- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
günaydın kızlar.. maşallah sabah sabah çok güzel haberler okuyorum..
yaramas.. kızının bölümü hayırlı olsun.. rabbim kolaylıklar versin...:Saruboceq:
gülancım tebrikler canım.. iki yakışıklıdan sonra.. dünya güzeli kızınmı oldu ,,,yerim ben onu..Allah kolaylık versin.. güle güle sağlıkla büyüsünler inş.. Rabbim nazarlardan korusun..
:ecrin_bebek:
kankamm aynen şekerim sıcaklar benide mahvetti...sempatiksalakcinni
bırak elimi kolumu kaldırmayı..kılımı dahi kıpırtatamıyorum....:roflol:
melike.. nebr şeker.. malatya'ma selamlarrr...
oruc hepimizi telef etti sanirim : ) kimse yok :mymeka:
nerdesiniz kizlar ?
ben bayagi yogunum yarin iftara davetliyiz
ertesi gun benim misafirlerimiz var
cuma gunu de misafirlerimiz var
Allah kabul etsin ins.
selam arkadaşlar zepp- dağ çiçeğim-melike
uzun zamandır kk ya bakamadım
doğum yaptım çok tatlı bir kızım oldu rabbim her isteyene versin fotosunu albüme koydum
4 günlük anneyim
günaydın kızlar.. maşallah sabah sabah çok güzel haberler okuyorum..
yaramas.. kızının bölümü hayırlı olsun.. rabbim kolaylıklar versin...:Saruboceq:
gülancım tebrikler canım.. iki yakışıklıdan sonra.. dünya güzeli kızınmı oldu ,,,yerim ben onu..Allah kolaylık versin.. güle güle sağlıkla büyüsünler inş.. Rabbim nazarlardan korusun..
:ecrin_bebek:
kankamm aynen şekerim sıcaklar benide mahvetti...sempatiksalakcinni
bırak elimi kolumu kaldırmayı..kılımı dahi kıpırtatamıyorum....:roflol:
melike.. nebr şeker.. malatya'ma selamlarrr...
ve aleyküm selam ablacıgım çok tesekkür ederim bende ders calışmaya calışıyorum ama zor ev hanımı bi yanda eş ramazanlık çok yoruluyom inankii sen napıyosun nasılısın çok öptümmmm seniiiiiiolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
iyi hafta sonları
melikecim seni burda yakaladım mesaj kutun dolu canım mesajlar gitmiyor boşaltsana kutunu
iyi hafta sonları
:mymeka:
bende diyorum hayirdir ank06 burda diyeeeeeeeee : )delikafadulden
geldimde selamsız geldim yahu :kedi: :kedi: pardon herkese selamlar hanımlar iyi ramazanlar olsun hepinize kaydirigubbakcemile3 a.s.
geldimde selamsız geldim yahu :kedi: :kedi: pardon herkese selamlar hanımlar iyi ramazanlar olsun hepinize kaydirigubbakcemile3 a.s.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrra.s.
Merhaba canim :1hug:
bu aralar yogunum misafir falan ;pek musait olamiyourm
allah kolaylık versin tatlışım sana ozaman bedne valla dolanıyom böle arada işte ayın 1.de izne cıkıcaz inşalla 15 gün yokummm bakalımmmolumunekankayizsmile :gitme: