- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
Merhabalar arkadaşlara.s.
Çiçeğim ablam geldim ama fazla kalamıyacağım bugün arkadaşıma davetliyimcokacimcoook:icecream:daha sonra görüşmek üzere,
aaa bu arada ben seninde evde duracağından şüpheliyimhihoyyytsende bulursun şimdi kendine gidecek biryerkaydirigubbakcemile5
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rler/256921-esim-cin-yolcusu.html#post5448380
arkadaşlar sizlerlede paylaşmak istedim..eşim çin yolcusu şubede tek eşim gidiyor.
Emniyet md bünyesinde.. Çin Türkiye kardeşlik ve dostluk projesi ve kaynaşması..
meğer çinliler bizim kardeşimizmişte haberimiz yokmuş..:roflol:
zepp,hayAllah demekki misafirlerin, var bende bu gün evdeyim ve kk da birazcık geyik yapardık. tüh beni kaybettin sen üzül..:dilcikar:
troya ,aktinya ,gulan ,janet, ezine huuu nerdesiniz beyahihoyyyt
zepp,aktinya size bahsettiğim meşhur dansöz patiklerim..
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/256930-dansoz-patiklerim-nasil.html
şişşt kızlar nerdesiniz.. ben geldim..şakkıdı
şişko zepp demekki sen yemiyorsun ha..:jeyyarlsun ben yinede sana şişko demek istiyom..
amanın mini eteğini sevsinler.:dilcikar:
5 çeşitmi yaptın öliim barii,
1-patatesli börek,
2-patates küfte.
3-patatesli kek,
4-fırında patates.
5-patatesli tost.
al sana 5 çeşit. :roflol:
patiklerimi beğendinmi sanadamı yapayım..:teselli:
düşünmem lazım. :dilcikar:sende her gördüğünden istiyorsun.:mymeka:
herkse günaydın çok hastayım çok yatıyorum 2 gündür bir an önce geçse bu arada kız kardeşim 5haftalık hamileymiş teyze oluyorum çok mutluyum allah olmayanlarada versin tez zamanda öpüyorum herkesi ben yatmaya gidiyorum
dolaşırken uğradım bende günaydıııııınnnn delikafadulden nasılsın zeppim
Günaydın arkadaşlarŞeniz
zepp canım ellerine sağlık,benim kızın bugün okulda toplantısı var oraya gideceğim,daha sonra evdeyim...
herkse günaydın çok hastayım çok yatıyorum 2 gündür bir an önce geçse bu arada kız kardeşim 5haftalık hamileymiş teyze oluyorum çok mutluyum allah olmayanlarada versin tez zamanda öpüyorum herkesi ben yatmaya gidiyorum
Günaydın kızlar,Şeniz
zepp ne kızıyon be telden alo dedinde gelmedikmi,,:mymeka:
bana bak misafirlerine yaptıklarının aynısını bende istiyorum sende anladın oni,
troyam canım çok geçmiş olsun.. kendine dikkat etki bizim oğlan ve yiğenlerim perişan olmasın.
tam tipik yozgatlı görümce gibi oldum.kız kardeşine hayırlı hamilelik ve doğumlar olsun gözünüz aydın..
eşimi işe gönderdim,tekrar yattım..:1closedeyes:
öğleden sonra İngilizce kursum var..:lepi:
ama zepp sen buraları okuma..:roflol:bu günde yalnızsın.:teselli: