• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yıllık arkadaşlık

frychopper

Captain pizza
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
121
195
18
merhaba arkadaşlar daha yeni katıldım aranıza derdimden kısaca bahsedeyim . Benim 15 yıldır görüştüğüm liseden bir arkadaşım var. Çok iyi anlaşırdık beraber büyüdük sayılır. Üniversite yıllarında yollarımız ayrıldı o başka bir yere gitti ben başka bir yere ama biz yine de kopmadık birbirimizden Şimdi ikimiz de çalışıyoruz ama farklı mesleklerdeniz . İkimizin de arkadaş çevresi farklı . Buluşurken mesela onlarla ayrı ben ile ayrı buluşurdu şimdiye kadar. Geçen sene beni arkadaşlarıyla tanıştırmak istedi. Bu hoş bir davranıştı tabii ben de tanıştım arkadaşlarıyla ama arkadaşları benim anlaşacağım tarzda insanlar değil kafa yapısı olarak farklılar .Şimdi bu 15 yıllık arkadaşımda sürekli onlarla plan yaparken beni de dahil etmek istiyor sürekli beraber oraya gidelim bunu yapalım .Neyse 1 kere de gittik hatta beraber bir yerlere ama ben çok sıkıldım çünkü ortak muhabbetimiz olmuyo o arkadaşlarıyla işten vs bahsediyorlar ve daha samimiler ben de kendimi kötü hissediyorum muhabbetin çok dışındayım . Arkadaşımı seviyorum onu kırmadan nasıl konuşabilirim aceba?

Kaynaşmaya çalışın bence tabii tek sorun muhabbet ayrılığıysa. Ama yok hayat tarzlarımız düşüncelerimiz çok farklı enerjim uymadı diyorsanız düzgünce söyleyin ayrı buluşalım diye.

Kaynaşmaya çalışın bence tabii tek sorun muhabbet ayrılığıysa. Ama yok hayat tarzlarımız düşüncelerimiz çok farklı enerjim uymadı diyorsanız düzgünce söyleyin ayrı buluşalım diye.
evet onu yapmayı denedim zaten ama kafa yapısı oldukça farklı samimiyet kuramayacağım insnlar o yüzden dedim

Birlikte gorusmek zorunda degilsiniz ki? Ben paylasayacak bisey bulamiyorum o kisilerle o yuzden beni mazur gor gelemiycem diyebilirsiniz.

Back