(- 155 Merkez -)

Öfff...beee...şükür kavuşturana:dance:
herkeslere güzel bir akşam olsuna.s.
keyifler,sıhatler yerindedir inşallah:CüvCüv:
Şeniz Şeniz Şeniz

Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra şükür kavuşturanaŞeniz
sağol nergis ablacım keyifler sıhhatler iyidir hamdolsun.

ohh ohh !masallah toplanmisiz :jeyyar:

adszau8.png
hihoyyyt hihoyyyt

Gunaydin arkadaslar ...
Bugun hava yamurlu burda soguk ...:bbo:
k010.gif

Ayrica cumhuriyet yuruyusu var ...

iyi akşamlar arkadaşlar ................

kaç gündür gelemedim kk ya malum benim durum.........
saçımı tarıyacak zamanı zor buluyorum annem kardeşim yanımda olduğu halde gittiklerinde onuda yapamıycam sanırım allah yardımcım olsun,,,
umarım sizler de iyisinizdir..................

tekrar görüşmek dileğiyle.............

Zep,canım...bekleriz....hadi bakalım:CüvCüv:

gülancım,merabalar...napıyor tosuncuklar?:nazar::nazar:ah...ah...kolaylıklar dilerim...Şeniz

iyi akşamlar bayanlar nasılsınız
kimler var hadi toplanınnn

valla ne iyi olur ngs ablam ...
c020.gif

Ama dur sen onumuzdeki yaz ayvalik'a gitmek istiyoruz kismetse
h078.gif

sen 2 çocukla ayvalığa gideceksin hahayt kaydirigubbakcemile3 anne susadım anne meme anne çişim geldi anne onadan istiyom anne altıma kaka yaptımkaydirigubbakcemile:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu tecrübeyle sabit şeker

sen 2 çocukla ayvalığa gideceksin hahayt kaydirigubbakcemile3 anne susadım anne meme anne çişim geldi anne onadan istiyom anne altıma kaka yaptımkaydirigubbakcemile:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu tecrübeyle sabit şeker

troya,ayyy..bayılcam şimdi:roflol::roflol::roflol:
tecrübe konuşuyor tecrübeeee...nasıl olsa sende geliyosun buraya,artık zepe yardımcı olursun ablam:roflol:hep birlikte,bebe belik...oh..ohhh:dance:

gidecegim tabii :mymeka:catlada patla ...:dilcikar:
gorursun :icecream:

selam arkadaşlar şimdi ana kucağında yanımda iki oğluşuda uyuttuk kk ya daldım sonrasında heran uyanabilirler.................

bendende herkese hayırlı cumalar

Nerdesiniz bee!:mymeka:
kizlar cicegimden size selam var ileteyim ..yerimseniben

sen gidersin bacım zıpp seni -tatlicadiarzu-ben bu sene gelemem şarka gidicem ev toplayacağım bu sene allah kısmet ederse ev temizlemekle geçecek vakit:nazar:senağlama​

X