(- 155 Merkez -)

ufflayıp puflama kardeşim bizde ayrıldık kocişimizden allah allah dombik gelir inşallah hayırlısı ile sen gönlünü ferah tut tosunum hehe:jeyyar::lepi:

:asigim:arkadastaydim geldim selim mert'imi yatirdim ...
Ama napayim Troya'm uzan zamandir ilk ayriligimiz :asigimzledimmm:asigim:

herkese iyi akşamlarrrrr

naber gulen yuz :1hug:

herkese iyi geceler acaip uykum geldi ve yorulmuşum bu kız:ecrin_bebek: beni yoruyor galiba:CüvCüv: yoksa ben mi yaşlandımkafamçokkarıştı

günaydın arkadaslar kimse yok yine
hepiniz uyuyorsunuz demi tabi kocayada ayak bas parmağı ilede güle güle yaptınız

Günaydınnnnnnn.....

Ayyy..janet alemsin valla...sabah sabah güldürdün beni:roflol::roflol:

"Ayak baş parmağıyla güle güle"
:roflol:

yok janet ben kocişimi ayak baş parmağımla uğurlamadım,törenle uğurladık inankiyerimseniben:asigim:

Merhaba arkadasalar gunaydin ...
:asigim: askim yarin geliyor ...

kizlar misafirlerim gelecek ;selim'in ogretmeni ve yine bir ogretmen arkadas daha ...
beni bugun unutun ...
aksama gelirim yerimseniben

aaaaaa..kimse girmemis:mymeka:
nerdesiniz bee!:mymeka:
misafirlerim gitti ...
geldim ama kimse yok

ay sabah 7.15 ten beri ayaktayım temizlik yaptım orucum kızıma ders yaptırdım toplama çıkarma hiç halim yok vallahi:1no2: ne yediniz kı zepp pasta börek mörekcokacimcoook neyse cumartesi bende misafirliğe gidiyorum ohhh sefam olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Allah kabul etsin canim ...
valla nolsun canim :jeyyar:Allah ne verdiyse yedik ictikcokacimcoook hos sohbet ettik ,iyi oldu :içelim:

gunaydın hanımlar
hayırlı cumalar
evinize huzur olsun cebinize para olsun
sağlık ve güzellikte sizi bulsun

Merhaba kizlar ...askim sabaha karsi geldi :asigim:ama 2 gun sonra tekrar gidecek
sabah kalktim selim'i okula goturdum sonra tetanoz asim vardi gittim onu yaptirdim sonra alisveris yaptim (sebze+meyve)
daha sonra selim 'i okuldan aldim geldim ;hoffffffffff!!ne yoruldum bee!:bbo:
hepinize hayirli cumalar diliyorum ..
Selim'i uyutup geliyorum yerimseniben

yine yazan bile olmamis benden sonra :mymeka:
nolacak boyle kizlar ,soyleyin bana :mymeka:

iyi gecelerra.s. alla alla ne olmuş buraya böyle:uhm: kimse girmemiş:sm_confused: sizin içinize ben kaçmışıma.s:lepi:

gözlerin aydın kulakların manisa bacım:jeyyar: kimseler yok evet ama ben 2 gündür giremedim hep hata verdi neyse bütün kızlar toplandık yapsak tam süper olacakkaydirigubbakcemile5​

gözlerin aydın kulakların manisa bacım:jeyyar: kimseler yok evet ama ben 2 gündür giremedim hep hata verdi neyse bütün kızlar toplandık yapsak tam süper olacakkaydirigubbakcemile5​

hihoyyyt:1hug:kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…