• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 yaşındayken boyunuz kaç cmdi, şimdi kaç cm?

Tam bilmiyorum ama 153 falandır yine şimdi 156:KK70:

3 senede 15 cmye yakın uzamak zor

Günde en az 600 ml süt ve süt ürünleri tüketin. Basketbol, voleybol oynayın. Uzayabileceginiz en üst sınıra ulaşırsınız en azından.

Ben 15 ten sonra 10 cm kadar uzadim. Keşke bana da bol bol süt iç diyen olsaydı bir beş cm daha uzardim belki.

1.50 filandı şuan 1.55

15ken 1.61 dim hala 1.61 im :)

Regl olduktan sonra kızlarda boy uzaması olmuyor pek :)

Regl olmadıysanız basketbol, voleybol, yüzme sporlarını düzenli yaparak ve hergün süt içerek yılda ortalama 3 ila 5 cm arası uzayabilirsiniz, regl olduysanız ve olalı birkaç yıl geçtiyse yılda 1 cm uzama ihtimaliniz var ancak boy birazda genetiktir, anne babanız 1.70 cm üzeri değilse sporla ilgilenseniz dahi uzun boylu olma ihtimaliniz düşük.
Ya bir doktora görünmüştüm, bana adetin çok fazla etkili olmadığını söylemişti tamamen halk arasında bir kaç laf döngüsü olduğunu falan söyledi. Daha çok genetik açıdan ve vücudun uzamaya ne kadar yatkın olduğu ile alakalı oldupunu söyledi. :KK43:

Hatırlamıyorum ama kardeşimin boyunu uzatmaya çalıştığımız için biraz öneri verebilirim.. ham kakao, balık, kefir, süt, pekmez bu tarz ürünleri tüketmeye çalış ve spor yap, youtubeda boy uzatma egzersizleri var

Şu an 22 yaşındayım boy 158 yani 15 yasindaykende çok bi fark yoktu sanırım ama bu kadar kafana takma derim ilerde yeterince şey takacaksin kafana sorumlulukların artacak şimdiden yorma kafanı cnm basketbol oyna bol bol

Back
X