(- 155 Merkez -)

günaydın kızlar.. maşallah sabah sabah çok güzel haberler okuyorum..

yaramas.. kızının bölümü hayırlı olsun.. rabbim kolaylıklar versin...:Saruboceq:

gülancım tebrikler canım.. iki yakışıklıdan sonra.. dünya güzeli kızınmı oldu ,,,yerim ben onu..Allah kolaylık versin.. güle güle sağlıkla büyüsünler inş.. Rabbim nazarlardan korusun..
:nazar::ecrin_bebek:

kankamm aynen şekerim sıcaklar benide mahvetti...sempatiksalakcinni

bırak elimi kolumu kaldırmayı..kılımı dahi kıpırtatamıyorum....:roflol:

melike.. nebr şeker.. malatya'ma selamlarrr...

yaramas.. kızının bölümü hayırlı olsun.. rabbim kolaylıklar versin...:Saruboceq:

gülancım tebrikler canım.. iki yakışıklıdan sonra.. dünya güzeli kızınmı oldu ,,,yerim ben onu..Allah kolaylık versin.. güle güle sağlıkla büyüsünler inş.. Rabbim nazarlardan korusun..

ohh bee nihayet kankam
ohaoldumsmile korktum nan birsey oldu sandim sana laelaelaelaelae

opuyorumnanaktan ozlemisin gel opecem Şeniz

oruc hepimizi telef etti sanirim : ) kimse yok :mymeka:
nerdesiniz kizlar ?
ben bayagi yogunum yarin iftara davetliyiz
ertesi gun benim misafirlerimiz var
cuma gunu de misafirlerimiz var
Allah kabul etsin ins.

amin canımmmm:Saruboceq: :Saruboceq:
sen napıyosun nasılsın bebişler nasıl çok öptüm canım seniiiiiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam arkadaşlar zepp- dağ çiçeğim-melike
uzun zamandır kk ya bakamadım
doğum yaptım çok tatlı bir kızım oldu rabbim her isteyene versin fotosunu albüme koydum
4 günlük anneyim

hoşgeldin canım a.s.
yaa fotosunu mu koydun duu hemen bakayım oy yerim ben onuuu yaa darısıda bana inşalah hayırlısyla bitanem allah bagıslasın kuzularını banada dua et olurmuuuolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

ve aleyküm selam ablacıgım çok tesekkür ederim bende ders calışmaya calışıyorum ama zor ev hanımı bi yanda eş ramazanlık çok yoruluyom inankii sen napıyosun nasılısın çok öptümmmm seniiiiiiolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

ve aleyküm selam ablacıgım çok tesekkür ederim bende ders calışmaya calışıyorum ama zor ev hanımı bi yanda eş ramazanlık çok yoruluyom inankii sen napıyosun nasılısın çok öptümmmm seniiiiiiolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

melikecim seni burda yakaladım mesaj kutun dolu canım mesajlar gitmiyor boşaltsana kutunu

tamam ablacım yaptım msj kutusunu temizledim yaniii opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Merhaba canim :1hug:
bu aralar yogunum misafir falan ;pek musait olamiyourm :eek:

allah kolaylık versin tatlışım sana ozaman bedne valla dolanıyom böle arada işte ayın 1.de izne cıkıcaz inşalla 15 gün yokummm bakalımmmolumunekankayizsmile :gitme:

allah kolaylık versin tatlışım sana ozaman bedne valla dolanıyom böle arada işte ayın 1.de izne cıkıcaz inşalla 15 gün yokummm bakalımmmolumunekankayizsmile :gitme:

guzel bir tatil olur ins. canim sizin icin
benim ki de ayin 1 inde izine ayrilacak bayram sonuna kadar evde yani
bayramda da gezecegiz bakalim :eek: ulke ulke :jeyyar:

X