(- 155 Merkez -)

1909.jpg

Tünaydın arkadaşlar hem cumanızı hemde kadir gecenizi en içten dileklerimle kutlarımŞeniz

sevgili polis eşleri arkadaşlarım hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun
dualarınzda benide unutmayın
a.s.

ğecemiz hepinize hayırlı olsun arkadaslar allah gönlünüzdekini verir hepimizin ğühahlarını af eder insallah

Kadir gecenizin hayirlara vesile omasi dileklerimle herkese slmlar öpücükler

Merhaba arkadaslar nerdesiniz ?
Burda hava yamurlu ,kapali ;icim SIKILdi bee!:bbo:

Merhaba arkadaslar nerdesiniz ?
Burda hava yamurlu ,kapali ;icim SIKILdi bee!:bbo:

boşver bacım sıcaktan iyidirhihoyyytaz kaldı canın sıkılmasın bolbol dinlen sonra uymak hayal:nazar:gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
badem gözlüm nasıl okul ne alemde gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile

gunaydın hanımlarr

(Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar: Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.)

günaydın arkadaslar bayramınız hayırlı
kazanız mübarek olsun ne alaka demeyin bayram ğelince esler daha cok calısacak bayramlasma nöbetler siz hem gelen komsu ve polis esleri ve cocuklara kosturacak ve sıkılacaksınız :nazar:
ve esimi yakalaya bilirsem azıcık dısarı cıkıp havayı değistirim çabası ile ugraş vereceksiniz insallah güzel bir bayram gecirirsiniz hepinizi:1hug:

boşver bacım sıcaktan iyidirhihoyyytaz kaldı canın sıkılmasın bolbol dinlen sonra uymak hayal:nazar:gamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
badem gözlüm nasıl okul ne alemde gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile

haklisin canim :CüvCüv:
Mert'imin okulu tatile girdi canim ama bizim oglus yine sabahin korunde kalkiyor :):bbo:
ahhh bir yatsam da uyusam :nazar:

bayrammt4hc5.jpg

Herkesin Bayramını Kutlarım....Sağlıklı,huzurlu,şeker gibi bayram geçirmenizi diliyorum...

91pc3.gif

Şeniz Şeniz Şeniz

selam arkadaşlar...................
herkesin bayramını kutluyorum...............

Geceler Yarim Oldu (Aman Aman Garibem)
Ağlamak Karim Oldu (Anam Anam Garibem)
Her Dertten Yıkılmazdım (Aman Aman Garibem)
Sebebim Zalim Oldu (Anam Anam Garibem)

Bayram Gelmiş Neyime (Aman Aman Garibem)
Kan Damlar Yüreğime (Anam Anam Garibem)
Yaralarım Sızlıyor (Aman Aman Garibem)
Doktor Benim Neyime (Anam Anam Garibem)

[

Bayram Gelmiş Neyime (Aman Aman Garibem)
Kan Damlar Yüreğime (Anam Anam Garibem)
Yaralarım Sızlıyor (Aman Aman Garibem)
Doktor Benim Neyime (Anam Anam Garibem)
[/B][/QUOTE]
:teselli: :teselli:yalnız degilsin bacum bizler varız seninle aynı kader sayılır bu gün saat calısacak esim sabahatan beri yalnızım ve komsular hep ailesine gitti bir ben kaldım koca binada :a015:

X