(- 155 Merkez -)

günaydın uykucular gfece bensiz sohbetleri edersiniz sonrada uyursunuz bu saatlerde
kolay gelsin ciceğim sen bu ise baya sarmısın rende olayı filan ama zepp hangi bezi kullandığınıda öğrendik artık cocuk bosuna hasta olmuyormus bingöl gibi yerde

:mymeka:kaydirigubbakcemile3

doktorda............
bu gün itabariyle kızım cicek actı her yerinde hemde tatlı tatlı kasınıyor önümde ama insallah yüzünde filan iz kalmaz gece sivri sinek yemis zannettim cukurovadayız bol malum sivrisineğimiz ama sabahleyin baktığımda her yerinde kücük ici su dolu kabarcıklar ve düsündüğüm gibi su ciceği antebte kız kardesimin cocukları yeni gecirmisti muhtemelen onlardan bulastı büyük kızımada gecer herseylerini ben izin vermesemde ortak kullanıyorlar ve paylasmayı seviyorlar ama cok nazlı ne yaparım oda cıkarırsa
neyse ben kızlarla ilgileneyim görüsürüz sonra insallah

[ı]selam kızlar fırsat bulup sonunda girdim kk ya biz hastalıkla uğraşıyoruz geçen hafta izmire gezmeye gittik ..[/ı]
[ı]tabii 2 bebekle senın ne işin var gezmelerde döndük 2 oğlumunda burunları akmaya başladı emrem öksürüyor yarın dr.götüreceğiz,[/ı]
[ı]inşallah geçer ilerlemeden,,,,,,,,,,,,[/ı]
[ı]sizlerde iyisinizdir umarım [/ı]
[ı]görüşürüz tekrara [/ı]
[ı]kendinize iyi bakın [/ı]

[ı]zepp izine ayrıldınmı bol bol gez ,,,,,,,,,,,,,,,[/ı]

[ı]selam kızlar fırsat bulup sonunda girdim kk ya biz hastalıkla uğraşıyoruz geçen hafta izmire gezmeye gittik ..[/ı]
[ı]tabii 2 bebekle senın ne işin var gezmelerde döndük 2 oğlumunda burunları akmaya başladı emrem öksürüyor yarın dr.götüreceğiz,[/ı]

mrb canim gecmis olsun acil sifalar diliyorum
bizde hastaliklarla bogusuyoruz
iki oglusta hasta dun doktordaydik

izin kaldi canim
esim cok mesgul kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

doktorda............
bu gün itabariyle kızım cicek actı her yerinde hemde tatlı tatlı kasınıyor önümde ama insallah yüzünde filan iz kalmaz gece sivri sinek yemis zannettim cukurovadayız bol malum sivrisineğimiz ama sabahleyin baktığımda her yerinde kücük ici su dolu kabarcıklar ve düsündüğüm gibi su ciceği antebte kız kardesimin cocukları yeni gecirmisti muhtemelen onlardan bulastı büyük kızımada gecer herseylerini ben izin vermesemde ortak kullanıyorlar ve paylasmayı seviyorlar ama cok nazlı ne yaparım oda cıkarırsa

gecmis olsun canim

dikkat et aman

kimseyle gorusmesin kizin
bulastirmasin

ins. cabuk ve kolay atlatir

su cicegini atlatirmis mutlaka herkes
buyukken yada kucukken

doktorda............

janet çok geçmiş olsun..
dikkat etde çok kaşıyıp iz kalmasın..

gulan geçmiş olsun..

sağol canım dikkat ediyorum ama yinede kasınıyor
gezmelere bende gitmeyi düsünmüyorum ama arkadaslarım bir durdursa hadi sende gel benim cocuk cıkardı diye bir sürü bahane var ama ben cekiniyorum ve istemiyorum sonucta bulasıcı bir hastalık
gulancığım hos geldin ayrıca gecmis olsun bebekler kücük olunca gezmekde zehir oluyor helede kücük olunca ama evde otur otur insan bunalıma giriyor hava değisimi olması sart annlere yoksa sabır kalmıyor bizde
ciceğim ne aldın bizede göster bakim fikir olur tabi fizikde güzel ne giysen yakısır sana güle güle giy canım en güzel günlerde

kostur kostur geldim
sabah veli toplantisi vardi oraya gittim
3 gundur uykusuzum leyla gibiyim zaten
bugun cocuklarin kontrolu var doktora gidecegiz tekrar
cok sukur daha iyiler

daha yemek yapmadim
mutfaga girecegim birazdan
operim hepinizi a.s.

selam kızlarrrrr.
janet burdayım geldim.lojmanda arkadaşa kahve içmeye gittim..
pijama aldım.. daha güzeli sana olsun..hihoyyyt

zepp halen yemek yapmadınmı....
:mymeka:

merhaba kizlar ben geldim :kedi: bakiyorum ceneye devam ben eve oyle bir dusuyorum ki canim cikiyor 3 sene yatipta calismaya baslayinca carpilmis gibi oluyorsun ,.............
kizim okula basladi oglusumu izmirde biraktim hergun aglasiyoruz cok ozledim onu sizide tabi kiiii opuyorum yazmaya calisicam bundan sonra artikin

X