- 19 Ağustos 2019
- 121
- 195
- 18
- Konu Sahibi frychopper
merhaba arkadaşlar daha yeni katıldım aranıza derdimden kısaca bahsedeyim . Benim 15 yıldır görüştüğüm liseden bir arkadaşım var. Çok iyi anlaşırdık beraber büyüdük sayılır. Üniversite yıllarında yollarımız ayrıldı o başka bir yere gitti ben başka bir yere ama biz yine de kopmadık birbirimizden Şimdi ikimiz de çalışıyoruz ama farklı mesleklerdeniz . İkimizin de arkadaş çevresi farklı . Buluşurken mesela onlarla ayrı ben ile ayrı buluşurdu şimdiye kadar. Geçen sene beni arkadaşlarıyla tanıştırmak istedi. Bu hoş bir davranıştı tabii ben de tanıştım arkadaşlarıyla ama arkadaşları benim anlaşacağım tarzda insanlar değil kafa yapısı olarak farklılar .Şimdi bu 15 yıllık arkadaşımda sürekli onlarla plan yaparken beni de dahil etmek istiyor sürekli beraber oraya gidelim bunu yapalım .Neyse 1 kere de gittik hatta beraber bir yerlere ama ben çok sıkıldım çünkü ortak muhabbetimiz olmuyo o arkadaşlarıyla işten vs bahsediyorlar ve daha samimiler ben de kendimi kötü hissediyorum muhabbetin çok dışındayım . Arkadaşımı seviyorum onu kırmadan nasıl konuşabilirim aceba?