(- 155 Merkez -)

cicegim erkenden uyumussun :roflol:yine yakaladim seni ...laelaelaelaelae:roflol:

8522bfyastikrg4.jpg

Anliyorum :teselli: eniste seni yalniz birakiyor ;cok calisiyor ama bu da yapilmaz ki :roflol:

neyse bende yatayim bari :))))
hadi opuldunuz a.s.
dipcik hatun seni daha cok optum :roflol:

cicegim erkenden uyumussun :roflol:yine yakaladim seni ...laelaelaelaelae:roflol:

8522bfyastikrg4.jpg

kankaa ,dün akşam saat 20.00 gibi uyudum 2 saat uykudan sonra enişten uyandırdı yerime yatmam için .ben tabi uykuyu aldım:1shok: bida uyurmuyum,gece saat 01-00 kadar uyuyamadım oğluşumla oturduk biraz hayallerini anlattı .:teselli:deli kanlı oğlun olursa dinleyeceğin çok şey oluyor,kız arkadaşla yaşadığın sıkıntılar ,güzel tarafları,araba istiyorlar ,harçlıkları bitince Anneden istemeler.. bilirsin işte .
yani kankacım bu resimdeki ben değil eniştendi ,yalnız yatağa giren o oldu:roflol:

yarın günüm var ,neler yapacağıma henüz karar vermedim.
kızlar fikir verseniz değişik neler yapabilirim..
birde bu arada Allah eksik etmesin bayağa misafir ağarladım...
ne yapacağımı iyice şaşırdım.
birazdan alış verişe gideceğim ,öğleden sonrada hastaneye hasta ziyaretine .ancak öğleden sonra görüşürüz..Şeniz:a015:

Günaydın arkadaşlarŞeniz
dün kızımın öğretmeni öğle çayına geldi,çok tatlı bir hatun Allah eşine bağışlasın,birkaç komşum vardı.oturduk sohbet ettik,kızım kurdelesini aldı ve okumaya başladı,geçen günde quiz olmuşlar 5 almış nasıl seviniyor karnem hep 5 olacak anne diyor,Allahım çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmaz inşallah.zepp emre denizi öpüyorum annesi demekki sütün yağlı,benim kızlarda olurdu.günün gözdesi olduğuna eminim canım.

Günaydın arkadaşlarŞeniz
dün kızımın öğretmeni öğle çayına geldi,çok tatlı bir hatun Allah eşine bağışlasın,birkaç komşum vardı.oturduk sohbet ettik,kızım kurdelesini aldı ve okumaya başladı,geçen günde quiz olmuşlar 5 almış nasıl seviniyor karnem hep 5 olacak anne diyor,Allahım çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmaz inşallah.zepp emre denizi öpüyorum annesi demekki sütün yağlı,benim kızlarda olurdu.günün gözdesi olduğuna eminim canım.

aktinyacım hoş geldin...kızını kutluyorum maşallah.. :nazar:Kimin kızı tabiki Annesin..dilerim karnelerinde hep güzel notlar görsünler..
yerimsenibenŞeniz

yarın günüm var ,neler yapacağıma henüz karar vermedim.
kızlar fikir verseniz değişik neler yapabilirim..
birde bu arada Allah eksik etmesin bayağa misafir ağarladım...
ne yapacağımı iyice şaşırdım.
birazdan alış verişe gideceğim ,öğleden sonrada hastaneye hasta ziyaretine .ancak öğleden sonra görüşürüz..Şeniz:a015:

Çiçeğim kolay gelsinkaydirigubbakcemile5ben dünkü menümü söyleyim belki sana fikir olur,patates böreği ,kuru biber dolması,açma kete,yalancı acıbadem kurabiye,tuzlu çubuk vede zebra yaş pastam vardı.zebra yaş pastamın bir ara tarifini yazacağım:jeyyar:

gunyadin arkadaslar ..
aktinyacigim masallah kuzuna :nazar:

cicegim bende de ayni bugunlerde oyle cok misafir agirladim ki ne yapacagimi sasirdim ...

Bugun de bir arkadasimi davet edeyim diyorum ama henus karar vermedim : )
Bu arada sensin ev sahibi yani : ) oyle mi zengin mi oluyorsun :jeyyar:

kankaa ,dün akşam saat 20.00 gibi uyudum 2 saat uykudan sonra enişten uyandırdı yerime yatmam için .ben tabi uykuyu aldım:1shok: bida uyurmuyum,gece saat 01-00 kadar uyuyamadım oğluşumla oturduk biraz hayallerini anlattı .:teselli:deli kanlı oğlun olursa dinleyeceğin çok şey oluyor,kız arkadaşla yaşadığın sıkıntılar ,güzel tarafları,araba istiyorlar ,harçlıkları bitince Anneden istemeler.. bilirsin işte .
yani kankacım bu resimdeki ben değil eniştendi ,yalnız yatağa giren o oldu:roflol:

:roflol:kanka ne anlattilar kiz cocuklar merak ettim :1rolleyes:soylesen bana tecrube olur hani :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

Çiçeğim kolay gelsinkaydirigubbakcemile5ben dünkü menümü söyleyim belki sana fikir olur,patates böreği ,kuru biber dolması,açma kete,yalancı acıbadem kurabiye,tuzlu çubuk vede zebra yaş pastam vardı.zebra yaş pastamın bir ara tarifini yazacağım:jeyyar:
zebralı keke benzer bende yapıyorum ,birde senin tarifini alayım..
cicegim yanlis yere acmissin konuyu :mymeka: silinir bak yakinda :mymeka:

zepp bir el atsan canısı konuyu,nereye açacağımı bilemedim..

gunyadin arkadaslar ..
aktinyacigim masallah kuzuna :nazar:

cicegim bende de ayni bugunlerde oyle cok misafir agirladim ki ne yapacagimi sasirdim ...

Bugun de bir arkadasimi davet edeyim diyorum ama henus karar vermedim : )
Bu arada sensin ev sahibi yani : ) oyle mi zengin mi oluyorsun :jeyyar:

evet :jeyyar:ev hasibi benim gelsin paralar..
:roflol:kanka ne anlattilar kiz cocuklar merak ettim :1rolleyes:soylesen bana tecrube olur hani :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
oooo neler anlatmıyorlarki ,şaşırşp kalıyorum bir ara anlatırım.yerimseniben
canim bak burasi daha uygun buraya ac aynen yazdiklarini ;
Faydalı Bilgiler - Kadınlar Kulübü

a.s.

Arkadasim gelecek kizlar bugun de yokum :1rolleyes:
aksama gorusuruz...:asigim:

X