(- 155 Merkez -)

Iyi akşamlar kizlar ben geldim ama yine kimsecikler yok ...
Memleketlerden dönüş olmamiş sanirim.....
Buraya geldiğimizden beri ilk kez evimde ve benim ailemle bayram geçirdim...........

Mrb gulan ben burdayim canim :jeyyar:
bebisler nasil ?nasil gidiyor ?:ecrin_bebek:

kimsenin donecegi yok sanirim :nazar:

İyi geceler arkadaşlar,
Sitem etmeyin inşallah yarın dönüyoruz,tatilim güzel geçti,pekmez kaynattık,ceviz topladık....
resimleri bir ara eklerimŞeniz

İyi geceler arkadaşlar,
Sitem etmeyin inşallah yarın dönüyoruz,tatilim güzel geçti,pekmez kaynattık,ceviz topladık....
resimleri bir ara eklerimŞeniz

ohh ohh canim masallah
bekliyorum fotolari :jeyyar:

:CüvCüv:zeppim hamişlik sana çok yakımış bacımmm tombik

gülancım allah yardımcın olsun gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5

daha izinden dönmedik galiba herkesler memlekettemi acepsengözlerimebaksanab​

hoffffffffff!!:bbo:kankaaaaaaaaaaaa sen gittin buralarin tadi kalmadi ...:KK43:((
:uhm:
Iyi akşamlar kizlar ben geldim ama yine kimsecikler yok ...
Memleketlerden dönüş olmamiş sanirim.....
Buraya geldiğimizden beri ilk kez evimde ve benim ailemle bayram geçirdim...........

gulan senın adına sevindim bacım Allah sağlıklı ve huzurunu daim etsin :emir_bebek::emir_bebek:ellerini öp yerime mısafirlerine selammm

dilek10026.jpg

Merhaba guzeller ...yaramas dukkani acmissin canim a.s.
troya'm cok mu tombik olmusum yaa :eek:

slm arkadaşlar ............
pazarınız nasıl geçiyor ben uykusuzum ama gündüzde uyunmuyor oğluşumun biriyle uğraştım öğlenden bu yana biraz önce uyudu bende bir bakayım size dedim.......
şimdi diğer oğluşum uyanır .........
kendinize iyi bakın

görüşürüz........

selamlar bayanlar nasılsınız
kimsecikler yokmuuuuuuuuuu?????????????

zepp bacım geldim ee nasılsın bakalım ben de di okeye gireceğim sen bereber girelim gıııı

Merhaba guzeller ...yaramas dukkani acmissin canim a.s.
troya'm cok mu tombik olmusum yaa :eek:

yok canım ya iyisin tam sıkmalık olmuş yanaklar kaydirigubbakcemile3sen beni görseydin birde eşim sabah sabah işe giderken resim çekerdi şiş bir surat halinden bezmiş ben kimim der gibi :sm_confused:yakışmış yani anlıycan zaten az kaldı tombiğim:jeyyar:gamyoncuiremsu​

Merhaba arkadaslar ...
oglusumu okuldan alip geleyim ben ...yerimseniben
sizler nerdesiniz ?

burdayım:ecrin_bebek: allahım kızkardeşim sınava girdi bugün açıklanacak bu saat oldu hala açıklanmadı hayırlısı ile şu iş bir olsaydı :nazar:ösym açıklayacaksan açıkla beni hasta etme saat 10 dedin bekledim gelmedin:dilcikar::Saruboceq:

Selamlarrrrr....
Nasılsınız hanımlarrrrr...???
Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
hepinize,sağlıklı,huzurlu güzel bir gün olsunŞeniz Şeniz Şeniz

burdayım:ecrin_bebek: allahım kızkardeşim sınava girdi bugün açıklanacak bu saat oldu hala açıklanmadı hayırlısı ile şu iş bir olsaydı :nazar:ösym açıklayacaksan açıkla beni hasta etme saat 10 dedin bekledim gelmedin:dilcikar::Saruboceq:

hayirlisi olsun canim ...
belli olursa yaz bende merak ettim dogrusu :jeyyar:

gunaydın hanımlarr nasılsınızz bakalım ben de cocukları kahvaltı masasın da bırakım geldim kim var kim yok ee kimse de yok ve ***************155merkezi *********************2 sayfada buldum yaa billiet deredesınızz yaaaaa

X