(- 155 Merkez -)

Merhabalar arkadaşlarŞeniz
bugün yine gezmem vardı,şimdi yemeğimide hallettim ve eşimi bekliyorum,Çiçeğim ablam sanada gelmeyi çok isterdim.

memnuniyetle canım ama milleti caya davet edipte evde olmamak aaaaaaa cok ayıp :tomato:bari saat yazsaydında böyle topikte tek basımıza kalmasaydıksenağlama
janet,ben artık sürekli evdeyim istediğiniz saatde buyrun,hatta birazdan yaprak sarma yapacağım gel beraber saralım iki elden:roflol:
Merhabalar arkadaşlarŞeniz
bugün yine gezmem vardı,şimdi yemeğimide hallettim ve eşimi bekliyorum,Çiçeğim ablam sanada gelmeyi çok isterdim.

aktinyacım, inş bir gün bir yerlerde gerçekten karşılıklı oturup çay içebiliriz..neden olmasın demi..yerimseniben

amin bende merak ediyorum ne güzeldir simdi onun kokusu allah zeepde acil sifalar versinde bir an önce aramıza dönsün ama artık iki bebisle zor gibi geliyor

Kızlar yarın komşularım bana çaya ve hoş geldiğine gelecekler,,ancak fırsatını buldum lojmana taşınalı kısmet olmadı çağırmak,
sizlere sorum yarın çayın yanında neler yapmalıyım.
benim düşüncem :börek,yaprak sarma,revani ve kurabiye,puaçada yapsammı kararsızım tek başına börek azmı olur,,CADIARZU

dört cesit yeterli bence ama
ğec oldu temiz olsun diyorsan eline ayağına dolasanda yoksa yap güzel olur
kolay gelsin yarın cok isin var
iki hafta öncede bana hosgeldine geldiler cok sinir bozucu hic birini tanımıyorum hepsi ayrı alemde herkesin ortak noktaları var ve ben sadece hizmet ettim ama yavas yavas bende gidiyorum artık tanısma zamanı insallah iyi insanlarla karsılasırsın canım

janet aslında ,komşularımın çoğu seneye çıkıyor lojmandan ve sanki tüm hakimiyet onlardaymış gibi bir tafra bir küçük görme insanları ,,özellikle karşı komşum beni çok kırıyor,tamda önemli karşı komşu,açıkca ben sürekli görüşmeyi düşünmüyorum.beni tanımadan çok ön yargılı davrandılar ,yarın inş o ön yargılarını kırmak ve onları kesinlikle şaşırtmalıyım:1shok:...aslında biraz korkuyorumda ,ne yapsam hep hata arıyor ve kırıcılar bana göre.bak nelerde anlatıyorum ama çok doluyum bildiğin gibi değil.gelişmeleri yarın akşam paylaşırım tekrar.a.s.

allah yardımcın olsun canım benimkininde iki yıllı var seninkilerden pekte eksik degil sanki cok beceriksizim hissini uyandırıyor karsı komsum banada
sinir oluyorum benik kızlar ikiside kücük onunki tek cocuk ve 8 yasında beni kendi ile kıyaslıyor sinir oluyorum bos ver takma kafaya bas havanı agırla misafirini söyle birazda sıkırdımlı giyin bak nasıl catlıyor
birde varolan bir guruba girmek her zaman zordur bos ver senin karsına anlasabilecegin cok hos insanlar cıkacaktır emin ol

gnaydın hanımlar
hayırlı cumalar bereket ve huzur dolsun evlerinizeee
k i b muxxkkk

kolay gelsin ellerine sağlık
sen hamaratsın bacım becerirsin a.s.

zepp hayırlı doğumlarr Allah analı babalı büyütsünn

Hayırlı cumalar kızlarrŞeniz,,,
Bu yaşıma kadar onca misafir ağarladım bu günkü kadar tedirgin ve heyecanlı olmadım..
yaramascım, canım çok teşekkür ederim güzel temenniler için..a.s.
janet,şıkır şıkır giyinmekmi tam beni tarif ettin.yerimseniben

Az önce haberlerde iki Polisimizin Şehit haberini duydum,Hatayın İskenderun ilçesinde,bunu yapan hainlerin elleri kırılsın.Şehitlerimize Allahdan Rahmet diliyorum Rabbim Ailelerine sabırlar versin.

Günaydınlar vede hayırlı cumalar arkadaşlarŞeniz
çiçeğim ablam sen nasılsan öyle ol,seni tanıyınca çok seveceklerine eminim,seni sevmeyen bitlensin.
bende şehitlerimize rahmet diliyorumŞeniz

ya bizim bingölde tanıdıgımız birisi ilk sehit olan ilk cocugunun sünetini filan yapmıstık sok oldum duyunca allah ailesine sabır versin kadın bir türlü gözümün önünden gitmiyor simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…