi yavas degilim:roflol:
amaaaaaaaaaaaaannnn bize takildiktan iki ay sonra görürüm seni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
geldimoyy gecmis olsun, ins cabuk iyilesir, ank ablami bekletmez aklinialirimsmilesempatiksalakcinnisırnaşık şey
:mymeka: size cevap yazmakla mesguldüm:mymeka: bak ben hizli yaziorum en azindan:mymeka: niko gibi yavas degilim:roflol:
amaaaaaaaaaaaaannnn bize takildiktan iki ay sonra görürüm seni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
geldimoyy gecmis olsun, ins cabuk iyilesir, ank ablami bekletmez aklinialirimsmilesempatiksalakcinnisırnaşık şey
merak etme sende dusersin uzulme kuzuuu :roflol: :roflol: :roflol:he h.b canummm mapusa düsmedım ben hiççç
ver emzigi enisteye abla
Kaçak geldi sonundaişim var dedim ya uyudum sadece sempatiksalakcinni kız enişte kötü üşütmüş öksürüyor hala ateşlendi hep şimdi daha iyi ama ilaçlarınıda alıyor
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey dett sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hem herif kutlamayi benle yap dedi diyo hemde dön arkani diyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
fıstık ben direği diktim kaçtım senin mesajını sabah pc yi açınca gördüm kızım bizim kocamız var yani yanlız kalmıyor adam illa ben olacam sempatiksalakcinni sırnaşık şey
bilioruuummmm :jeyyar: kim kacirdi aceppp:jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeykacmadim gi kacirdilar beni :kedi::jeyyar:
tamam ortak yarin ben acarim dukkani vereliniortak
he kandil bizim kizin dunyadan haberi :mymeka:
sırnaşık şey eeee simdi cevap ver bakiim basligi begendinmifıstık ben direği diktim kaçtım senin mesajını sabah pc yi açınca gördüm kızım bizim kocamız var yani yanlız kalmıyor adam illa ben olacam sempatiksalakcinni sırnaşık şey
haniiiiiiii delikafadulden daha hic bitane bile eksinda yer aldigini görmedimzati takılıyom yenımı gördun benııı:mymeka::icecream:
merak etme sende dusersin uzulme kuzuuu :roflol: :roflol: :roflol:
ver emzigi enisteye abla
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
.
slm kizlar
yeni geyik adresimiz hayirli olsun :roflol:
fstıklaelaelaelaelae
bana link attin bende ordayim fistikim :ecrin_bebek: