(- 155 Merkez -)

:asigim:tabii esim icin zaten hersey ...
sevgi kazanmaya gelince zaten herkesin sevgilisiyim :lepi:

:teselli:uzulme troyam alisirsin sende benim gibi delikafadulden

iyi geceler arkadaşlar ikizleri uyuttum pc başına geeçtim,,,,,,,,,,,

evet eskiden burası çok hareketliydi ama şimdi çok durgun kimse fazla uğramıyor buralara,,,,,,,,,,,,,,,,,,

heyo kızlar,nabersiniz günaydınlar...
miss gibi sıcacık diyarlardan sevgiler..
sositosositosabah sabah formumdayım..
eşim işe, oğlum okuluna ,bende pc'min başındayım, radyoda İclal Aydın söylüyor..
dün işlerimi hallettim .aynı zamanda derslerimide kontrol ettim..
hadi bakalım gününüz güzel geçsin.. hihoyyyt

troya ,vay be demekki 1 ay 17 gün kaldı az kalmış ablam. sayılı günler hayırlısı olsun.. ilk günler zorlanırsın ama ,zeppin dediği gibi alışırsın.
hımm demekki dün kısır ve büüürek vardı ,tüh önce haberim olsa gelirdim...

Tünaydın arkadaşlarŞeniz
troyam emin ol herşey unutuluyor,senin ordaki varlığında gün gelecek sanki yaşanmammış gibi olacak,sadece anıları ve mutlulukları kalacak ve o günleri hatırladığındada dudaklarındada mutlu bir tebessüm bırakıcak inşallah.Seni Türkiyede hasretle kucaklıyoruz canımŞeniz
Çiçeğim ablam bence yaş konusunu hiç açmayalım...

unutulmuyorrr canim canimmmmmmmmmmsenağlama
unutulmuyorrrrrrrrr aneyyy aneyyyysenağlama:roflol:

CADIARZUKonuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Zepp, bitter
misafirimiz var -tatlicadiarzu-

Yarin misafirlerim var ;yokum :dilcikar:
hazirlik calismalarindayim

zepp,hayAllah demekki misafirlerin, var bende bu gün evdeyim ve kk da birazcık geyik yapardık. tüh beni kaybettin sen üzül..:dilcikar:

troya ,aktinya ,gulan ,janet, ezine huuu nerdesiniz beya
hihoyyyt

zepp,hayAllah demekki misafirlerin, var bende bu gün evdeyim ve kk da birazcık geyik yapardık. tüh beni kaybettin sen üzül..:dilcikar:

troya ,aktinya ,gulan ,janet, ezine huuu nerdesiniz beya
hihoyyyt

Merhabalar arkadaşlara.s.
Çiçeğim ablam geldim ama fazla kalamıyacağım bugün arkadaşıma davetliyimcokacimcoook:icecream:daha sonra görüşmek üzere,
aaa bu arada ben seninde evde duracağından şüpheliyimhihoyyytsende bulursun şimdi kendine gidecek biryerkaydirigubbakcemile5

aktinyacım ,sana iyi gezmeler..
ben bugün mantı keseceğim ,işim çok yani, evde iken accuk iş yapimm..:1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…