herşeyin başı sağlık allah şifa versin bebişler hasta olunca evin tadı tuzu kalmıyor tostiklerim
bende valiz hazırlıyorum nisanın ilk haftası ben dönüyorum 15.de işe başlıycam offf güzeldi ne çabuk geçti yaaaa bakalım döndükten 2 ay sonrada şarka gidiyik bu sene eşya taşımakla geçecek herhalde ......
slmlar kızlar nasılsınız
giremedim hiç önce babam ameliyat oldu onlardaydım sonra kayınpederim anju oldu bende kaldı öle vakit geçti
hasta olanlara çok çok geçmiş olsun
iyi akşamlar
gecmis olsun canım kullanılan ilaclardanda huzursuz oluyor benim kücük kız bile cok akıllı olmasına ragmen tedavi sırasında tam bir piskopat oldu ilaclar bitince düzelecek sabret düsünsene günde iki defa igneyi cocuk ne oldugunu bile anlamıyordur sadece canı yanıyorArkadaslar tesekkur ederim a.s.
dun gittik kontrole verdigi ilaclar faydali oldu cok sukur ama deniz pek huysuz oldu cikti ...
Dusunun ki ayakta gezinerek emziriyorum :S dusunun artik halimi ...olsun yeter ki iyi olsun da kusum ...
Bugun aksam tekrar gidecegiz ...
3 igne kaldi vurduracagimiz
bacaklari delik desik oldu deniz'imin : (
Bu arada geldi mi ust uste gelir ya ;Selim Mert'te hasta : (
dun O'nu da muayene ettirdik ;bebege yaklasmasin dedi doktor ama fazla soz dinlemiyor ...
Maskeyle dolasin dedi ...
Vakit buldukca online oluyorum arkadaslar
ilginize tesekkur ederim hepinizi opuyorum...
kizlar nerdesiniz ??huuuuuuuuuuuu
burdayım sen nerdesin...:jeyyar:
zepp bu gün seninle konuşurken,yanıma pitbul köpek yaklaştı nasıl kaçıyorum anlatamam ama kesin sesimden anlamışındır.:roflol:
Emreciğin iğnelerinin bittiğine sevindim..Şeniz
troya nasıl derim,,,pit pit diye sahibi beni yerdi herhalde,,:roflol:herkeşlere iyi geceler
pitbulmu deseydin git ablam bende bişey bulaman seni pit
:roflol:anladim
acayip tirsmis geliyordu sesin :roflol: