(- 155 Merkez -)

Merhabalar arkadaşlara.s.
Çiçeğim ablam geldim ama fazla kalamıyacağım bugün arkadaşıma davetliyimcokacimcoook:icecream:daha sonra görüşmek üzere,
aaa bu arada ben seninde evde duracağından şüpheliyimhihoyyytsende bulursun şimdi kendine gidecek biryerkaydirigubbakcemile5

aktinya,, keşke Allahdan başka bişi dileseydin..
Az önce arkadaş aradı ve bu gün günümüz varmış.:roflol:
ya ben evimde oturmak istorurum arkadaş...senağlamasenağlama

http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rler/256921-esim-cin-yolcusu.html#post5448380

arkadaşlar sizlerlede paylaşmak istedim..eşim çin yolcusu şubede tek eşim gidiyor.
Emniyet md bünyesinde.. Çin Türkiye kardeşlik ve dostluk projesi ve kaynaşması..
meğer çinliler bizim kardeşimizmişte haberimiz yokmuş..:roflol:

:teselli:vah vah demek yalniz kaliyorsun
neyse hic uzulme ben burdayim :1hug::asigim:
ara beni ararim seni :roflol::jeyyar:

zepp,hayAllah demekki misafirlerin, var bende bu gün evdeyim ve kk da birazcık geyik yapardık. tüh beni kaybettin sen üzül..:dilcikar:

troya ,aktinya ,gulan ,janet, ezine huuu nerdesiniz beya
hihoyyyt

tuh bee:mymeka:misafir gelecek zamana mi denk geldi :mymeka::dilcikar:

Bu arada hazirliklar tamam 5 cesit ikram yaptim ;abarttim mi ne :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
ama ben yemeyecegim :jeyyar:misafirlerin hepsi yiyip kilo almak istemiyorum kaydirigubbakcemile5
verdim kilolalarimi ohh :sm_cool: mini etegimi giydim :1rolleyes:

şişşt kızlar nerdesiniz.. ben geldim..şakkıdı
şişko zepp demekki sen yemiyorsun ha..:jeyyar:eek:lsun ben yinede sana şişko demek istiyom..
amanın mini eteğini sevsinler.:dilcikar:

5 çeşitmi yaptın öliim barii,

1-patatesli börek,
2-patates küfte.
3-patatesli kek,
4-fırında patates.
5-patatesli tost.
al sana 5 çeşit. :roflol:

patiklerimi beğendinmi sanadamı yapayım..:teselli:
düşünmem lazım. :dilcikar:sende her gördüğünden istiyorsun.:mymeka:

şişşt kızlar nerdesiniz.. ben geldim..şakkıdı
şişko zepp demekki sen yemiyorsun ha..:jeyyar:eek:lsun ben yinede sana şişko demek istiyom..
amanın mini eteğini sevsinler.:dilcikar:

5 çeşitmi yaptın öliim barii,

1-patatesli börek,
2-patates küfte.
3-patatesli kek,
4-fırında patates.
5-patatesli tost.
al sana 5 çeşit. :roflol:

patiklerimi beğendinmi sanadamı yapayım..:teselli:
düşünmem lazım. :dilcikar:sende her gördüğünden istiyorsun.:mymeka:

:dilcikar:kiskanc
menu aynen soyleydi;

patates pizza (blogumda var tarifi :1closedeyes:)
havus salatasi
muska boregi (peynirli)
milfoylu cikolata tatlisi
kurabiye (ama ayni pastanedekiler gibi ;hih :1closedeyes:)

cokacimcoook

agzin sulandi degellllllllllll mi :dilcikar:

laelaelaelaelae :)
isteyenin bir yuzu kara vermeyenin :mymeka::roflol:anladin seni onu :roflol:laelaelaelaelae

cicekkkkkkkkkkkkk cicekkkkkkkkkkkkkk elma dersem cik armut dersem cikmaaaaaaaaalaelaelaelaelae
elmaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

cicekkkkkkkkkkkk cicekkkkkkkkkkkkk where are youuuuuuuuuuuuuuuuuuu :roflol:

dolaşırken uğradım bende günaydıııııınnnn delikafadulden nasılsın zeppim

Günaydın arkadaşlarŞeniz
zepp canım ellerine sağlık,benim kızın bugün okulda toplantısı var oraya gideceğim,daha sonra evdeyim...

herkse günaydın çok hastayım çok yatıyorum 2 gündür bir an önce geçse bu arada kız kardeşim 5haftalık hamileymiş teyze oluyorum çok mutluyum allah olmayanlarada versin tez zamanda öpüyorum herkesi ben yatmaya gidiyorum

Günaydın kızlar,Şeniz
zepp ne kızıyon be telden alo dedinde gelmedikmi,,:mymeka:
bana bak misafirlerine yaptıklarının aynısını bende istiyorum sende anladın oni,
troyam canım çok geçmiş olsun.. kendine dikkat etki bizim oğlan ve yiğenlerim perişan olmasın.
tam tipik yozgatlı görümce gibi oldum.kız kardeşine hayırlı hamilelik ve doğumlar olsun gözünüz aydın..

eşimi işe gönderdim,tekrar yattım..:1closedeyes:
öğleden sonra İngilizce kursum var..:lepi:
ama zepp sen buraları okuma..:roflol:bu günde yalnızsın.:teselli:

herkse günaydın çok hastayım çok yatıyorum 2 gündür bir an önce geçse bu arada kız kardeşim 5haftalık hamileymiş teyze oluyorum çok mutluyum allah olmayanlarada versin tez zamanda öpüyorum herkesi ben yatmaya gidiyorum

Canım çok geçmiş olsun:teselli:a.s.Ne güzel teyze oluyormuşsunAllah tamamına erdirir inşallah:ecrin_bebek::1hug:

dolaşırken uğradım bende günaydıııııınnnn delikafadulden nasılsın zeppim

merhaba hangi ruzgar atti seni buralara bitter:jeyyar:
Günaydın arkadaşlarŞeniz
zepp canım ellerine sağlık,benim kızın bugün okulda toplantısı var oraya gideceğim,daha sonra evdeyim...

sagol canim gorusuruz :1hug:

:1hug:hayirli olsun canim

Günaydın kızlar,Şeniz
zepp ne kızıyon be telden alo dedinde gelmedikmi,,:mymeka:
bana bak misafirlerine yaptıklarının aynısını bende istiyorum sende anladın oni,
troyam canım çok geçmiş olsun.. kendine dikkat etki bizim oğlan ve yiğenlerim perişan olmasın.
tam tipik yozgatlı görümce gibi oldum.kız kardeşine hayırlı hamilelik ve doğumlar olsun gözünüz aydın..

eşimi işe gönderdim,tekrar yattım..:1closedeyes:
öğleden sonra İngilizce kursum var..:lepi:
ama zepp sen buraları okuma..:roflol:bu günde yalnızsın.:teselli:

sevgili cicek aynisini yapar miyim bilemiyorum :1rolleyes:: )
sana bagli o :1rolleyes: : )
bu arada evdeyim ben bugun :nazar:

herhalde gecelere kadar surmuyor kurs arada ugrarsin degellllllllll mi :mymeka:

hay Allah zepp gelmiş,:jeyyar: ne güzel sessizce kaçacaktım.. ben şimdi ne deyipte gideyim..:uhm:

hah buldum..kızım işim var gücüm var ..sabahdan beri burda seni bekle bekle ağaç oldum.. küstüm sana ben kaçıyom..:dilcikar::roflol::roflol::roflol:

zepp hoş geldin nabersin..yerimseniben

X