(- 155 Merkez -)

selam canım bence biraz düsüncesizlik ama bende aynısı onlara yapar ödesirim artık
zepp ciceğim nerelerdesiniz huuuuuuuuu misafirleriniz gelecekti heralde bu gün ama yinede ugrardınız buraya

selam canım bence biraz düsüncesizlik ama bende aynısı onlara yapar ödesirim artık
zepp ciceğim nerelerdesiniz huuuuuuuuu misafirleriniz gelecekti heralde bu gün ama yinede ugrardınız buraya

yap tabiiii yaaa gıcık oldum valla memleket ne alaaaa
yağmur çamur had safhada burda bir gök gürlüyor korktum eşim uyandı ona baktım ondan yoktum ama burdayım şimdilik akşama iftara gitcez eşimin ailesinee yüzerekde gidebiliriz tabi hava böyle olursa

kız sele filan kapılma otur oturdugun yerde birde kaynanaya gideceksin hos bu yoldu ölündüğü zaman sehit sayılırsın ama (ğenelde cihat yapmak icin gidilir ya ya kaynana yapar cihadı yada gelin arada eltiler ve görümceler basrolu oynar )genede otur yeni buldugumuz bir arkadası kaybetmek istemeyiz

masallah canim dokturmussun :1hug:
ah canim yaa :teselli:

kahveye misafirlerim vardı yine gittiler zepp sen nerelerdeydin ama hemen gitmisin

günaydınnnnn herkeslerrrrrrrrr

tatlım gittim vallaa allahtan hava koşulları o kadar vahim olmadı yaa ama öldüm yorgunluktan şekercim bugünde ciddi başım ağrıyorrr valla gazi oldummmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam guzeller okuldan geldim toplanti vardi
yarin okullar aciliyor :asigim:
Selim Mert sabahci oldu ...gamyoncuiremsu

Aksama arkadaslara davetliyiz
temizlik yapayim dedim
perdeleri yikadim simdi utu zamani : )

gorusuruk:icecream:

kolay gelsin canım
allah kısmet ederse bayramda veya hemen sonrası antebe gideceğim bu yüzden büyük temizlik yapmayı düsünmüyorum ama azıcık bu konularda tutarsızım hic belli olmaz yarın temizligede başlaya bilirim oh bende yeni bitirdim ev temizligi akşama yemeğe davetliyiz bu konuda rahatım allaha sükür

sagol canim
bence yap oyle git
gelince rahat edersin
kaydirigubbakcemile5

günaydın şekerlerr opuyorumnanaktan
dün regli oldum yaa yine tutturamadıkk çok ağrım oldu gelemedim şekercim

oh be şükür gelebildim kk'ya.
ay şekerler bir an hiç ugrayamayacağımı sanmıştımda..
hafta sonu herif evdeydi.beraber temizlik yaptık.konserve yaptık.
sölemesi ayıptır 3 gün üst üste davetliyizde..

janett bacım çok geçmiş olsun o komşuların yaptığı ne öyle..
sana bişi sölimi asla kendini o kadar yorma şekerim..
sana gelen tatlı diline güler yüzüne gelsin.
insanlar kıymet bilmiyor anam.şakkıdı

zepp kankam.. Selim Mertim okula başlamış hayırlı olsun.Allah zihin açıklığı versin..Şeniz

çiçekcik sana iyi tatiller:roflol:
gönülyarası(selam)

benim kocakaydirigubbakcemilecokacimcoook mükemmeliyetci hersey dört dörtlük olacak ve hic hafif yemek beyendigi yok misafirlerden cok o beni yoruyor ve ben yemek ismi koyarken yaparken hic yardım etmiyor :mymeka:ama misafir cağırmasınıda cok seviyor :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…