(- 155 Merkez -)

zeppcim çok geçmiş olsun allah şifa versin kuşuma
çiçeğim aplam allah kavuştursun

gecmiş olsun canım
inanki biz daha atlatamadık banada aynı tehsisi koydu doktor cigerlerini üşütmüsün dedi ama galiba bu seneki grip salgını böyle bir şey kücük kızım ben eşim cok kötü olduk ve sürekli tekrarlıyor onun icin mümkün oldukca kalabalık ortama cıkarma ne kadarda dikkatli olsak bulaşıyor ve abisine bağısıklık sistemini günclendirecek ilaclar ver en azından eve grip mikrobunu veya baska enfeksiyon getirmez malesef ana okulları hastalığın yayılması konusunda cok etkisi var

günaydın arkadaşlarŞeniz
Zepp canım çoook geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir,acil şifalar dilerim

Günaydın kızlar,,:kahve:
Dün misafirlerimim yolcu ettim,,:eek:
troyacım ,çok mersi şekerim..Şeniz

zepp,Emre Deniz nasıl oldu..:ecrin_bebek:
bu günde benim ufak oğlum hasta, okula göndermedim..
Dr gideceğiz,,
Dün ,seni telden aradım ulaşılmadı,,
troya inş sizde daha iyisinizdir..:teselli:
öğleden sonra kursum var ,kaç gündür gidemedim kesin geri kaldım,yinede sağlık olsun..
zepp,troya,,aktinya,janet öpüyorum hepinizi ,,huzurlu ve keyfli günler geçirin..

Arkadaslar tesekkur ederim a.s.
dun gittik kontrole verdigi ilaclar faydali oldu cok sukur ama deniz pek huysuz oldu cikti ...
Dusunun ki ayakta gezinerek emziriyorum :S dusunun artik halimi ...olsun yeter ki iyi olsun da kusum ...
Bugun aksam tekrar gidecegiz ...
3 igne kaldi vurduracagimiz
bacaklari delik desik oldu deniz'imin : (
Bu arada geldi mi ust uste gelir ya ;Selim Mert'te hasta : (
dun O'nu da muayene ettirdik ;bebege yaklasmasin dedi doktor ama fazla soz dinlemiyor ...
Maskeyle dolasin dedi ...
Vakit buldukca online oluyorum arkadaslar
ilginize tesekkur ederim hepinizi opuyorum...

herşeyin başı sağlık allah şifa versin bebişler hasta olunca evin tadı tuzu kalmıyor tostiklerim

bende valiz hazırlıyorum nisanın ilk haftası ben dönüyorum 15.de işe başlıycam offf güzeldi ne çabuk geçti yaaaa bakalım döndükten 2 ay sonrada şarka gidiyik bu sene eşya taşımakla geçecek herhalde ......

slmlar kızlar nasılsınız
giremedim hiç önce babam ameliyat oldu onlardaydım sonra kayınpederim anju oldu bende kaldı öle vakit geçti
hasta olanlara çok çok geçmiş olsun
iyi akşamlar

herşeyin başı sağlık allah şifa versin bebişler hasta olunca evin tadı tuzu kalmıyor tostiklerim

bende valiz hazırlıyorum nisanın ilk haftası ben dönüyorum 15.de işe başlıycam offf güzeldi ne çabuk geçti yaaaa bakalım döndükten 2 ay sonrada şarka gidiyik bu sene eşya taşımakla geçecek herhalde ......

ah canim :teselli:
az kalmis be :teselli:insallah bana yakina gelirsin troyam :jeyyar:hasret gideririz :jeyyar:

slmlar kızlar nasılsınız
giremedim hiç önce babam ameliyat oldu onlardaydım sonra kayınpederim anju oldu bende kaldı öle vakit geçti
hasta olanlara çok çok geçmiş olsun
iyi akşamlar

gecmis olsun ezinecigim

Arkadaslar tesekkur ederim a.s.
dun gittik kontrole verdigi ilaclar faydali oldu cok sukur ama deniz pek huysuz oldu cikti ...
Dusunun ki ayakta gezinerek emziriyorum :S dusunun artik halimi ...olsun yeter ki iyi olsun da kusum ...
Bugun aksam tekrar gidecegiz ...
3 igne kaldi vurduracagimiz
bacaklari delik desik oldu deniz'imin : (
Bu arada geldi mi ust uste gelir ya ;Selim Mert'te hasta : (
dun O'nu da muayene ettirdik ;bebege yaklasmasin dedi doktor ama fazla soz dinlemiyor ...
Maskeyle dolasin dedi ...
Vakit buldukca online oluyorum arkadaslar
ilginize tesekkur ederim hepinizi opuyorum...
gecmis olsun canım kullanılan ilaclardanda huzursuz oluyor benim kücük kız bile cok akıllı olmasına ragmen tedavi sırasında tam bir piskopat oldu ilaclar bitince düzelecek sabret düsünsene günde iki defa igneyi cocuk ne oldugunu bile anlamıyordur sadece canı yanıyor
insallah tez elden iylesirde sende bir an önce rahat edersin bebişimizde

Günaydın kızlar,,,:kahve:
zepp,tekrar geçmiş olsun,,Emre'ciğin huyu inş iyileşince eskisine döner ve Anne'cini üzmez..:ecrin_bebek::teselli:
ezinem, balım çok geçmişler olsun,,Babana ve k ,Pederine acil şifalar diliyorum..a.s.

troya az kalmış arkadaşım,,hakkaten ev taşımak yerleşmek zor,ama ne yapalım yeterki sağlık olsun ve inş,istediğiniz bir yer olsun,,mecburen doğu dörevine gideceksiniz,,zepp'in dediği gibi ,ona yakın olursun,,aktinyacım Sivasta yada ona yakın olun,,
Ama,şark bitincede,hepiniz bana yakın olun diye dua ediyorum,,bütün kızlar toplansak ne iyi olur,,:eek:

Gunaydin arkadaslar ...
sagolun a.s.
dun tekrar gittik doktora cok sukur
igneler bitecek bugun sonra antibiyotik alacak agizdan : ( 1 hafta
olsun napalim ...
hepinizi opuyorum ..

kizlar nerdesiniz ??huuuuuuuuuuuu

burdayım sen nerdesin...:jeyyar:
zepp bu gün seninle konuşurken,yanıma pitbul köpek yaklaştı nasıl kaçıyorum anlatamam ama kesin sesimden anlamışındır.:roflol:
Emreciğin iğnelerinin bittiğine sevindim..Şeniz:emir_bebek:

herkeşlere iyi geceler
pitbulmu deseydin git ablam bende bişey bulaman seni pit

burdayım sen nerdesin...:jeyyar:
zepp bu gün seninle konuşurken,yanıma pitbul köpek yaklaştı nasıl kaçıyorum anlatamam ama kesin sesimden anlamışındır.:roflol:
Emreciğin iğnelerinin bittiğine sevindim..Şeniz:emir_bebek:

:roflol:anladim
acayip tirsmis geliyordu sesin :roflol:

Günaydın kızlar,, bu gün bende hastayım,yatıyorum,, ilaç aldım umarım faydası olur,,
kızlar aşkitomun Çin resimleri görmek isterseniz,,hani,,
amann, adam bidaha nerde gidecek ,bıragında gösterim..darısı sizin ve eşlerinizin başına olsun..zepp ve troya buna dahil deeeel,, onlar daha güzel yerleri gördüler..:roflol:

Cumanız mübarek olsun seviyorum hepinizi,,,

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/256921-esim-cin-yolcusu-6.html

herkeşlere iyi geceler
pitbulmu deseydin git ablam bende bişey bulaman seni pit
troya nasıl derim,,,pit pit diye sahibi beni yerdi herhalde,,:roflol:
:roflol:anladim
acayip tirsmis geliyordu sesin :roflol:

aferim sana zepp anlamışın baklülülülülülü,, zaten ben seni hiç duymadımki,, tamda Emreciğimin resimlerinden bahsediyorduk..sadece h...... abla şarj bitiyor dedin..ve uçtun..:roflol:

X