(- 155 Merkez -)

eeeeee...kizlar ne var ne yok ?
pek suskunsunuz :jeyyar:

zeppim naber canım tatildi okuldu derken ramazan girdi epeydir görüşemedik sizlerle izmi
rden gelirken kız kardeşimide getirmiştim 4 gün sonra gidecek çok alışmıştım 2 aydır iyidik ne zor bir şey insanın memleketinden ve ailesinden uzak olması bunu bizlerden iyi bilen yoktur allah herkezin tüm sevdiklerine uzun ömür ve sağlık versin inşallah

Ya şu gittigidiyorun reklamları beni alışverişe itekliyor,niye böyle yapıyorsunuz arkadaşlar beni baştan çıkarıyorsunuz,kendimi zor tutuyorum birşeyler almamak için.

Ya şu gittigidiyorun reklamları beni alışverişe itekliyor,niye böyle yapıyorsunuz arkadaşlar beni baştan çıkarıyorsunuz,kendimi zor tutuyorum birşeyler almamak için.

ah seni seni ayni ben :)kredi kartim yeni geldi :jeyyar:harcasam nasil olur :eek:

zeppim naber canım tatildi okuldu derken ramazan girdi epeydir görüşemedik sizlerle izmi
rden gelirken kız kardeşimide getirmiştim 4 gün sonra gidecek çok alışmıştım 2 aydır iyidik ne zor bir şey insanın memleketinden ve ailesinden uzak olması bunu bizlerden iyi bilen yoktur allah herkezin tüm sevdiklerine uzun ömür ve sağlık versin inşallah

cok ihmal ettin cok beni :mymeka:
oh ne guzel valla ;kiskandim :eek:

ahh canim yaa :teselli:
sonuclari aldik cok sukur hersey normal ...
dikkat et canim kendine ;kac gun kaldi ?

zeppciğim gözün aydın herşey normalmiş...kaydirigubbakcemile5
canım şafak son:7 gün haftaya c.tesi doğuma giriyorum allahım sağsalim kucağıma almayı nasip etsin.........:Saruboceq:

canım şafak son:7 gün haftaya c.tesi doğuma giriyorum allahım sağsalim kucağıma almayı nasip etsin.........:Saruboceq:

ahh canim yaa cok az kalmis ...hayirli dogumlar sagasaglim :1hug:

eee..hani iftardan sonra cay icilir degil mi ?
yok mu demleyen :mymeka:neyse hadi buyrun :jeyyar:

Son düzenleme:
HEYOOO KIZLARRRhihoyyyt.MİSAFİRLERİM AZ ÖNCE GİTTİ ..ÇAYA BEKLİYORUMM BUYURMAZMISINIZ.. ECELE EDİN :kahve:

Bu saatte mi gelinir bee :mymeka::dilcikar:uykum geldi yatacam ben sositososito

güzelim ancak fırsat buluyorum misafirlerim var dedim yaaa.:1rolleyes:
bende yatmaya gidiyorum yarında misafirim var.. uyyyyy
sana iyi geceler tatlı yüyalayyyyyy agu aguu ıngaaa ıngaaaa..:ecrin_bebek:

sadece çaymı aplam ya tatlı yok mu ben tatlı yoksa gelmem ona göre kaydirigubbakcemile3
gülancım allah hayırlı sağsalim bebişlerini kucağına almayı nasip etsin :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
zeppim tosun paşama iyi bak börek gözlüme:CüvCüv:gamyoncuiremsu

gülancım allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım şimdiden güle güle büyüt allah yardımcın olsun

Günaydınnnnnn:1hug:
Herkese sağlıklı,huzurlu güzel bir gün olsun:CüvCüv:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

21cid5F006101c77f1c24e36c35c0245f01.gif

iyi gunlere arkadaslar ...
Bugun tatil ancak isleri bitirdim ;geldim :jeyyar:

selam kızlar nasılsınız zepp burdamısın ..............
ya arkadaşlar ben daha iyileşemedim doğuma kadar iyileşemesem ne yaparım.............

öksürük çok ballı zencefil süt öksürük şurubu fayda etmedi...........

X