- 31 Ekim 2006
- 2.245
- 37
vayy be ezinem gelmiş oo hoş geldin şekerim....a.s.
senin için gösterip hemen kaldıracağım ,gelmeyenler üzülsün..
bencede canım kaçıranlar üzülsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayy be ezinem gelmiş oo hoş geldin şekerim....a.s.
senin için gösterip hemen kaldıracağım ,gelmeyenler üzülsün..
ooo hatiş ablama bak yaa süpersin hatice abla yazla kışı bir arada yaşamışsınız ne güzel
merak etmez olurmuyuz nerdeydin sen bakıyım
aman ne yapıyım sabahtan beri temizlik yaptım cam perde koymadım bi taraftan yemek annemler gelcekler akşama öle işteMrb canim
sabahtan doktora gittik biz bugun ...malum benim bebis hala kakasini yapmamisti telefonda anlatmistim ya sana (bugun 6. gun )
neyse muayene etti doktor ...
ultrasyona girdi emrecik ...
cok sukur cok SIKIntisi yok ...
bir fitil verdi ,bagirsak duzenleyici surup bir de ...
boyle durumlarda bagirsak dugumlenmesi olurmus Allah korusun
eve geldim fitili dikine ikiye kestim (oyle dedi doktor) verdim popisine bebisimin inanin ki 2 dakika gecmedi benim oglus bir doldurdu :) rahatladi yavrum ...
sonra doyurdum surubunu verdim insallah en kisa surede duzene girer eskisi gibi ...
Dun gunumuz vardi ya son 3 aydir katilamiyordum ...
cocuklari esime emanet ettim gittim ...(evde yapmiyoruz 30 kisiyiz polis evinde )
ev sahibide bendim ya :jeyyar:
cok guzel 2 saat gecirdim tabii zengin oldum : ) :lepi:
gunun goz bebegiydim ama millet beni boyle gorunce cok sasirdi: ) ;manken gibisin dediler ...: )sositososito
tabi cok hosuma gitti ...:asigim:
Bende havadisler boyle canim sen neler yaptin ?
bende isteremelime henna (hint kinasi)yapmistim Dubai'den gelirken malzeme gatirmistim neyse herkes bana yap diye tutturdu :bbo: :)
aman ne yapıyım sabahtan beri temizlik yaptım cam perde koymadım bi taraftan yemek annemler gelcekler akşama öle işte
bende isterem
canım bu arada denizcige çok geçmiş olsun bir anönce atlatır inş.
zeppcim geçmiş olsun arhanda olmuştu çocuğumun gözleri dışarı fırladı kıyamam bu arada oğlum dün 2 yaşında oldu teyzeleri allah herkesin çocuğuna sağlıklı huzurlu yaşlar versin
ezinecim allah kavuştursun, çiçeğim aplam sen gez bakalım,biz fotoları göremedik ne olcek şincik
artık oğlumu sütten kestim yavrum hasta gibi oldu herşeyi gitmiş gibi oldu ama mecburum
yine duramadım ,iki arada bi derede bi bakem dedim, kızlar ne yapiiler..şakkıdı
ama kimseler kalmamış tabiki..senağlama
zepp seni merak etmez olurmuyuz hiç :1hug:her halda bilikkki gündesin..
Emre Denizime çok geçmiş olsun rahatladığına sevindim..
ha unutmada o hennadan bana da sözün vardı, bak eğer geldiğinde yapma bende sana şal neyim yapmam..:mymeka:
eminimki günde en gözde hatun sendin,tıpkı bana çakmişin.:roflol:Şeniz
troyacım ben sana fotoğrafımı özel yollarım şekercim, ayrıca oğlunun doğum günü kutlu olsun halası öpsün gözlerinden....yerimsenibenŞeniz
troyacım ben sana fotoğrafımı özel yollarım şekercim, ayrıca oğlunun doğum günü kutlu olsun halası öpsün gözlerinden....yerimsenibenŞeniz