(- 155 Merkez -)

ufflayıp puflama kardeşim bizde ayrıldık kocişimizden allah allah dombik gelir inşallah hayırlısı ile sen gönlünü ferah tut tosunum hehe:jeyyar::lepi:

:eek::asigim:arkadastaydim geldim selim mert'imi yatirdim ...
Ama napayim Troya'm uzan zamandir ilk ayriligimiz :asigim:eek:zledimmm:eek::asigim:

herkese iyi akşamlarrrrr:kahve:

naber gulen yuz :1hug:

herkese iyi geceler acaip uykum geldi ve yorulmuşum bu kız:ecrin_bebek: beni yoruyor galiba:CüvCüv: yoksa ben mi yaşlandımkafamçokkarıştı

günaydın arkadaslar kimse yok yine
hepiniz uyuyorsunuz demi tabi kocayada ayak bas parmağı ilede güle güle yaptınız

Günaydınnnnnnn.....

Ayyy..janet alemsin valla...sabah sabah güldürdün beni:roflol::roflol:

"Ayak baş parmağıyla güle güle"
aa121yw01qt3.gif
:roflol:

yok janet ben kocişimi ayak baş parmağımla uğurlamadım,törenle uğurladık inankiyerimseniben:asigim:

Merhaba arkadasalar gunaydin ...
:asigim: askim yarin geliyor ...

kizlar misafirlerim gelecek ;selim'in ogretmeni ve yine bir ogretmen arkadas daha ...
beni bugun unutun ...
aksama gelirim yerimseniben

aaaaaa..kimse girmemis:mymeka:
nerdesiniz bee!:mymeka:
misafirlerim gitti ...
geldim ama kimse yok :KK43:

ay sabah 7.15 ten beri ayaktayım temizlik yaptım orucum kızıma ders yaptırdım toplama çıkarma hiç halim yok vallahi:nazar::1no2: ne yediniz kı zepp pasta börek mörekcokacimcoook neyse cumartesi bende misafirliğe gidiyorum ohhh sefam olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

ay sabah 7.15 ten beri ayaktayım temizlik yaptım orucum kızıma ders yaptırdım toplama çıkarma hiç halim yok vallahi:nazar::1no2: ne yediniz kı zepp pasta börek mörekcokacimcoook neyse cumartesi bende misafirliğe gidiyorum ohhh sefam olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Allah kabul etsin canim ...
valla nolsun canim :jeyyar:Allah ne verdiyse yedik ictikcokacimcoook hos sohbet ettik ,iyi oldu :içelim:

gunaydın hanımlar
hayırlı cumalar
evinize huzur olsun cebinize para olsun
sağlık ve güzellikte sizi bulsun

Merhaba kizlar ...askim sabaha karsi geldi :asigim:ama 2 gun sonra tekrar gidecek :KK43:
sabah kalktim selim'i okula goturdum sonra tetanoz asim vardi gittim onu yaptirdim sonra alisveris yaptim (sebze+meyve)
daha sonra selim 'i okuldan aldim geldim ;hoffffffffff!!ne yoruldum bee!:bbo:
hepinize hayirli cumalar diliyorum ..
Selim'i uyutup geliyorum yerimseniben

yine yazan bile olmamis benden sonra :mymeka:
nolacak boyle kizlar ,soyleyin bana :mymeka:
a030.gif

iyi gecelerra.s. alla alla ne olmuş buraya böyle:uhm: kimse girmemiş:sm_confused: sizin içinize ben kaçmışıma.s:lepi:

gözlerin aydın kulakların manisa bacım:jeyyar: kimseler yok evet ama ben 2 gündür giremedim hep hata verdi neyse bütün kızlar toplandık yapsak tam süper olacakkaydirigubbakcemile5​

gözlerin aydın kulakların manisa bacım:jeyyar: kimseler yok evet ama ben 2 gündür giremedim hep hata verdi neyse bütün kızlar toplandık yapsak tam süper olacakkaydirigubbakcemile5​

hihoyyyt:1hug:kaydirigubbakcemile2

X