selam kızlar nasılsınız zepp burdamısın ..............
ya arkadaşlar ben daha iyileşemedim doğuma kadar iyileşemesem ne yaparım.............
öksürük çok ballı zencefil süt öksürük şurubu fayda etmedi...........
selam arkadaşlar herkese iyi pazarlar.......
bugün biraz korkum var bakalım hayırlısı wc ye gittim çok az leke vardı peçetede dr.aradım ulaşamadım bakalım bekliyorum eğer leke devam ederse acil dr.hastanesine gideceğiz ..........
aksilik bugünde pazar hayırlısıyla zamanında gelir inş oğluşlarım..........
eşimde korktu eve gelmişti dinlenmek için durumu görünce izin alıp evde kaldı şimdi aşkımda endişeli biraz ...............
Merhaba kizlar ...yoruldum yaa ..daha yeni oturdum .:bbo:
Cok SIKIntidayim 3 gundur esimin yuzunu goremiyorumsabahlara kadar calisiyor ...:çok üzgünüm:
eğer kuru bir öksürükse dut pekmezi ic üc saatte bir ve hakiki zeytin yağı hem doğumdada kabız olmasın sonrasındada iyi olur gecmis olsunselam kızlar nasılsınız zepp burdamısın ..............
ya arkadaşlar ben daha iyileşemedim doğuma kadar iyileşemesem ne yaparım.............
öksürük çok ballı zencefil süt öksürük şurubu fayda etmedi...........
bir kar yağsa hepsi ğececek bizde öyle olmustuk bingölde sen anlatıkca ilk gittiğimiz ğünler ğeliyor aklıma hep insallah sizde hayırlısıyla bitirir dönüs yaparsınız kaydirigubbakcemile3Merhaba kizlar ...yoruldum yaa ..daha yeni oturdum .:bbo:
Cok SIKIntidayim 3 gundur esimin yuzunu goremiyorumsabahlara kadar calisiyor ...:çok üzgünüm:
:teytey:selam arkadaşlar sabah dr.gittim
çarşamba sezeryanla doğuma giriyorum arkadaşlar dualarınzı esirgemeyin...........
bebişlerimi inş.sağsalim kucağıma alırım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:teytey:selam arkadaşlar sabah dr.gittim
çarşamba sezeryanla doğuma giriyorum arkadaşlar dualarınzı esirgemeyin...........
bebişlerimi inş.sağsalim kucağıma alırım:ecrin_bebek::ecrin_bebek: