aferim sana zepp anlamışın baklülülülülülü,, zaten ben seni hiç duymadımki,, tamda Emreciğimin resimlerinden bahsediyorduk..sadece h...... abla şarj bitiyor dedin..ve uçtun..:roflol:
zepp,diline düşmeye görsünler,,:mymeka:
senmisin benle uğraşan,,al sana öyle olmaz böyle olur,klava:
sen anladin oniii ..not gördüğünüz önlüklü hatun zepp olii
ay çok kıskandım,,cebi boş şeyin neyini kıskanimm.:dilcikar::roflol:ha ha haa naniknanikkiskandin de mi :1rolleyes:lülülülülülü
cicegim yoksa buna daha mi cok benziyordu ?:roflol:
gehh kucu kucu :roflol:
................................................................
acemilik naniknanik:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile2:jeyyar:
de get, kızım senin işin gücün yokmuuuuuuuuu...:mymeka:hasta hasta uğraşma benimle..
zaten yalnız garip bir kuşum ben..senağlama cik cik cikkkkkkkkkkkk:roflol:
zepp hadi ben kaçar ,,işlerime bakimm yavaş yavaşş..Şeniz
gitmeden şunu oku...
Tur otobüsü söförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe basini çevirmis, bir bakmis ki elinde bir avuç badem, yasli bir kadin durmakta..Tesekkür ederek almis bademleri ve yemis..15 dakika sonra yasli kadin tekrar söförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermis ve bu ikrami 5 kere daha yapinca;
Zahmet ediyorsunuz efendim.. demis saygili söför,
Hep bana yedirdiniz.. Biraz da kendiniz yesenize..
Çigneyemiyorum evladim.. demis yasli kadin,
Dislerim yok..
Niye satin aliyorsunuz o zaman?..
Evladim ben sadece üzerindeki çikolatayi emmesini seviyorum
Kanka online sin gelsene :jeyyar:
bak baştan sölimm benimle uğraşıcaksan:mymeka:..buraya hiççççç ugramamış olim..:dilcikar:
amma velakin beni seveceksen24 saat burdayım..kafamçokkarıştı
ingilizce ödevimi yaptım..umarım yarına hastalığım geçerde kursuma gide bilirim..
yarın polis evinde hatunlar günü matinesi varmış, maalesef dersim var gidemeyyyrummmşakkıdı
Kizlar yarin askim'im d.gunu :asigim:
Pastam hazir siparis etmistim ;getirdiler :jeyyar:
yemek icin yer de hazir ;ayarladim ...yarin aksam yemegine disaridayizdaha nolsun