herkese mutlu sabahlar valla aplam sen bırakma devam 2 ayda 1000 kelime iyi sende kağıt bantlar varya onlara yaz en çok vakit geçirdiğin bir yere yapıştır birde diğer kursların deneme sınavları oluyorya onlarada gir faydası oluyor kolay gelsin :)
Askimla alis verise gittik ...
sevgililer gunu hediyesi aldik biribirimize : ):asigim:
İyi geceler arkadaşlarŞeniz
Zepp hayırlı olsun canım neler aldıysanız,benim hediyeme eşim daha karar verememiş ama ben onunkini yarın alıcağım.
KK NIN EN ŞEKER EN DADLU EN CİCİ EN SEKSÜ EN CÜZEL HANIMLARINA KOCAMAN GÜNAYDINLAR...........
günaydın dedim çünkü sabah okucanız bu gecenin 03:32 sinde yazdıklarımı bu saatte ayakta ne işimmmi var cumartesi ehliyet sınavım var ona çalışıyom sıpacıkları uyuttum anca çalışmaya vakit buluyom malum onlar ayakta olunca yemekti evişiydi üsttü baştı bulaşıktı çamaşırdı temizlikti anca kendime geceleri vakit ayırabiliyom ha bide ehliyet kursu günleri vakit ayırdım kendime bizde durumlar ii kızım 9 aylık oldu oğlum büyüyo hala biraz kıskançlığı var ama olağan diyoruz seneye anaokuluna vericez şimdi evde boyama sayı sayma makasla kesme işlerini yapıyoz ahh bide sözümüzü dinlese şu recep ivedik yüzünden çocuğun konuşma tarzı bozuldu onunla uğraşıyoz ama yinede şükür arada bir hasta oluyolar olsun hepsi geçer onun harici en yeni olay ve en kötüsü şu zamana kadar çarşamba günü arabayla kaza yaptım şükür bizde bişi yok ama cocamın gözü gibi baktığı titizlendiği arabayı mahvettim eşim ehliyet için alıştırma yaptırıyordu 1-2 haftadır vakit buldukça hepsinde gayet güzel sorunsuz öğrendim sürdüm ama çarşamba günü tam döner kavşaktan dönerken diğer bi arabanın korna çalıp sıkıştırması yüzünden dikkatim dağıldı direksiyon hakimiyetini kaybettim ve o paniklede fren yerine gaza basınca arabayı kaldırıma çıkarttım trafik levhasına çarptım Allahtan eşim son anda direksiyonu çevirdide araba hurdaya çıkmadı şimdilik tampon ön sol far ve sol çamurluk hasar gördü bide levha radyatöre saplanmış radyatör delindi levhayı radyötörden çıkardık yerine geri çaktılar sağolsun çevredeki halk çok yardımcı oldu teselli ettiler misafir ettiler evlerine falan filan işte ama şükürki bizde bişey yok eşimde sağolsun bana kızmak yerine beni şaşırttı canımıza gelmesin mala gelen ödenir ben sizin için çalışıyorum üzülme vb. kelimelerle beni acayip teselli etti aşkım ya ona olan sevgim bi kat daha arttı onu çok ama çok seviyodum şimdi çok ama çok ama çok seviyorummmm...
şimdi gelelim sadede kıslar maşallah oku oku yarım saatte anca bitirebildim ama çok fire vermişiz kimsecikler gelmez olmuş eskisi gibi ama demirbaşlar hep burda zeep ngs çiçeem aktinya troya sizin eksikliğinizi vermesin rabbim biz sizsiz naparız sonra...
zeepcim fıkraların yazıların karikatürlerin hepsi müthişte ellerine sağlık güldürdün gecenin bi yarısı hele o dıpdıs neydi öle hoparlörün sesi açıkmış gecenin bi yarısı inlettim valla apartmanı inşallah komşiler uyanmamıştır.. bu arada bloğunda hayırlı olsun kız sen ne marifetli hatunsun yaf çocukta yapıp bakarım blogda diyosun valla bravo sana emeğine sağlık takipteyim bloğunu. sıpacıklarının yeni cicişleri hayırlı olsun güle güle giysinler.emreyede geçmiş olsun canım kaka sorunundan dolayı ama hepsi geçer üzülme. seliminde daha nice karnelerini başarılarını diplomalarını görürsün inşallah..canınıda sıkma hiç olur böle şeyler şimdi dubaiden sonra orası sana küçük ve sıkıcı gelebilir hepsi doğal bende yaşadım ama zamanla alışırsın bence tadını çıkar gez eğlen ordan ayrılırken anlarsın ne demek istediğimi canım üzme o tadlu canını biz burdayız yanıbaşındayız...buarada sevgülüler günü hediyeni en güzel günlerde kullan canım
gülenyüzcüm hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah vatana millete faydalı bi evlat olması dileklerimle canım...
çiçeem maşallah bir hamarat tez canlı hatunda sensin hem ingilizce kursu hem spor hem yemek hem misafir hem çocuklar hem gezme hem kk valla yazarken bile yoruldum kız seninde kursun hayırlı olsun başarılar dilerim kolay gelsin canım bu arada aşurene bayıldım da vinci resimleri halt etmiş yanında..
gülancım maşallah sıpacıklar büyümüşte minik damat olmuşlar kız çok şekerler aman nazarlardan esirgesin rabbim kardeşinede hayırlı olsun canım düğüne gelme konusunda bence gel sonuçta o kardeşin bi kere düğün oluyo içinde kalmasın canım sanada değişiklik olur..
janetcim resimlere bakarken gözlerim yuvalarından çıktı kız allah canını almasın onları nerden buldun öle seni muzip hatun seni..
aktinyacım kızının karnesi hayırlı olsun daha nice karnelerini başarılarını ve diplomalarını görürsün inşallah..düğününüzde hayırlı olsun canım git 2 göbecik at kurtlarını dök düğünler bunlar için ii eğlenseydin canım..
troyacım oğluşunun geçmiş doğumgünü kutlu olsun canım ..ee sende arada bir gezcen tabi kendine vakit ayırcan sefan olsun bol bol oynayaydın konserde...
ırna ve yeşim arkadaşlarda aramıza yeni katılmışlar hoşgeldiniz
Ngs annem seninde düğünün hayırlı olsun babanada çok geçmişler olsun bayağı özletmişsin kendini ama n bu kadar ara verme bak çatladık meraktan..
ve diğer arkadaşlar DİSHE EZİNE YARAMAS KÜTAHYA ve isimleri şuan aklıma gelmeyenler nelerlerdesiniz yaf özlettiniz kendinizi lütfen böle yapmayın hadi gelin artık şenlensin buralar
artık yeter koca bi sayfa doldu herhalde herkese kocaman ÖPÜCÜKLER VE SEVGİLER KENDİNİZE İİ BAKIN ÜSTÜNÜZÜ BAŞINIZI YIRTMAYIN..:)))
HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN ŞİMDİDEN... BANADA DUA EDİN KIZLAR EHLİYET SINAVIM CUMARTESİ BAŞARILI GEÇSİN İNŞALLAH...
şişşt zepp kulağıma fısıldasana hediyeniz ne,:jeyyar:
bak meraktan ölürsem sebebi sensin..şakkıdı
dün eşim bana alacağı hediyeyi ağzından kaçırdı,,Biraz büyük bişi,:1shok:
bakarsın belkim alamaz, sizede hemen sölemim demi,, bende öğlen çarşıya çıkıcam ama henüz karar vermedim ne alsamki:uhm: