(- 155 Merkez -)

hay Allah zepp gelmiş,:jeyyar: ne güzel sessizce kaçacaktım.. ben şimdi ne deyipte gideyim..:uhm:

hah buldum..kızım işim var gücüm var ..sabahdan beri burda seni bekle bekle ağaç oldum.. küstüm sana ben kaçıyom..:dilcikar::roflol::roflol::roflol:

zepp hoş geldin nabersin..yerimseniben

:) kac bakalim :dilcikar:

nolsun be seker cocuklarla ugrasiyorum ...
esim gelir birazdan selim 'i goturur ;kaliriz deniz le beraber :asigim:

replayferriswheelhlbd9.gif

selam kızlar.
öğlen THY ait uçak Hollandaya düştü ,haberi aldığımdan beri elim ayağım kitlendi resmen .hemen abimleri aradım seslerini duydum.
ben telefonda ağlıyorum onlarıda üzdüm..senağlama
yüreğimin yarısı orada ne yapayım elimde değil..
rabbim herkesi korusun.
ölenlere allahdan rahmet diliyorum..
ailemden kimsenin uçakta oladığını biliyorum ama yinede aramak istedim..
herkes bizim vatanın evladı..

selam kızlar.
öğlen THY ait uçak Hollandaya düştü ,haberi aldığımdan beri elim ayağım kitlendi resmen .hemen abimleri aradım seslerini duydum.
ben telefonda ağlıyorum onlarıda üzdüm..senağlama
yüreğimin yarısı orada ne yapayım elimde değil..
rabbim herkesi korusun.
ölenlere allahdan rahmet diliyorum..
ailemden kimsenin uçakta oladığını biliyorum ama yinede aramak istedim..
herkes bizim vatanın evladı..

ah canim benim :teselli:
Bende cok uzuldum ...
net bir bilgide yok sabahtan beri izliyorum :çok üzgünüm:
Allah rahmet eylesin ...

Onuru için öldü.....
Mesaj Linki

:çok üzgünüm:CANLAR TÜM ÖZEL HAREKAT VE POLİS CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN ÇOK DEĞERLİ MÜDÜRÜMÜZ BEHÇET OKTAY'IN ELİM BİR OLAY SONUCU KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİZ. BÖYLE VATAN EVLATLARI KOLAY YETİŞMİYOR LÜTFEN BU KADAR KOLAY HARCAMAYALIM AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE RABBİM SABIR VERSİN.....:teselli:

Merhabalar arkadaşlarŞeniz
bugün kahvaltıda arkadaştaydım ,ordanda alışverişe gittim kendime kaban aldım,birkaç gündür indirimleri değerlendiriyorum,sürekli çarşıdayım.Yanıda gezmem var,hafta sonu yine alışverişe çıkacağım aldıkladrımı bir ara pembe dolaba eklerim.

herkese iyi sabahlar allaha şükürler olsun iyileşiyorum antibiyotik alıyorum oğlumda hasta burnik akıyo oda ilaç alıyor eşimde hasta bir kız sağlam onada şunu yap bunu yap diyorum ben bu evin hizmetçisimiyim diyo dombik neyse ben yatar pireler uçuşun bakem :)

herkese iyi sabahlar allaha şükürler olsun iyileşiyorum antibiyotik alıyorum oğlumda hasta burnik akıyo oda ilaç alıyor eşimde hasta bir kız sağlam onada şunu yap bunu yap diyorum ben bu evin hizmetçisimiyim diyo dombik neyse ben yatar pireler uçuşun bakem :)

gecmis olsun canim :teselli:
Allah sifa versin a.s.

günaydın tatlı arkadaşlarım..
Cumanız mübarek olsun..Şeniz
dün yemeğe ve yatıya misafirim vardı,,
Ankaradan kuzenim geldi,bisiklet yarışlarında görevli antrönermiş,,bu gün burda yarışları var.dayımın torunu oluyor çocuğu yıllar sonra tekrar dördüm ..

yarın eşim çin yolcusu..senağlamasenağlama.
Akşam bayağa eşimle dalga geçtik,,çan çon gibi,,
geçen sene müd biri gitmiş çine..eşim alkol almaz seni bayağa zorluklar bekliyor demişler.. içmezsen gücenirlermiş gebermeyesiceler.:eek:klava:.eşimde hastayım deyip işin içinden çıkarım dedi,,her konuda ısrarcılarmış,, ve en kötüsü hayır dersen hemen güceniyorlarmışş.inş başka konuda ısrarcı olmazlar(anlarsınızya)..varya o çin, çan çonluları gebertirim..:eek:klava::eek:klava:

tatlım çok geçmiş olsun.. gelinn gelin ,sonunda bizim oğlanıda hasta ettin.. demii,:mymeka:
Allah şifa versin..Şeniz

Merhabalar arkadaşlarŞeniz
bugün kahvaltıda arkadaştaydım ,ordanda alışverişe gittim kendime kaban aldım,birkaç gündür indirimleri değerlendiriyorum,sürekli çarşıdayım.Yanıda gezmem var,hafta sonu yine alışverişe çıkacağım aldıkladrımı bir ara pembe dolaba eklerim.

aktinya güle güle giyin cicilerini..:teselli:

X