(- 155 Merkez -)

slm zeppciğimhihoyyyt
nasılsın yerleştinmi yerine nasıl kosova

iyi geceler kızlar üc günlük tatile cıktık sayılır esimle önce kayseri yahyalı sonra ürgüp nevsehir yani peri bacaları cok ğüzeldi hem eşimin akrabalarını ziyaret hem tatil anlayacağınız
gulan06 gecmis olsun canım üsütmüstür ben kusmaya başladığın an büyük kızımın karnına sıcak bir bez bağlarım herseyden daha etkili oluyor
sizler ne yapıyorsunuz zepp nerelerdesin canım neler geldi başına ben meraklıyımdım bilirsin
insallah hayırlı seyler ğelmistir ciceğim anlatırmı hic ben gidince bir kere uğramıs zaten hainnnnnnnnnn cabuk gel canım buraları böyle sensiz olmuyor
ciceğim anlatığım gibi gezmedeydim canım bizim cocuklar kücük olunca ancak bu zamanlarda izin ala biliyoruz ancak ama buralardayım artık sık sık uğrarım artık

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

[ı]günaydın arkadaşlar nerdesiniz kaç gündür[/ı]
[ı]zepp gitti topik bitti[/ı]
[ı]janet serden başkabiri yok biirde bennnnnnn[/ı]

geldik ne var :mymeka::1rolleyes:

merak edenler var
demiyorsun ki sen de kankamin basina bunlar bunlar geldi diye :dilcikar::mymeka:

ne vuruyon beya..:mymeka:
eh bende bir bir anlatmazsam..:dilcikar:
kızlar zepimizin canı birazcık sıkkındı.. kendisi açıklar diye düşünmüştüm..
mademki benim açıklamamı istiyorsun..:1hug:
ama şükür şimdi her şey yolunda.
geçenlerde Selim Mert yavrum parkta oynarken düşmüş ve dişlerini kırmış ama şimdi iyi çok şükür.. altdan dişleri geliyormuş zaten..
kankamın eşi mecburen gitti kosovaya..
zepp Selim Mertin tedavisi için Bingölde kaldı,hayırlısı ile bir kaç haftaya kadar gidecekler..
buradan Selimciğime takrar tekrar geçmişler olsun.Rabbim tüm yavruları koru..

gulan .janet selam kızlar.. ben fazla giremiyorum çünkü,, baktığım bebeiş beni yoruyor yaaaa

janet yahyalıda kim varki.. bizimde gelinimiz oralı..zemuszemus..bu arada iyi tatiller oh oh gez maşşallah...:dilcikar:

zepp geçmis olsun canım bir an önce iyilesir insallah mert allah bir daha yasatmasın bir daha korkmusundur baya en yakın zamandada esine kavusman dileğiyle hem leptopun yokma bağlanı ver birinin internetine :))) bu islerin uzmanı değilmisin sen
dağ ciceğim benim esimin anne annesi kayserinin yahyalı bağlı avlağa köyünden yahyalılar iyi bilir oraya esimin halasının kızı var akrabaları var onların yanına gidiyoruz kücük ve ğüzel bir yer ben seviyorum gezme işide esim avcı benim aladağlara gidiyor bizde yanında ((gezmede böyle ama bu sene ya benide gezdirirsin yada bir yıl dır dır ederim dedim oda gezdirdi sağolsun
evet gulancığım sen ben birde arada ce e diyor dağ ciceğim zepp gelince sikayet edeceğim onu görür günü o zaman :))))

iyi akşamlar kızlarrrrrr
zepp kankam hoş geldin oh be şükür kavuşturana.:mymeka:
Selim Mert,Emre Deniz nasıllar Annesi:1hug:
janet iyi yapıyorsun güzelim gez gez oggg.
kızın nasıl oldu geçtimi çiçeği:1hug:
gulan ikizler nasılllar sende iyisin demi

günaydınnnnnn
hoşgeldin zepp özlettin kendini
ciceğim gecti sayılır ama büyük kızımın vücudunda igne bası kadar yer kalmadı her tarafı cicek yarası onlar dökülecek insallah iz kalmadan atlatır

ozleyin azicik : )
:mymeka:

iyiyiz canlarim evdeyiz ...
hava hala yagmurlu 4 gundur hic durmadan yagiyor yagmur ...
hava kapali hala tabi kafamçokkarıştı

Askimi ozledim :çok üzgünüm: :asigim:

miyase kiz sen buralara gelir miydin ? ii akşamlar zepp
hosgeldin aşk olsun canım ya gezerken tesadüf grdim çağırdınızda gelmedimi kız neden gelmeyimki nasılsınız bakim dedim slm verim dedim bi

miyase kiz sen buralara gelir miydin ? ii akşamlar zepp
hosgeldin aşk olsun canım ya gezerken tesadüf grdim çağırdınızda gelmedimi kız neden gelmeyimki nasılsınız bakim dedim slm verim dedim bi

:1hug: hosgeldin canim
her zaman bekleriz :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…