Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbulduk canım ama gözükmüyorsun
ne yapıyorsun çiceğim
iki yıl önce bingöldeki amirimiz su anda o da adanada ve antepteki komserlerimizden ikiside kosavadaydı cok sevmisler ortamı insallah sende seversin ama ya bingöle geri dönme simdi kosavadan sonra tekrar bingöle dönmek zor gelecek gibi geliyor bana (hatırlatmasaydım ne )(
olur ...........
zaten kocacığım evde ama
heralde evde yani varlığı yoklugu bir en azından sizinle cene yaparım konusmasını bekleyip sinir olanadek
cicegim mutluluktan uctugumuz haberlere bak :mymeka:
senden evvel davrandilar bu kez : )
kız dur hele sen ne yaptın böyle
dubaiden bile görüstük zepple heralde kosovadanda görüsmeye devam ederiz hem kankan yaz tatilinde ilk geleceği yer senin yanın gibi geliyor bana antalyanın havasını soluyan biri ugramadan edemiyor tabi birde sen varsın orda o bile yeter zepp icin opuyorumnanaktan
ay ne bilem haklısın aslında.. kosova Bingölden bile yakın ama...
aman ne üzülcemm pehhhh.:dilcikar: nömero yapıyom zatiii,
gitsin..:jeyyar:
birde oralarda net bağlantısı olmuyormuş.ogggggggggggÇok üzgünüm çoook
seninki dizilere bakıyor yine en azndan sende bakabilirsin
ya benimki kendi oltalarını bitirdi bilirkisilik yapıyor mahkemelerde ordaki hakimlere balığa götüreceğim sizi demiş dün onlar olta aldı bu günde onların iğnelerini takıyor konuşsam duymaz simdi
nan ne vuruyon sen demedinmi kesinleşsin diyeeeeeeeee:mymeka::mymeka:
hoşgeldin canım
kızım cok kasınmaya basladı yavrum kıpkırmızı oldu biraz krem filan sürüp geleyim ben kacmayın bir yerlere