(- 155 Merkez -)

zeppoy6.jpg

:roflol::roflol::roflol:

Tünaydın arkadaşlarŞeniz
zepp misafir de şimdi yırttım ama pazartesi gelecekler inşallah.

şişşt neden kimse yok.. ben çarşıya gittim geldim.. siz halaa ooo.şakkıdı
zepp güne gidecekti hatırladım..:uhm:
dolu dolu makyaj malzemeleri aldım ,bir alana ikincisi bedava.. çıldırmışlarr..delikafadulden

dolu dolu makyaj malzemeleri aldım ,bir alana ikincisi bedava.. çıldırmışlarr..delikafadulden

yarin sekerim gunumuz carsidaydim ...
Arkadasla gezdik alis veris yaptik ...:jeyyar:

Umarim bana da almissindir cicegim :mymeka:

valla şahsen makyaj yapmıorum benim makyajım doguştan:roflol:

iyi geceler arkadaşlar ...........
bugün şeyit aileleri yararına çay vardı ve ben oğluşlarımla gittim,beni üzmediler güzel geçti eğlendim hatta göbek bile attım diyebilirim............
oh oh sefam olsun

ben iki gündür evde yoktum ama aklım burdaydı :nazar: geldim gördümsengözlerimebaksanab kimsecikler yok delikafaduldengidiyorum:eek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydınlar hanımlar ilk günaydın benden olsun
herkese iyi haftalar diyorum ve kaçıorum akşama annemler delikafaduldengelecekler hazırlık yapmam lazım:eek:

Günaydın şekerler :1hug:hafta sonum epeyi yoğun geçti gezmeler misafirler ..derken nihayet burdayım.. sabahda hastane işlerim vardı..
Zepp aldığım makyaj malzemelerini paylaşa biliriz..yerimseniben
ezine, ablacım demekki senin ihtiyacın yok, doğuştan güzelsin. sevsinler senin doğallığını..Şeniz
dün eşimle sahil kenarına gittim fotoğrafta çekindim göstersemmi göstermesemmi kararsızım..:eek:felaket güneşliydi hava..

Günaydın şekerler :1hug:hafta sonum epeyi yoğun geçti gezmeler misafirler ..derken nihayet burdayım.. sabahda hastane işlerim vardı..
Zepp aldığım makyaj malzemelerini paylaşa biliriz..yerimseniben
ezine, ablacım demekki senin ihtiyacın yok, doğuştan güzelsin. sevsinler senin doğallığını..Şeniz
dün eşimle sahil kenarına gittim fotoğrafta çekindim göstersemmi göstermesemmi kararsızım..:eek:felaket güneşliydi hava..

gösterceksin tabi bide soruomusunsırnaşık şey

ben kaçar çok işlerim var.. spor, pazar alışverişi ,arkadaşlara mantı kesmeye yardıma gideceğim ohooo daa sayyımii.delikafadulden

arkadaki görünen dağlarda kar var .sahilde insanlar denize giriyordu bu havada bile brrrrrr

Son düzenleme:
ooo hatiş ablama bak yaa süpersin hatice abla yazla kışı bir arada yaşamışsınız ne güzel

X