(- 155 Merkez -)

guzel bir tatil olur ins. canim sizin icin
benim ki de ayin 1 inde izine ayrilacak bayram sonuna kadar evde yani
bayramda da gezecegiz bakalim ulke ulke :jeyyar:

oh canım ohh sizinkide iyiymiş gezin vallaa sefanız olsunnnaklinialirimsmile zemuszemus zemuszemus

tık tık kimse yokmu...

sahur davulcunuz gelti.. dum dum ,,,duma dum...

şişşt fıstıklar naberrsiniz....

kızlar havalar felaket sıcak o koltuktan şu koltuğa yatmakla meşgulüm...

arada birde misafir alıyorum yani her halda,gidiyoruzda...

sizlerden naber....

kankamm ne o yine ülke mülke gezmeler felan noluyoruz yani,, :jeyyartursana evinde... :mymeka:ayyy çok oluyorsun ha.. ay şekerim gezen var birde gezemeyen var demi,,,:dilcikar:,,,

kalkın nannn.. iki lafın belini şeydek....şakkıdı

bundan sonra sana tatil yasağı getiriyorum.. o kadarrrrr...

:1shok:gozlerime inanamiyorum kankaaa sen buralar :mymeka:gecenin yarisinda mi girilir :mymeka::dilcikar:

gezecem tabi :sm_cool:sefam olsun ohhh
kiskananlara catlasin naniknanik : )
sen gel seni gezdireyim kankam :jeyyar: ama baksana yerinden kipirdayamiyorsun bile lülülülülülü:mymeka:

Ramazan bitsede seni aramizda gorsek bari kafamçokkarıştı

Bu kutlu günde, Büyük Zaferi bize yaşatan Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk,
silah arkadaşları ve bu Türk direnişinde savaşan gazi ve
şehitlerimizi en derin sevgi ve saygıyla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE......

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan turkbayragi turkbayragi turkbayragi

hayrılı sabahlar sekerlerrrra.s.
naber nasılsınız topigin güzel hatunlarııı bizde bugün izne cıkıoz ben büte kalmıştım 4-5 eylül sınava giricem inşallah gecer gelirim dua edin bana olurmu nolur cünkü buna cok ihtiyacım var sizi çok özlicem unutmayın beni heee altı üstü 20 gün yokum hepinizi çok ama çokkkk seviyorum rabbime emanet olun canlarrrrrrolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

selam hatunlar kimsecikler yok galiba
ben 3 bebekle uğruyorum suz yok

İyi akşamlar güzellerim...
nasılsınız...
ben epeydir giremiyorum ,,galiba bayram boyunca'da sizlerle olamayacağım..
İzmirden misafirlerim geliyor...yarın yola çıkıyorlar..

şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor.. yanaklarınızdan öpüyor öpüyorumm..ŞenizŞeniz

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ay şekerim bu yaşta bebekle ugraşmak bana göre değilmiş...
elimi kolumu baglıyor yaaaaaaaa,,,:ecrin_bebek:
yakında tam gün bakacağım.. halim nice olacak bilmiyom gayrii...sempatiksalakcinni
kankam merak etme beya iyim.. gice gicede olsa bakar kaçarım..aynen şeker ramazandan sonra geli veriiyom gariiiiiiii,
akşamlarıda terafiye gidiyorum.. davetlerdi misafirlikti derken.Rabbime şükürler olsun..Ramazanımız iyi geçti..
şişşt kanka.. yarın gööööörümcemlerrrrrrrr geliyor.. pazar gününe kadar burdalar...hoş gelsinler.. severim kendilerini.. çünkü,eşi dayımın oğli oliiilaelaelaelaelaesempatiksalakcinni..

öptüm seni..:mymeka:

selam arkadaşlar kimse uğramamış bayra bayam
tabii neden uğrasınlar bayramda ne işleri olur kk de
ben evde pinekleyip bebek baktığımdan giriyorum:ecrin_bebek: , oğullarım eşim gezmede ben yaramaz kızımla evdeyiz
herkesin bayramını kutluyorum.iyi bayramlaropuyorumnanaktan

günaydın fıstıklarrrra.s.
naber nasılsınız bizde izinden döndük evdeyiz eşim bugün göreve baslıyo bakalım hayrılısıyla kendinize çok ii bakınnnn opuyorumnanaktan

günaydın fıstıklarrrra.s.
naber nasılsınız bizde izinden döndük evdeyiz eşim bugün göreve baslıyo bakalım hayrılısıyla kendinize çok ii bakınnnn opuyorumnanaktan

hoş geldin melike.. tatil güzel geçmiştir umarım,,
eşine yeni görevinde kolaylıklar dilerim..
umarım Malatyada çok mutlu olursun.. ben halen özlüyorum..

hımm kimseler yok,:uhm:

güzel ,,buranın tapusunu aldım.. artık benim oldu :jeyyar::jeyyar:sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…