(- 155 Merkez -)

günaydın zeepim maşallah bu ne enerji böle bu saatte ayaktasın kıss :))

dilek10010ic7.jpg

w320.png

kıslar günaydın gününüz ve haftanızın en güzel şekilde geçmesi dileklerimle biliyorum pek yanınıza uğrayamaz oldum suçluyum ama nolur mazur görün kızdı oğlandı işti anca bu arada ben istanbula annemlerin yanına gidiyorum çünkü eşim 1,5 aylık doğu görevine gidiyor artık ordan haberleşiriz hepiniz kendinize ii bakın herkese slmla ve kocaman öpücüklerrr............

gülancım hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün canım seni merak etmiştim ii oldu haber ettiğin kendine ii bak bol bol dinlen..
gülenyüzcüm sanada hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin ve gönlüne göre versin...
ngs annem sağolasın sanada ii haftalar

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarŞeniz
ben uyandım zeppim şimdide perdeleri indirdim yıkıyorum,anlıycan işim çok bugün,
allahtan akşama iftara davetliyiz,hiç değilse yemek derdim yok.

Günaydınnnnn....
Herkese güzel bir gün diliyoruma.s.

Selencim,hayırlı yolculuklar.....
Aktinya,temizlik işleri bittimi..kolay gelsin...ah...ah...bende haftaya bayram temizliği başlıyacak:1rolleyes:
Zep nasılsın?Nasıl gidiyor okulunuz...gamyoncuiremsu
çiçek,artık çalışan kadın oldun...uğrayamıyosun buralara demi:jeyyar:eek:lsun canım iş daha önemli....
Yaramasssss....nerelerdesin bacımmm:jeyyar:

Herkesi öptümmmmmŞeniz Şeniz Şeniz

gülancım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün mis kokulularımı

gunaydinnnnnnnnnnnnnn ...eeeeee...hadi canlanin biraz :jeyyar:

Günaydın arkadaşlar,temizliğe kendinizi fazla kaptırdınız galiba canlar kimse uğrayamaz olmuşŞeniz

vay vayy ne cok yazan var buraya:dilcikar:bende yazmasam topik 3. 4. sayfalara dusecegiz :dilcikar:

gülancım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün acılarını göstermesin:ecrin_bebek: biraz geç oldu ama :asigim:biliyosunuz ben çok sık açamıyorum kusura bakmayına.s.

dağ çiçeğim yeni işin hayırlı olsun ne güzel çalışmak gibisi varmıyaaaa olsun nasıl olsa yaparsın işleri öyle yada böyle olur nasılsa

Gunaydin hadi uyaninnnnnnnnn...
Aksama misafirlerim var; ben bu kaplumbaga halimle ancak hazirlanirim :bbo:

Günaydınnnnnnnnn:sm_cool:
Nasılsınız sevgili hanımlarrrrrr:1rolleyes:herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Güzel bir gün olsun hepinizeŞeniz

kadir_gecesi.JPG

hayırlı cumalar hanımlarr Şeniz
bu güzel gunlerin hepinize sağlık huzur ve gönlünüz de ki bütün isteklerinizi Rabbim hayırlısıyla versin tüm gunahlarımızı af ve mağfiret eylesin
Allaha emenet olun

Gunaydin hadi uyaninnnnnnnnn...
Aksama misafirlerim var; ben bu kaplumbaga halimle ancak hazirlanirim :bbo:
bacım kolay gelsin nedemek sen beceriklisin bu güzel gece de bereketli olsun k i b muxxkkk
Günaydınnnnnnnnn:sm_cool:
Nasılsınız sevgili hanımlarrrrrr:1rolleyes:herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Güzel bir gün olsun hepinizeŞeniz

tşkler ablam şükür iyi gidiyorrr
bu cuma gunun de evine bereken sağlık ve uzun ömürler versinnn k i b muxxxkkk

herkesin kadir gecesi mübarek olsun
dualarımız kabul olsun :Saruboceq:

X