(- 155 Merkez -)

ben dur demek icin cabalıyorum ama malesef ğizli seker var ilaclarım artık pek fayda etmiyor önce tatlı krizimi kesiyor kilo almamı enğeliyordu
artı birde polikistik overim ben yıllarca tedavsini oldum bebeğim ondan olmadı onuncu yılda aldım kızımı kucağıma anlayacağın ben kiloyu veriyorum ama biraz bıraktığım zaman cok cabuk kilolar dönüyor ve ben sürekli diyet yapamıyorum senağlama mafoldumben

ben dur demek icin cabalıyorum ama malesef ğizli seker var ilaclarım artık pek fayda etmiyor önce tatlı krizimi kesiyor kilo almamı enğeliyordu
artı birde polikistik overim ben yıllarca tedavsini oldum bebeğim ondan olmadı onuncu yılda aldım kızımı kucağıma anlayacağın ben kiloyu veriyorum ama biraz bıraktığım zaman cok cabuk kilolar dönüyor ve ben sürekli diyet yapamıyorum senağlama mafoldumben

ah canim bilmiyordum
:teselli:
Allah sifa versin :Saruboceq:

ali seker almaz vardı kulak burun boğazcı esimin arkadısının abisiydi cok ziyaretine gittik eğer gecmezse ve ordaysa ona gidin bence iyi bir doktordu
iyi geceler canım

Gunaydin daha dukkani acan olmamis :mymeka:
islerim var tutmayin beni:eek:

günaydınnnnnnnnnnnnnn
kolay gelsin canım benimde misafirim gelecek bu gün sonrada kocamın annesiğile gideceğiz kafamçokkarıştı

günaydınnnnnnnnnnnnnn
kolay gelsin canım benimde misafirim gelecek bu gün sonrada kocamın annesiğile gideceğiz kafamçokkarıştı

amanin senin isin daha zor bugun
kolay gelsin canim : )
kaynanatore selamlar :jeyyar:laelaelaelaelae

selam arkadaşlar uzun zamandır giremedim oğluşlardan fırsat bulamıyorum...............
zepp bittimi hazırlıkların eşya götürmezsin oraya ............

Arkadaslar merhaba
bizde hazirliklar iyice hizlandi ...
Pazartesi gunu neti kapattiracagiz bilginiz olsun o vakitten sonra yokkum zaten ayni gun yola cikacagiz
Ankara'ya gitmemiz lazim yapilacak islemler var ...
Haftaya C.tesi gunu Kosova'da olacagiz ...

Hepinizi opuyorum
Allah'a emanet olun
yolcunun halini Allah bilir ;hakkinizi helal edin

Saglicakla kalin a.s.

ah canım özletme kendini buldugun interneten bize haberler ver kaynanaya selam söyledim ama senin usul vermeyi cok isterdim laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Arkadaslar merhaba
bizde hazirliklar iyice hizlandi ...
Pazartesi gunu neti kapattiracagiz bilginiz olsun o vakitten sonra yokkum zaten ayni gun yola cikacagiz
Ankara'ya gitmemiz lazim yapilacak islemler var ...
Haftaya C.tesi gunu Kosova'da olacagiz ...

Hepinizi opuyorum
Allah'a emanet olun
yolcunun halini Allah bilir ;hakkinizi helal edin

Saglicakla kalin a.s.

allah yolunuzu acik etsin kazasiz belasiz gidip gelin helal olsun bacim kuzulari opuyorum senağlama

ben yarin teyze oluyorum bir kizimiz geliyor allah herkese butun olmayanlara saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin yaninda olamadigim icin cok uzgunum kardesimin bende hemen gormek isterdim kuzumu ama olmadi izinde sikar koklarim defne kusumu iyi geceler...............

allah analı babalı büyütsün canım
günaydın kızlar iyi yolculuklar zepp kolay gelsin canım
cuceğim nerelerdesin bak benim esimde resmi izin almıs bende buralarda olmaya bilirim topigi kimsesiz koyma zepp emaneti unutma opuyorumnanaktan

selam kızlarrrr..
kaç gündür yoğundum ugrayamadım..
zepp hakkınızda hayırlısı canısı..
benden yana hakkım helal olsun..Şeniz
janett naposun şekerimm. gittinmi kayın valiiide hanımın yanına.. yerimseniben
troya tebrik ederimm teysoşşşş:emir_bebek:

selam arkadaşlar hihoyyyt

troya allah analı babalı büyütsün bende hala oldum ama senin gibi öpüp koklamak nasip olmadı henüz kardeşim yurtdışında gelemediler yaza izinde inşallah,:teselli:

zepp allahım hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin...........:Saruboceq:

dağ çiçeğim sende yoğunsun sanırım uğruyamıyorsun ne zamandır...........kaydirigubbakcemile

kızlar bende uğruyamadım bebişlerim hasta oldu 1 günlüğüne eşimin memleketine gittik sabahı ettik hemen döndük yavrularım sabaha kadar kustular ankaradan teyzemizi çağırdık hemen geldi kız kardeşimle beraber bebeklere bakıyoruz............:emir_bebek:

selam arkadaşlar hihoyyyt

troya allah analı babalı büyütsün bende hala oldum ama senin gibi öpüp koklamak nasip olmadı henüz kardeşim yurtdışında gelemediler yaza izinde inşallah,:teselli:

zepp allahım hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin...........:Saruboceq:

dağ çiçeğim sende yoğunsun sanırım uğruyamıyorsun ne zamandır...........kaydirigubbakcemile

kızlar bende uğruyamadım bebişlerim hasta oldu 1 günlüğüne eşimin memleketine gittik sabahı ettik hemen döndük yavrularım sabaha kadar kustular ankaradan teyzemizi çağırdık hemen geldi kız kardeşimle beraber bebeklere bakıyoruz............:emir_bebek:

gulancım ,deli kanlılarımza çok geçmiş olsun..
evet bende yoğumun.. bebek bakıyorum.. 6 aylık çok hareketli velet beni yoruyor ama çok tatlı.. onunla geçiyor vaktim.. akşamlarıda yorgun oluyorum..
fırsat bulunca hemen buraya koşuyorum sizleride yalnız bırakmak istemem tabiki..a.s.

X