ben dur demek icin cabalıyorum ama malesef ğizli seker var ilaclarım artık pek fayda etmiyor önce tatlı krizimi kesiyor kilo almamı enğeliyordu
artı birde polikistik overim ben yıllarca tedavsini oldum bebeğim ondan olmadı onuncu yılda aldım kızımı kucağıma anlayacağın ben kiloyu veriyorum ama biraz bıraktığım zaman cok cabuk kilolar dönüyor ve ben sürekli diyet yapamıyorum senağlama mafoldumben
selim orta kulak iltahabımı olmus ne dedi doktor
günaydınnnnnnnnnnnnnn
kolay gelsin canım benimde misafirim gelecek bu gün sonrada kocamın annesiğile gideceğiz kafamçokkarıştı
Arkadaslar merhaba
bizde hazirliklar iyice hizlandi ...
Pazartesi gunu neti kapattiracagiz bilginiz olsun o vakitten sonra yokkum zaten ayni gun yola cikacagiz
Ankara'ya gitmemiz lazim yapilacak islemler var ...
Haftaya C.tesi gunu Kosova'da olacagiz ...
Hepinizi opuyorum
Allah'a emanet olun
yolcunun halini Allah bilir ;hakkinizi helal edin
Saglicakla kalin a.s.
selam arkadaşlar hihoyyyt
troya allah analı babalı büyütsün bende hala oldum ama senin gibi öpüp koklamak nasip olmadı henüz kardeşim yurtdışında gelemediler yaza izinde inşallah,:teselli:
zepp allahım hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin...........:Saruboceq:
dağ çiçeğim sende yoğunsun sanırım uğruyamıyorsun ne zamandır...........kaydirigubbakcemile
kızlar bende uğruyamadım bebişlerim hasta oldu 1 günlüğüne eşimin memleketine gittik sabahı ettik hemen döndük yavrularım sabaha kadar kustular ankaradan teyzemizi çağırdık hemen geldi kız kardeşimle beraber bebeklere bakıyoruz............