(- 155 Merkez -)

geldim bacım nasılsın cocukları uyutdun mu
net başindayım bir kk kızlar bakam dedim yaa bir ben bir sen var ??

Yaşasınnnnnn,:dance:yine eski günlerde olduğu gibi herkes tam kadro burada,kızlar nasılsınız hayırlı bayramlar hayırlı Cumalar olsun.. sevdiklerinizle hoş vakit geçirin ,,

zepp gelmiş, selens ugramış, oo efem yine bekleriz gulancım ikizleri ile birlikte kızlar hepiniz harikasınız..:sm_cool:Akşama düğüne gideyrum şık olmalıyım,:eek:ama bayramın yorgunluğunu atamadımmmm,

oooo..zep de dönmüş.....hoşgeldinnnnn....
sağlıkla,huzurla büyüt bebişini:emir_bebek:
:nazar:

Herkese Günaydınlarrrr:icecream:
Güzel bir gün dilerim:1hug:

hanımlar hayırlı geceler nasılsınızz ee kimse gelmemmiş ben de kaçdım byee

hosbuldum arkadaslar a.s.
pazartesi gunu aranizdayim artik :jeyyar:

vay be artık sende çoğul konuşmaya başladın çocukları uyuttum falan nasıl gidiyor oğluşlar nasılgamyoncuiremsu:ecrin_bebek:

:)
yogun ,yorgun canim ...bir ona kosuyorum bir ona :bbo:daha dinlenemedim evde birde misafirler var malum ,gelen giden derken aynen boyle oldum :bbo::çok üzgünüm:

Yaşasınnnnnn,:dance:yine eski günlerde olduğu gibi herkes tam kadro burada,kızlar nasılsınız hayırlı bayramlar hayırlı Cumalar olsun.. sevdiklerinizle hoş vakit geçirin ,,

zepp gelmiş, selens ugramış, oo efem yine bekleriz gulancım ikizleri ile birlikte kızlar hepiniz harikasınız..:sm_cool:Akşama düğüne gideyrum şık olmalıyım,:eek:ama bayramın yorgunluğunu atamadımmmm,

CADIARZUfazla dokturme cicegim :):1rolleyes:

Şeniz .a.s.canim senden naber ?nasil gecti dugun :jeyyar:
bu arada avatarin gozumden kacmadi :) enisteye duyuracagim :))):1rolleyes:

zepp,düğün gayet güzeldi,süülemesi ayıptır, Dedeman hotelde oldiiişakkıdı,Damat bey müdür gelin hanımda dr olunca ,sosyetik yanii:dilcikar:
bana bak avatrım gözünden kaçsın bir zahmet enişten değil ama benim ufaklık hemen babasına yetiştirdi babaaaaa,Annem bizim resmi değilde bak kimi koymuşşşşş.
napimm seviyorum George michaelimiii:asigim:

zepp,düğün gayet güzeldi,süülemesi ayıptır, Dedeman hotelde oldiiişakkıdı,Damat bey müdür gelin hanımda dr olunca ,sosyetik yanii:dilcikar:
bana bak avatrım gözünden kaçsın bir zahmet enişten değil ama benim ufaklık hemen babasına yetiştirdi babaaaaa,Annem bizim resmi değilde bak kimi koymuşşşşş.
napimm seviyorum George michaelimiii:asigim:

:roflol::roflol::roflol:

naber kizlar ?
bi' bakayim dedim size :jeyyar: ama kimse yok ,nerdesiniz ?:mymeka:
kiz troya :mymeka:seni de gorurum :)))

:mymeka:zep hanım şu bebeği bi görelim taa peşinden takip ettim geldim bak bebekden haber almak içina.s. çiçekler oğlana Şeniz

burdayım valla çocuklardan fırsat bulamıyorum senağlamahaftaya noel tatili ver napacam bilmiyorum beş dakika boğazları boş durmuyor mutfaktan çıktıkları yok dombiklerin kaydirigubbakcemilecokacimcoook
ders çalışıyorum bere örüyorum bilimum her iş var yani:lepi:

burdayım valla çocuklardan fırsat bulamıyorum senağlamahaftaya noel tatili ver napacam bilmiyorum beş dakika boğazları boş durmuyor mutfaktan çıktıkları yok dombiklerin kaydirigubbakcemilecokacimcoook
ders çalışıyorum bere örüyorum bilimum her iş var yani:lepi:

troya,hoş geldina.s.,,noel tatiline giriyorsunuz ve herkes evde ahhhhh ne kötüüüü:roflol:,oralara kar yağmıştır ,bize noelde güzel resimlerinden çekip paylaşırmısın..derslerinde kolaylıklar canım..gardaşıma bol bol arabaşı yapta yutsun...şöyle bol acılı ekşili çorbayla..cokacimcoook

iyi akşamlar hanımlar nerelerdesiniz............
bakın ben 2 afacanla kk ya giriyorum sizden tık yok.............

X