merhaba kizlar ben geldim :kedi: bakiyorum ceneye devam ben eve oyle bir dusuyorum ki canim cikiyor 3 sene yatipta calismaya baslayinca carpilmis gibi oluyorsun ,.............
kizim okula basladi oglusumu izmirde biraktim hergun aglasiyoruz cok ozledim onu sizide tabi kiiii opuyorum yazmaya calisicam bundan sonra artikin
dağ çiçeğimavatarın çok güzelmiş...opuyorumnanaktan
merhaba kizlar ben geldim :kedi: bakiyorum ceneye devam ben eve oyle bir dusuyorum ki canim cikiyor 3 sene yatipta calismaya baslayinca carpilmis gibi oluyorsun ,.............
kizim okula basladi oglusumu izmirde biraktim hergun aglasiyoruz cok ozledim onu sizide tabi kiiii opuyorum yazmaya calisicam bundan sonra artikin
dağ çiçeğimavatarın çok güzelmiş...opuyorumnanaktan
Arkadaslar nasil mutluyum nasil anlatamam
agzim kulaklarimda
tayinimiz cikti yurtdisina(esim kazandi yani ) : )bu kez kosova
Allah'in nasil mutluyum(z)
20 gune kadar gidecegiz
yapacagimiz cok is var ;evi toplamam lazim o var su var ;olsun halledilir hersey : )
dua edin arkadaslar ;Allah utandirmasin
cok heyecanliyim yaa : ):sm_cool:
herkese nasip olmaz cunku bu ;Allah nasip etti ...
neler yazacagimi bilemiyorum o derece sevincliyim :sm_cool:
ins. hersey guzel olacak :sm_cool:
dun eski kankami aradim : )
uzun zamandir gorusememistik merak ettim aradim sesini duydum iyi oldu be :asigim:
haa yeni kankam: ) bu arada maillerine bakmamissin :jeyyar:
kankammm gözünüz aydın olsun..
senin adına çok çok sevindim..:sm_cool:
ama kendi adıma biraz üzgünüm çünkü senden ayrı kalacağım..:gitme:
sevincini benimle paylaştın.. mutluluktan uçan sesin halen kulaklarımda.. hayırlı olsun güzelim..
sağlıkla gidin ve hemen dönün tammııııŞeniz
eski kankandamı vardı senin..akannehir
tmm maillere bakcemm..
gözünüz aydın canım insallah iyi insanlarla karsılasırsınız senin adına sevindim allah hakınızda en hayırlısını versin