(- 155 Merkez -)

he oyle dedim ama
zaten kesin yazi geldi:mymeka:

ben gitmeye yakin acayim diyordum
ama yine de senden evvel olmus :roflol::1rolleyes::teselli:

:1hug:

adıvarda yabancı sayılmaz.. hemşon nede olsa.. ben aslında bilerek konu açmadımmki adıvar açsın diye derrmişim..şakkıdı
denedim az önce yarım saat gectikten sonra bir hı dedi

hah olcak olcak...
bida ses ver...
devamı gelcektir..
:roflol:

yarin basliyorum islere hepsini biriktirmeyeyim
evi toparlayayim diyorum ufak tefek
sonra bavullar hazirlanacak

kızlar 10 dk ömrüm kaldı.. arkadaşlar çay içmeye çağırdı.. söz verdik geliriz diye....
yanıı biraz sonacima çıkabilirim...
sositososito

kızlar 10 dk ömrüm kaldı.. arkadaşlar çay içmeye çağırdı.. söz verdik geliriz diye....
yanıı biraz sonacima çıkabilirim...
sositososito

git git :mymeka:beni birak git
nasil gececekse bogazindan cay be burdayken :mymeka::dilcikar:

hop hoppp noluyor beya.. çekil bakimm şöle...
sen kime furuyon levvvvvnnnnnn..
:mymeka:

cowboypistol.gif

iyi geceler zepp hayirli olsun bacim cok sevindim ama anlamadigim bize yurtdisinda kaldigin sure kadar beklemen gerekiyor demislerdi 3 sene doldumu esimde basvuracakti dur bakayim kurcalayayim ben bu isi ama gercekten sevindim hayirlisi olsun hakkinizda opuyorum herkesi cicegim aplam senide cok ozledim operim seni .........

:mymeka:sen degil ya
ne vuruyon be kızımın atesi cıktı su an kucağımda dus filan aldırdım ama genede hala atesi var gibi
iyi oturmalar ciceğim bende otura bilecekmiyim acaba sakin sakin akannehir

iyi geceler zepp hayirli olsun bacim cok sevindim ama anlamadigim bize yurtdisinda kaldigin sure kadar beklemen gerekiyor demislerdi 3 sene doldumu esimde basvuracakti dur bakayim kurcalayayim ben bu isi ama gercekten sevindim hayirlisi olsun hakkinizda opuyorum herkesi cicegim aplam senide cok ozledim operim seni .........

tsk ederim canim
: ) canim o bazi gorevler icin gecerli
bunun icin 1 sene doldurman lazim
ki 1 senemiz doldu fakat daha cok sart var tabi hepsi tuttu
turkiye den 5 amir secilmis
askim 5 kisi arasinda iste :asigim::sm_cool::nazar:

ne vuruyon be kızımın atesi cıktı su an kucağımda dus filan aldırdım ama genede hala atesi var gibi
iyi oturmalar ciceğim bende otura bilecekmiyim acaba sakin sakin akannehir

:teselli: simdi nasil canim
daha iyidir ins. :Saruboceq:

günaydın opuyorumnanaktan
iyi canım allaha sükür ama yara yaptı her yerlerini ve sürekli kasımak istiyor kücücük cocukla kavğa halindeyim yapma dur demekten bir hos oldum ama fena kasınıyor heralde
opuyorumnanaktan hepinize kolay gelsin opuyorumnanaktan

Günaydınnnnnn.:sm_cool:
Sabah sabah sizlere süpriz yapayım dedim..
zeppp imzana bayıldım...yerimseniben
janet çocuğu bir daha dr götürsene belki kaşıntı için krem felan verir.. Annesi kızma .. demekki çok kaşınıyor...:teselli:

ilk gün ğötürdüm canım antibiyotik vitamin artı ates düsürücü kasıntı icin bir jel bile yazmamıs ben aldım eczaneden
zepp sağlık sistemine doğuda kötü diyor ama batıdada aynı bence normalde alerji ilacı ve jel verirlermis antibiyotik kafamçokkarıştı zaten cocuk gücsüz düstü birde o ağır geldi heralde

X