Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım bence biraz düsüncesizlik ama bende aynısı onlara yapar ödesirim artık
zepp ciceğim nerelerdesiniz huuuuuuuuu misafirleriniz gelecekti heralde bu gün ama yinede ugrardınız buraya
daha yeni uyandım yorğunluktan kalkamamışım ama tek başına bir sürü yemek (karınıyarık yaprak sarma fırında balık kırmızı tatlı biberden közleme ve soslama salata pilav corba ve etimek tatlısı karamela ile yapılmıs )artı
kızların temiz evin icinde evcilik oynayıp heryeri altına üstüne getirmesi ve komsularım aksam sofrayı beraber kurarız dediği halde top atıldıkdan sonra gelmeleri birde sözde samimiyizkızlar kücük oldugundan dolayı bizim birde wc olayı var geç yat kızları wc götür gece sahurda alarm calmış ben kalkmısım aslanlar gibi cay suyunu koymuş ve gecmis koltukta oturur bicimde uyumusum hayatımda ilk defa gözümü bir actım ısıklar acık ocaktaki caydanlık su bitmis caydanlıktakı su da misafirden kalan
allahtan imsak yarım saat var yetistirdim ama hala bir sey hatırlamıyorum
kız sele filan kapılma otur oturdugun yerde birde kaynanaya gideceksin hos bu yoldu ölündüğü zaman sehit sayılırsın ama (ğenelde cihat yapmak icin gidilir ya ya kaynana yapar cihadı yada gelin arada eltiler ve görümceler basrolu oynar )genede otur yeni buldugumuz bir arkadası kaybetmek istemeyiz
kolay gelsin canım
allah kısmet ederse bayramda veya hemen sonrası antebe gideceğim bu yüzden büyük temizlik yapmayı düsünmüyorum ama azıcık bu konularda tutarsızım hic belli olmaz yarın temizligede başlaya bilirim oh bende yeni bitirdim ev temizligi akşama yemeğe davetliyiz bu konuda rahatım allaha sükür