(- 155 Merkez -)

çiçaaam gecmıs olsun yardıma ıhtyacın olursa sole gelem maydanoz kaynat ıc ıyı gelır ayagınıda sıcak tut gercım apla sensın bılırsın bu yontemlerı bak cabuk ıyles shakıra kemerınle beklıyorum

Selam kızlarrrrrr.yerimseniben
zepp dün mesajını aldım,sorma başıma geleni.
bu gün böbreklerimden ilaçlı film çektirdim. dün akşam yemeğinden sonra ilacı aldım.
ayyy o ilaç neymiş öle beni mahvetti ne miğde ne bağırsak kaldı .içim dışıma çıktı resmen.. o sebepten sana cevap veremedim.. gece sabahladım resmen.. wc arası git gel anlarsınya..kafamçokkarıştı kızlar çok pardon valla..:eek:

janet resmini kördüm maşallah çok şeker kızsın..:nazar:

gulan kolay gelsin paşalarla..:emir_bebek::emir_bebek:

sevgsiz kelebeğim evet Annen bahsetti ben anladım neden kaçmak zorunda kaldığını...:roflol:
gecmis olsun canım hic rahatsızlığından bahsetmemistin hayırdır birden biremi cıktı
resim icinde o senin ğüzelliğin canım :kedi::kedi:amma seker kız olmakta güzel 19 yasındaki bir genc nisanlanıyordu esimin akrabası cocuğa hayırlı olsun diye yanına gittim sağol teyze dedi :sinifsinif: :sinifsinif: akannehir mafoldumben mafoldumben

kalkın kız uyanmadınızmı hala...:mymeka:
günaydınlar şekerler....:asigim:

cumat.jpg

Ne cabuk ciktin kanka :mymeka:

bugun komsum tasiniyor : ( uzuldum yaa

benden yasca buyuk bir abla ama gidip geliyorduk

gidiyor Ankara'ya

Aha tek başına Bingölde kalda gör.:jeyyar:
kimseler kalmıyacak bu gidişle..
Allah kavuştursun kankam...
üzülme bir gün gelecek sende gideceksin.. :teselli:
hemde seni davulla zurnayla yollicaz.. hihoyyyt

çiçaaam gecmıs olsun yardıma ıhtyacın olursa sole gelem maydanoz kaynat ıc ıyı gelır ayagınıda sıcak tut gercım apla sensın bılırsın bu yontemlerı bak cabuk ıyles shakıra kemerınle beklıyorum

ah canım sağol bidenem...
bugün daha iyiyim..

şakıra kemeri unutmadınmı gııı.ben utanırım loww.:eek:
neyse nasılsa beni kimse tanımıyor kıvıttırı veririm...
ah yandan çıkı çıkı...

kızlar sevgisizkelebek.. benim hem hemşom hemde çok yakın komşum.. yakında düğünü var.. ve ben ona söz verdim şakira kemeri ile göbek atıcam..hihoyyytkaydirigubbakcemile2ay kendimi o şekilde düşünemiyorum ,ama napcan hatır için çiğ tavuk yenirmiş...:roflol:

gecmis olsun canım hic rahatsızlığından bahsetmemistin hayırdır birden biremi cıktı
resim icinde o senin ğüzelliğin canım :kedi::kedi:amma seker kız olmakta güzel 19 yasındaki bir genc nisanlanıyordu esimin akrabası cocuğa hayırlı olsun diye yanına gittim sağol teyze dedi :sinifsinif: :sinifsinif: akannehir mafoldumben mafoldumben

evet ya genç biri teyze dedimi bende sinir ötesi oluyorum.:mymeka:
geçen akşam büyük oğlumun arkadaşı geldi.. çocuk yani oğlan 22 yaşındaymış.. teyzee nasılsın demezmi,, neeeeeee,teyzemiii abla demek istedin demi,,,:eek:klava: dedim çocuk şaşırdı...tabi içinden ne dedi orası halen bilinmemekte..lülülülülülü
yani lafın kısası alış janetcim..biz teyze olduk..ama sen bende yaşça ufaksın demi..:ecrin_bebek:

34 gireceğim 19 gün sonra canım
iyi demişsin ama ne demek teyze ğöz var izam var
sakira kemeri ha zemuszemus vay be sen onunla enisteyede sositososito
kaydirigubbakcemile3
zepp canım polisligin en cok bunu zor iste bak sende benim moduma geliyorsun iste alışıyor insan arkadaşlarına bağlanıyor orda can yoldası oluyor ağlıyoruz gülüyoruz ve en sonunda el sallayıp ayrılıyoruz eğer imkanlar yarata bilirsek arada sırada görüsüyoruz ama cok nadir bak bingölden giderken en cok dostlarından ayrıldığına üzeleceksin

Aha tek başına Bingölde kalda gör.:jeyyar:
kimseler kalmıyacak bu gidişle..
Allah kavuştursun kankam...
üzülme bir gün gelecek sende gideceksin.. :teselli:
hemde seni davulla zurnayla yollicaz.. hihoyyyt

:mymeka:agzini hayra ac delikafadulden

goreceksin yakinda gidecegim(z):jeyyar:alkisalkisalkis

zepp canım polisligin en cok bunu zor iste bak sende benim moduma geliyorsun iste alışıyor insan arkadaşlarına bağlanıyor orda can yoldası oluyor ağlıyoruz gülüyoruz ve en sonunda el sallayıp ayrılıyoruz eğer imkanlar yarata bilirsek arada sırada görüsüyoruz ama cok nadir bak bingölden giderken en cok dostlarından ayrıldığına üzeleceksin

haklisin canim yine de burdan gitmek hic zor olmayacak inan
davullu zurnali gidecegim(z) :teytey:

binadan komsular gelecek iftara cokacimcoook ama hayin karılar:1shok: bir yardıma ihtiyacın varmı diye sormuyorlar delikafaduldenelime bir gecirirsem onları şakkıdı

binadan komsular gelecek iftara cokacimcoook ama hayin karılar:1shok: bir yardıma ihtiyacın varmı diye sormuyorlar delikafaduldenelime bir gecirirsem onları şakkıdı

:eek:klava:bak sen su avratlarin yaptigina Çok üzgünüm çoook

:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:beraber dövek canım kolun yorulmasın daha bu saat olmus ses seda yok birde karşı komsum oluyor tirbiyesiz bende öyle cırpınıyorum sıra cocuklara geldi temizlenip yıkanma zamanı

Son düzenleme:
daha yeni uyandım yorğunluktan kalkamamışım ama tek başına bir sürü yemek (karınıyarık yaprak sarma fırında balık kırmızı tatlı biberden közleme ve soslama salata pilav corba ve etimek tatlısı karamela ile yapılmıs )artı
kızların temiz evin icinde evcilik oynayıp heryeri altına üstüne getirmesi ve komsularım aksam sofrayı beraber kurarız dediği halde top atıldıkdan sonra gelmeleri birde sözde samimiyiz
a043.gif
kızlar kücük oldugundan dolayı bizim birde wc olayı var geç yat kızları wc götür gece sahurda alarm calmış ben kalkmısım aslanlar gibi cay suyunu koymuş ve gecmis koltukta oturur bicimde uyumusum hayatımda ilk defa gözümü bir actım ısıklar acık ocaktaki caydanlık su bitmis caydanlıktakı su da misafirden kalan
allahtan imsak yarım saat var yetistirdim ama hala bir sey hatırlamıyorum

X