kızlar nerdesiniz...
kankammm hu nerdesin....:asigim:
geldik ne var :mymeka::1rolleyes:
merak edenler var
demiyorsun ki sen de kankamin basina bunlar bunlar geldi diye :dilcikar::mymeka:
iyi geceler kızlar üc günlük tatile cıktık sayılır esimle önce kayseri yahyalı sonra ürgüp nevsehir yani peri bacaları cok ğüzeldi hem eşimin akrabalarını ziyaret hem tatil anlayacağınız
gulan06 gecmis olsun canım üsütmüstür ben kusmaya başladığın an büyük kızımın karnına sıcak bir bez bağlarım herseyden daha etkili oluyor
sizler ne yapıyorsunuz zepp nerelerdesin canım neler geldi başına ben meraklıyımdım bilirsin
insallah hayırlı seyler ğelmistir ciceğim anlatırmı hic ben gidince bir kere uğramıs zaten hainnnnnnnnnn cabuk gel canım buraları böyle sensiz olmuyor
ciceğim anlatığım gibi gezmedeydim canım bizim cocuklar kücük olunca ancak bu zamanlarda izin ala biliyoruz ancak ama buralardayım artık sık sık uğrarım artık
haa unutmadan zepp net bağlantısı yok dedi.. malum mahrum bölgesindeler ya...naniknanik
iyi akşamlar kızlarrrrrr
zepp kankam hoş geldin oh be şükür kavuşturana.:mymeka:
Selim Mert,Emre Deniz nasıllar Annesi:1hug:
janet iyi yapıyorsun güzelim gez gez oggg.
kızın nasıl oldu geçtimi çiçeği:1hug:
gulan ikizler nasılllar sende iyisin demi
günaydınnnnnn
hoşgeldin zepp özlettin kendini
ciceğim gecti sayılır ama büyük kızımın vücudunda igne bası kadar yer kalmadı her tarafı cicek yarası onlar dökülecek insallah iz kalmadan atlatır
günaydınlarrrrrrrrrrrrherkese janett günaydın canım
miyase kiz sen buralara gelir miydin ? ii akşamlar zepp
hosgeldin aşk olsun canım ya gezerken tesadüf grdim çağırdınızda gelmedimi kız neden gelmeyimki nasılsınız bakim dedim slm verim dedim bi