- 21 Temmuz 2006
- 9.312
- 21
- 45
cicegim erkenden uyumussun :roflol:yine yakaladim seni ...laelaelaelaelae:roflol:
Anliyorum :teselli: eniste seni yalniz birakiyor ;cok calisiyor ama bu da yapilmaz ki :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cicegim erkenden uyumussun :roflol:yine yakaladim seni ...laelaelaelaelae:roflol:
Günaydın arkadaşlarŞeniz
dün kızımın öğretmeni öğle çayına geldi,çok tatlı bir hatun Allah eşine bağışlasın,birkaç komşum vardı.oturduk sohbet ettik,kızım kurdelesini aldı ve okumaya başladı,geçen günde quiz olmuşlar 5 almış nasıl seviniyor karnem hep 5 olacak anne diyor,Allahım çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmaz inşallah.zepp emre denizi öpüyorum annesi demekki sütün yağlı,benim kızlarda olurdu.günün gözdesi olduğuna eminim canım.
yarın günüm var ,neler yapacağıma henüz karar vermedim.
kızlar fikir verseniz değişik neler yapabilirim..
birde bu arada Allah eksik etmesin bayağa misafir ağarladım...
ne yapacağımı iyice şaşırdım.
birazdan alış verişe gideceğim ,öğleden sonrada hastaneye hasta ziyaretine .ancak öğleden sonra görüşürüz..Şeniz:a015:
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-suburge-kullanan-arkadaslar.html#post4969819
canlarım bir baka bilirmisiniz..a.s.
kankaa ,dün akşam saat 20.00 gibi uyudum 2 saat uykudan sonra enişten uyandırdı yerime yatmam için .ben tabi uykuyu aldım:1shok: bida uyurmuyum,gece saat 01-00 kadar uyuyamadım oğluşumla oturduk biraz hayallerini anlattı .:teselli:deli kanlı oğlun olursa dinleyeceğin çok şey oluyor,kız arkadaşla yaşadığın sıkıntılar ,güzel tarafları,araba istiyorlar ,harçlıkları bitince Anneden istemeler.. bilirsin işte .
yani kankacım bu resimdeki ben değil eniştendi ,yalnız yatağa giren o oldu:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-suburge-kullanan-arkadaslar.html#post4969819
canlarım bir baka bilirmisiniz..a.s.
zebralı keke benzer bende yapıyorum ,birde senin tarifini alayım..Çiçeğim kolay gelsinkaydirigubbakcemile5ben dünkü menümü söyleyim belki sana fikir olur,patates böreği ,kuru biber dolması,açma kete,yalancı acıbadem kurabiye,tuzlu çubuk vede zebra yaş pastam vardı.zebra yaş pastamın bir ara tarifini yazacağım:jeyyar:
cicegim yanlis yere acmissin konuyu :mymeka: silinir bak yakinda :mymeka:
evet :jeyyar:ev hasibi benim gelsin paralar..gunyadin arkadaslar ..
aktinyacigim masallah kuzuna
cicegim bende de ayni bugunlerde oyle cok misafir agirladim ki ne yapacagimi sasirdim ...
Bugun de bir arkadasimi davet edeyim diyorum ama henus karar vermedim : )
Bu arada sensin ev sahibi yani : ) oyle mi zengin mi oluyorsun :jeyyar:
oooo neler anlatmıyorlarki ,şaşırşp kalıyorum bir ara anlatırım.yerimseniben:roflol:kanka ne anlattilar kiz cocuklar merak ettim :1rolleyes:soylesen bana tecrube olur hani :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
canim bak burasi daha uygun buraya ac aynen yazdiklarini ;
Faydalı Bilgiler - Kadınlar Kulübü
http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-bilgiler/247272-su-filtreli-suburge-kullanan-arkadaslar.html
konuyu buraya yeniden açtım kızlar.
zepp teşekkür ederim kankaaaayerimsenibenŞeniz
Arkadasim gelecek kizlar bugun de yokum :1rolleyes:
aksama gorusuruz...:asigim: