(- 155 Merkez -)

zs-cay-bardagi.jpg

images
buda kahvaltınız az oldu ama kusura bakmayın artık

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Günler hanımlar:1hug:Nasılsınız?
Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:

Hava çok sıcak....Ankara'dan eski bir arkadaşım geldi:1hug:denize girdik...tekne gezisi...dağ gezileri derken...ayrılık vakti geldi:çok üzgünüm:akşama gidiyor...bu arada bir de sizlere bakim dedim...

SevgilerŞenizŞenizŞeniz

Nerdesiniz kizlar ?
askim bugun sehir disina cikiyor : ( haftasonu donecek ...

:a015:üzüldüm simdi aynı sehirde olsak aynı kahvaltıyı hazırlardım sana ama a.s.

Canlarım güzellerim...Şeniz
bakın kim gelmişşşşş.sürprizzzzzz..:lepi:
şekerlerim sizleri çokkk özledim biliyorum beni özleyenlerinizde varr....:eek:
bu gün tam 1 ay önce çalışmaya başladım.. amanın ne zor muş bu çalışmak....:bbo:
sabah saat 80.00'de evden çıkıyorum taaa akşam saat 20.00'de evdeyim iş keyfli güzel ama yol çok uzak.aklım hep sizlerde biliyorum sizleri çokk ihmal ettim.ama valla billa hep aklımda ve yüreğimdesiniz bacılarımmmmm.eve dönünce yorgun düşüyorum...eee bu yaştan sonra dışarıda çalışmak zor olacak alışana kadar canım çıktı...
anlatacak o dadar güzel ve komik anılarım varki fırsat buldukça uğrar paylaşırım... güzellerim şimdilik hoşça kalın hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum.......

Canlarım güzellerim...Şeniz
bakın kim gelmişşşşş.sürprizzzzzz..:lepi:
şekerlerim sizleri çokkk özledim biliyorum beni özleyenlerinizde varr....:eek:
bu gün tam 1 ay önce çalışmaya başladım.. amanın ne zor muş bu çalışmak....:bbo:
sabah saat 80.00'de evden çıkıyorum taaa akşam saat 20.00'de evdeyim iş keyfli güzel ama yol çok uzak.aklım hep sizlerde biliyorum sizleri çokk ihmal ettim.ama valla billa hep aklımda ve yüreğimdesiniz bacılarımmmmm.eve dönünce yorgun düşüyorum...eee bu yaştan sonra dışarıda çalışmak zor olacak alışana kadar canım çıktı...
anlatacak o dadar güzel ve komik anılarım varki fırsat buldukça uğrar paylaşırım... güzellerim şimdilik hoşça kalın hepinizi yanacıklarınızdan öpüyorum.......

aman da aman kimler gelmis ...:)
hosgeldin cicegim
f038.gif

ben seni cok ozledim biliyorsun :asigim:

ne hemen kaciyorsun :mymeka:

yalnizim zaten askim da yok :çok üzgünüm:

meyve yiyecegim
e005.gif

sizde buyrun kizlar :jeyyar:
c020.gif

bugunlerde oyle canim meyve istiyor son asermeler galiba :)

aplam hoşgeldin yorgun savaşçı çalışmak güzeldir boşver sengözlerimebaksanab

zeppim ne güzel olmuşsun sen öyle göbüş möbüş bu arada allah kavuştursun tez zamanda kavuş kocişine bol ye meyveyi bak ihmal etme:CüvCüv:cokacimcoook​

Gunaydin guzeller ...
burda hava kapali oralarda nasil ?
sabah selim'i okula biraktim geldim vurdum kafayi yattim :eek:az once uyandim ...
kahvaltiya buyurmaz misiniz ?yerimseniben

132333212_99aba26413.jpg

Gunaydin guzeller ...
burda hava kapali oralarda nasil ?
sabah selim'i okula biraktim geldim vurdum kafayi yattim :eek:az once uyandim ...
kahvaltiya buyurmaz misiniz ?yerimseniben

132333212_99aba26413.jpg

Günaydınlar arkadaşlarkaydirigubbakcemile5
zepp kahvaltı için sağol canım ben bugün niyetliyim,ama yarın bu sofranın aynısından isterimcokacimcoook:jeyyar:
hatiş ablacım senin yazdıklarını görmek mutlu etti beni:1hug:anılarını duymak için sabırsızlanıyorumyerimsenibenişlerinde başarılar dilerima.s.

kızlar hepinize selamlar
hatiş ablam gelimiş gitmiş ablam fazla özletme kendini
zeppcim allah kavuştursun canım benim

Günaydınlar arkadaşlarkaydirigubbakcemile5
zepp kahvaltı için sağol canım ben bugün niyetliyim,ama yarın bu sofranın aynısından isterimcokacimcoook:jeyyar:
hatiş ablacım senin yazdıklarını görmek mutlu etti beni:1hug:anılarını duymak için sabırsızlanıyorumyerimsenibenişlerinde başarılar dilerima.s.

Allah kabul etsin canim :1hug:
ayni sofrayi bulabilir miyim bilemiyorum :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

ufflayıp puflama kardeşim bizde ayrıldık kocişimizden allah allah dombik gelir inşallah hayırlısı ile sen gönlünü ferah tut tosunum hehe:jeyyar::lepi:

X