(- 155 Merkez -)

kankam ancak yazdim burdan :kedi:
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ozlemistim seni opuyorumnanaktan

a.s.

olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hoş buldum tatlım.. naptın yerleştinmi,,,Malatya nasıl beğenmişindir umarım.. güle güle oturun ve hayırlı tainler olsun tekrar...yerimseniben

oş buldum beya,,, eee tabikide özliceksin..kuzum.. hep benmi seni özlicem,birazda sen beni özle dedim.. şakkıdı

kankamm dünkü telefon sürprizin beni fevkalade şaşırttı.:1shok:mutlu oldum sağol varol...alaşmarladık..gamyoncuiremsu:roflol:

evet canım alışıyom bakalım güzel ya en azından sükürler olsunki olay yok bitanem çok tesekkür ederim güzle dileklerin için hııı o gün msndeydin ama vaktim yoktu hemen actım kapadım şimdi bide ders calışıyom yaaa çok yogun oluyom bide ramazan olunca ister istemez yoruluyo insan kuzum görüşmek dilegiyleeeeeolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

ay çok sıcak...delikafadulden
az önce.evde böcek ilaçlaması yaptılar.. onlar hayatta,, galiba ben ölü yo rummmmmmmakannehir

es selamun aleykum kk kızlar RAMAZANIN HAYIRLI OLSUN
zemuszemuskızım da hemşirelik kazandı arkadaslar sizlerle parlamiş dedim cnlar nasılsınız inş opuyorumnanaktan

es selamun aleykum kk kızlar RAMAZANIN HAYIRLI OLSUN
zemuszemuskızım da hemşirelik kazandı arkadaslar sizlerle parlamiş dedim cnlar nasılsınız inş opuyorumnanaktan

amanin gozlerime inanamiyorum :1shok:delikafaduldenkafamçokkarıştı
hayirli olsun

oruc hepimizi telef etti sanirim : ) kimse yok :mymeka:
nerdesiniz kizlar ?
ben bayagi yogunum yarin iftara davetliyiz
ertesi gun benim misafirlerimiz var
cuma gunu de misafirlerimiz var
Allah kabul etsin ins.

selam arkadaşlar zepp- dağ çiçeğim-melike
uzun zamandır kk ya bakamadım
doğum yaptım çok tatlı bir kızım oldu rabbim her isteyene versin fotosunu albüme koydum
4 günlük anneyim

selam arkadaşlar zepp- dağ çiçeğim-melike
uzun zamandır kk ya bakamadım
doğum yaptım çok tatlı bir kızım oldu rabbim her isteyene versin fotosunu albüme koydum
4 günlük anneyim

: ) tebrik ederim canim
Allah anali babali buyutsun :1hug:
hemen bakiyorum fotoya

X