(- 155 Merkez -)

gülancım,nişasta ve sütü pişir demiştim,yapmadınmı canım...bu iyi gelir boğazlarına ve öksürüğüne denemeni tavsiye ederim.
Geçmiş olsun:teselli:inşallah doğuma kadar iyileşirsin canımŞeniz

selam arkadaşlar herkese iyi pazarlar.......
bugün biraz korkum var bakalım hayırlısı wc ye gittim çok az leke vardı peçetede dr.aradım ulaşamadım bakalım bekliyorum eğer leke devam ederse acil dr.hastanesine gideceğiz ..........

aksilik bugünde pazar hayırlısıyla zamanında gelir inş oğluşlarım..........

eşimde korktu eve gelmişti dinlenmek için durumu görünce izin alıp evde kaldı şimdi aşkımda endişeli biraz ...............

aslinda bu haftalarda gelmesi normal gulancigim erken degil bence ;normal dogumda yapabilirsin yani ..
Aman dikkat et :teselli:

Merhaba kizlar ...yoruldum yaa ..daha yeni oturdum .:bbo:
Cok SIKIntidayim 3 gundur esimin yuzunu goremiyorum sabahlara kadar calisiyor ...:çok üzgünüm:

Cok SIKIntidayim 3 gundur esimin yuzunu goremiyorum sabahlara kadar calisiyor ...:çok üzgünüm:

selam arkadaşlar canım ya bir ara bende çok çektim o yüzünü görememe olayını ama şimdi 8-5 çalıştığı için çok rahatız:Saruboceq:ama şimdi yanındamı diyeceksin yok maç görevine gittikaydirigubbakcemile5yani çak arkadaşım beraber sayılırız,neyse tek çalışsınlar rabbim onları başımızdan eksik etmesin:1hug:

Bu arada troya çektiğn resimlere bittim canım hepsi harikaydı,bizim yerimizede gezseydin arkadaşım,Şeniz

nergiz ablam teşekkür ederim yerimseniben

gülancım çok dikkat et kendine geçmiş olsun :teselli:

zeppim sanada allah kolaylık versin zor valla allah yardımcımız olsun a.s

eğer kuru bir öksürükse dut pekmezi ic üc saatte bir ve hakiki zeytin yağı hem doğumdada kabız olmasın sonrasındada iyi olur gecmis olsun

bir kar yağsa hepsi ğececek bizde öyle olmustuk bingölde sen anlatıkca ilk gittiğimiz ğünler ğeliyor aklıma hep insallah sizde hayırlısıyla bitirir dönüs yaparsınız kaydirigubbakcemile3

Gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..
Hadi uyaninnnnnnnnnnnnnn ...
guzel bir hafta diliyorum hepimize a.s.

Günaydınnnnnnn.....
Herkese sağlıklı,güzel bir hafta diliyorumŞeniz

Gülancım,sağlıklı bir doğum olsun inşallah:Saruboceq:Allah yardımcın olsun canım benim:teselli:

Çok telaşem var bu günlerde,iftar yemeklerimiz,evimiz çok hareketli,bi telaşe bi telaşe..allah kabul etsin:Saruboceq:

Şeniz Şeniz Şeniz

Günaydın arkadaşlar,
bende herkese mutlu ,huzurlu ve sağlık dolu bir hafta dilerimŞeniz

:teytey:selam arkadaşlar sabah dr.gittim
çarşamba sezeryanla doğuma giriyorum arkadaşlar dualarınzı esirgemeyin...........

bebişlerimi inş.sağsalim kucağıma alırım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

çarşamba sezeryanla doğuma giriyorum arkadaşlar dualarınzı esirgemeyin...........

inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın :ecrin_bebek: bi sıkıntı olmadan atlatırsın inşallah.mübarek ayda doğacak ne güzel kaydirigubbakcemile5

Gülancım,sağlıkla bir çırpıda doğumun gerçekleşssin inşallah:Saruboceq:
Allahım yar ve yardımcın olsun:Saruboceq:

:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…