(- 155 Merkez -)

Bayram günü üzdün beni bacım...hep gurbetteyiz....

selam arkadaşlar nerdesiniz ben burya uğruyorum ama sizde tık yok......

gülancım merhabalar canımŞeniz
Nasılsın?
Yunusemre ve Buğrahanı büyütmüşünoy oy...adam olmuşlar gıssssbenim için kokulu kokulu öp onları:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Sevgiler

gülancım allah analı babalı büyütsün ay ne güzel evde şimdi bir telaşvardır ağladımı uyandımı durmadan gider seyredersin her hareketleri olay olur bir tane dahamı doğursam acep :CüvCüv::1no2:hehekaydirigubbakcemile3

[

Bayram Gelmiş Neyime (Aman Aman Garibem)
Kan Damlar Yüreğime (Anam Anam Garibem)
Yaralarım Sızlıyor (Aman Aman Garibem)
Doktor Benim Neyime (Anam Anam Garibem)
[/B]
:teselli: :teselli:yalnız degilsin bacum bizler varız seninle aynı kader sayılır bu gün saat calısacak esim sabahatan beri yalnızım ve komsular hep ailesine gitti bir ben kaldım koca binada :a015:[/QUOTE]
haklısın bacım AYNEN BİNA BEKLIYORUMM gamyoncuiremsu
MAŞALLAH gulan

evet bacım doğur da bizde sevelin

günaydın herkese :lepi:yaramasım şakaydı şaka valla 2 gündür oğlanın kusmadığı yer kalmadısenağlamasenağlama allah olmayanlara versin rabbim eee hani herkes uyuyormu oooo zepp nerdesin oğlanı okula yolladın yattın demikaydirigubbakcemile3CADIARZU

slmlar kızlar nasılsınız??
gülancım maşallah sana

slm herkesin bayramı mübarek olsuna.s. ay maşallah nasıl vakit buluyonuzda uğruyonuz bilmiyorum ben vakit bulamıyorum ve itiraf ediyim sizi kıskanıyorumkötükedihüso:çok üzgünüm:

canim daha okullar acilmadi burda ..9 gunluk tatil var yaa ...
ulkemin insani cok calisiyor yaa cok dinlenmek lazim -tatlicadiarzu-

slm herkesin bayramı mübarek olsuna.s. ay maşallah nasıl vakit buluyonuzda uğruyonuz bilmiyorum ben vakit bulamıyorum ve itiraf ediyim sizi kıskanıyorumkötükedihüso:çok üzgünüm:

sekerim yeter ki iste zaman her zaman bulunur :jeyyar:

mutlu bayramlar hepiciginize kızlarrrrr memleketinden eşinden uzakta bayram gecirenler birdahaki sefere sevdiklerinizle gecirin inş...

gunaydın hanımlarr cumanız mübarek olsun
kaydirigubbakcemile2uykum kaçtı geziyorum ben daaaaaaaaaha sahur dan kultulammadım şutarafagitti

Naber kizlar :jeyyar:
ben geldim kimse yok mu ?

hoffffffffff!!:bbo:kankaaaaaaaaaaaa sen gittin buralarin tadi kalmadi ...((

eeeee...pes dogrusu kizlar :mymeka:
sabahtan beri baglanamadim nete';elektirikler yoktu :bbo:siz nerdesiniz peki ?:mymeka:
yok bu is boyle olmaz :mymeka:

Iyi akşamlar kizlar ben geldim ama yine kimsecikler yok ...
Memleketlerden dönüş olmamiş sanirim.....
Buraya geldiğimizden beri ilk kez evimde ve benim ailemle bayram geçirdim...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…