- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 40
gecmis olsun canım hic rahatsızlığından bahsetmemistin hayırdır birden biremi cıktıSelam kızlarrrrrr.yerimseniben
zepp dün mesajını aldım,sorma başıma geleni.
bu gün böbreklerimden ilaçlı film çektirdim. dün akşam yemeğinden sonra ilacı aldım.
ayyy o ilaç neymiş öle beni mahvetti ne miğde ne bağırsak kaldı .içim dışıma çıktı resmen.. o sebepten sana cevap veremedim.. gece sabahladım resmen.. wc arası git gel anlarsınya..kafamçokkarıştı kızlar çok pardon valla..
janet resmini kördüm maşallah çok şeker kızsın..
gulan kolay gelsin paşalarla..
sevgsiz kelebeğim evet Annen bahsetti ben anladım neden kaçmak zorunda kaldığını...:roflol:
Ne cabuk ciktin kanka :mymeka:
bugun komsum tasiniyor : ( uzuldum yaa
benden yasca buyuk bir abla ama gidip geliyorduk
gidiyor Ankara'ya
çiçaaam gecmıs olsun yardıma ıhtyacın olursa sole gelem maydanoz kaynat ıc ıyı gelır ayagınıda sıcak tut gercım apla sensın bılırsın bu yontemlerı bak cabuk ıyles shakıra kemerınle beklıyorum
gecmis olsun canım hic rahatsızlığından bahsetmemistin hayırdır birden biremi cıktı
resim icinde o senin ğüzelliğin canım :kedi::kedi:amma seker kız olmakta güzel 19 yasındaki bir genc nisanlanıyordu esimin akrabası cocuğa hayırlı olsun diye yanına gittim sağol teyze dedi :sinifsinif: :sinifsinif: akannehir mafoldumben mafoldumben
Aha tek başına Bingölde kalda gör.:jeyyar:
kimseler kalmıyacak bu gidişle..
Allah kavuştursun kankam...
üzülme bir gün gelecek sende gideceksin.. :teselli:
hemde seni davulla zurnayla yollicaz.. hihoyyyt
zepp canım polisligin en cok bunu zor iste bak sende benim moduma geliyorsun iste alışıyor insan arkadaşlarına bağlanıyor orda can yoldası oluyor ağlıyoruz gülüyoruz ve en sonunda el sallayıp ayrılıyoruz eğer imkanlar yarata bilirsek arada sırada görüsüyoruz ama cok nadir bak bingölden giderken en cok dostlarından ayrıldığına üzeleceksin
binadan komsular gelecek iftara cokacimcoook ama hayin karılar:1shok: bir yardıma ihtiyacın varmı diye sormuyorlar delikafaduldenelime bir gecirirsem onları şakkıdı
klava: klava: klava:beraber dövek canım kolun yorulmasın daha bu saat olmus ses seda yok birde karşı komsum oluyor tirbiyesiz bende öyle cırpyorum sıra cocuklara geldi temizlenip yıkanma zamanı