Geceler Yarim Oldu (Aman Aman Garibem)
Ağlamak Karim Oldu (Anam Anam Garibem)
Her Dertten Yıkılmazdım (Aman Aman Garibem)
Sebebim Zalim Oldu (Anam Anam Garibem)
Bayram Gelmiş Neyime (Aman Aman Garibem)
Kan Damlar Yüreğime (Anam Anam Garibem)
Yaralarım Sızlıyor (Aman Aman Garibem)
Doktor Benim Neyime (Anam Anam Garibem)
selam arkadaşlar nerdesiniz ben burya uğruyorum ama sizde tık yok......
:teselli: :teselli:yalnız degilsin bacum bizler varız seninle aynı kader sayılır bu gün saat calısacak esim sabahatan beri yalnızım ve komsular hep ailesine gitti bir ben kaldım koca binada :a015:[/QUOTE][
Bayram Gelmiş Neyime (Aman Aman Garibem)
Kan Damlar Yüreğime (Anam Anam Garibem)
Yaralarım Sızlıyor (Aman Aman Garibem)
Doktor Benim Neyime (Anam Anam Garibem)
[/B]
MAŞALLAH gulanselam arkadaşlar nerdesiniz ben burya uğruyorum ama sizde tık yok......
gülancım allah analı babalı büyütsün ay ne güzel evde şimdi bir telaşvardır ağladımı uyandımı durmadan gider seyredersin her hareketleri olay olur bir tane dahamı doğursam acep :CüvCüv::1no2:hehekaydirigubbakcemile3
günaydın herkese :lepi:yaramasım şakaydı şaka valla 2 gündür oğlanın kusmadığı yer kalmadısenağlamasenağlama allah olmayanlara versin rabbim eee hani herkes uyuyormu oooo zepp nerdesin oğlanı okula yolladın yattın demikaydirigubbakcemile3CADIARZU
slm herkesin bayramı mübarek olsuna.s. ay maşallahnasıl vakit buluyonuzda uğruyonuz bilmiyorum ben vakit bulamıyorum ve itiraf ediyim sizi kıskanıyorumkötükedihüso:çok üzgünüm:
gunaydın hanımlarr cumanız mübarek olsun
kaydirigubbakcemile2uykum kaçtı geziyorum ben daaaaaaaaaha sahur dan kurtulamadım şutarafagitti