Selam arkadaşlar,kocişkomla pc'de film izledik
sizler naporsunuz.. şakkıdı
zepp ,ev sahibi olarak eşini temsil etmelisin,:1hug:
hadi göreyim seni bayanların sevgisini kazan.
size iyi eğlenceler.Şeniz
gördüğün gibi ben çaya gidemedim.:dilcikar:
aktinya,evet haklısın bu aralar buraları çok boş bıraktık. eskiden ne güzel cıvıl cıvıldık.. :teytey:hadi ben yaşlanıyorum derrrrrmişim size nolii şekercim..:roflol:Şeniz
herkese iyi pazarlar ben artık valiz topluyorum senağlamasenağlamason 1 ay 17 gün hiç gidesim yok bütün işler beni bekliyor çalışmayada başlıycam ben ne yapacam yaaaaaa iyiydi böyle:1no2::1no2:
neyse arkideşim gelecek kısır yaptım oda börek yapmış sizde buyruncokacimcoookŞeniz
herkese iyi pazarlar ben artık valiz topluyorum senağlamasenağlamason 1 ay 17 gün hiç gidesim yok bütün işler beni bekliyor çalışmayada başlıycam ben ne yapacam yaaaaaa iyiydi böyle:1no2::1no2:
neyse arkideşim gelecek kısır yaptım oda börek yapmış sizde buyruncokacimcoookŞeniz
:asigim:tabii esim icin zaten hersey ...
sevgi kazanmaya gelince zaten herkesin sevgilisiyim :lepi:
:teselli:[I[/I]
demekki herkesin sevgilisisin ha bak sen.oldu gözlerim doldu naniknanik
Tünaydın arkadaşlarŞeniz
troyam emin ol herşey unutuluyor,senin ordaki varlığında gün gelecek sanki yaşanmammış gibi olacak,sadece anıları ve mutlulukları kalacak ve o günleri hatırladığındada dudaklarındada mutlu bir tebessüm bırakıcak inşallah.Seni Türkiyede hasretle kucaklıyoruz canımŞeniz
Çiçeğim ablam bence yaş konusunu hiç açmayalım...
zepp,hayAllah demekki misafirlerin, var bende bu gün evdeyim ve kk da birazcık geyik yapardık. tüh beni kaybettin sen üzül..:dilcikar:
troya ,aktinya ,gulan ,janet, ezine huuu nerdesiniz beyahihoyyyt
Merhabalar arkadaşlara.s.
Çiçeğim ablam geldim ama fazla kalamıyacağım bugün arkadaşıma davetliyimcokacimcoook:icecream:daha sonra görüşmek üzere,
aaa bu arada ben seninde evde duracağından şüpheliyimhihoyyytsende bulursun şimdi kendine gidecek biryerkaydirigubbakcemile5