(- 155 Merkez -)

:teytey:selam arkadaşlar sabah dr.gittim
çarşamba sezeryanla doğuma giriyorum arkadaşlar dualarınzı esirgemeyin...........

bebişlerimi inş.sağsalim kucağıma alırım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Erkene almis doktorun hadi hayirlisi canim ...sagasaglim :1hug::ecrin_bebek:

Erkene almis doktorun hadi hayirlisi canim ...sagasaglim :1hug::ecrin_bebek:

canım leke geldi o yüzden 3 gün önceye oldu.........:ecrin_bebek:
ikizler için normal zaman tek çocuklar bu haftada bile doğuyor allaha şükür ikiz olmasına rağmen erken doğum olmadı 37.haftada doğuyorlar.......
darısı senin başına hihoyyyt

Gunaydin arkadaslar ...
uykusuzummmmmmmmmmmmmmm....

Günaydınlar canlar:1hug:
Gülan bir çırpıda kurtulursun inşallah,allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canım:ecrin_bebek:
Zepp güzelim niye uykusussun yoksa küçük yaramaz annesini uyutmuyormu:teselli:Yat dinlen arkadaşım ikinci olunca uyunmuyor:çok üzgünüm:

ahh nerde rahat yatamiyorum geceleri
sabahta selim icin erkenden kalkiyorum :çok üzgünüm:
simdi selim doyurdum ,yatiracagim bende yatacagim biraz benneyaptımki

gülancım hayırlısı olsun sağsalim bebişlerini kucağına al mis kokuluları sağlık ve sıhhatle:teselli:

zeppim kıyamam kendine dikkat iyi dinlengamyoncuiremsumirmirmirmir

selamlar herkese
gülancım hayırlı dogum nasip etsin rabbim kolay dogum olur inş. bizleri fazla bekletme bebişlerinle dön emi dualarımdasın canım benim

Gunaydin arkadaslar gununuz aydin olsun yerimseniben

erkenden acayim dedim dukkani ...
Bugun (Allah hayirlara cikarsin )cicegimi gordum ruyamda ...

Biraz vakit gecsinde arayim bi' kendilerini .

buralardayim :jeyyar:

Sabahı şerifleriniz hayır olsun arkadaşlarŞeniz
evet zeppim ya bende merak ettim çiçeğimi epeydir yok,ya misafirden uğrayamıyordur,yada ramazan telaşı yoğundur ondan uğrayamıyordur,bu arada yaramas ve ngs ablamda yoklar,disheyi ise gören cennetlik,özledik kız nerdesin,misafirin gitmedimi dahaŞeniz

gunaydın bacım nasılsın şükür iyi gidiyor cocularla uğraşş valla zepp sen nasılsın oğluşum okula alıştımı

k- i-b muxxkkk

evet canim iki gun evvel konustum ben misafir ustune misafir aliyormus ..akilli kadin sonlara dogru rahat edecek tabii davet ustune davete gidecek :)

ayy yeni disaridan geldim tetanoz asisi oldum sol kolumu kaldiramiyorum :bbo:

gunaydın bacım nasılsın şükür iyi gidiyor cocularla uğraşş valla zepp sen nasılsın oğluşum okula alıştımı

k- i-b muxxkkk

iyiyim canim bende cok sukur ...ayni bende :CüvCüv:
selim alisti teyzesi zaten dunden hevesliydi okula gitmeye insallah hep boyle gider ...
sende kendine dikkat et :1hug:

Günaydınlar......
Herkesler iyidir inşallah:Saruboceq:
Ben çok yorgunum:1closedeyes:bir yandan iftar yemek işleri(Allah kabul etsin)
bir yandan,evde inşaat işleri(adam başıma bir sürü yıkık dökük işler çıkardı:mymeka:)evde inşaat işinden bıktım yahu...öfffff....ayyy ne meraklı evi yıktırıp tekrar yaptırmaya:mymeka:neyse yinede fırsat buldukça giriyorum da stres atıyorum-tatlicadiarzu-
herkesi öptümmmmmmŞeniz Şeniz Şeniz

slmlar millet nerdesiniz
bugün iftara davetliyim yemek derdim yok
evimide temizledim boş boş oturuyorumhihoyyyt

iyi aksamlar buralardamısınız kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

GÜNAYDIN her seher açan al gülüm,
GÜNAYDIN visale yürünen yolum,
GÜNAYDIN ağzımda en tatlı dilim,
Mukaddes üç harfli hecem GÜNAYDIN

GÜNAYDIN vatanım kentim bucağım
GÜNAYDIN şefkatli ana kucağım
GÜNAYDIN sevgiyle yanan ocağım
Sevdamı tüttüren bacam GÜNAYDIN

ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…