15 yaşındaki kızım okulda altına işemiş!

Bu yeri gelir yetişkin bi insanın basınada gelir sıkışmış cocuk tutamamıs ıste. ayrıca okul değiştirmekle bi alakası yok hangı okula gıderse gitsin o yastaki gruba hiç bi öğretmen 40 dk lık derste izin vermez. ancak blok ders olursa gönderir ki gene 40 dk nın dolmasını bekler. okul değişince bu problem ortadan kalmaz ki zaten ortada bı problemde yok insanlık hali sizin benim bile basımıza gelebilir bır kere oldu dıye her zaman olacak dıye bıse yok

Su döküldü mü dediniz?
Çok zekice.keşke ilkokulda aklıma gelseymiş

tuvaletini tutması iyi degil ki zaten bir cocugun.. 1.2 dakika varsa var yolla gitsin cocugu ne kadar sıkıstıgını nerden biliyor ogretmen izin vermesi gerekirdi bu durumda ogretmen hatalı

Kesinlikle.Ve 15 yaşindaki birinin aklı erer.Eğer aşırı sıkışıksa dışarı firlasayabilirmiş.Aynen öyle müdürler öğretmenleri rezil ediyor yeri geliyor.Ve o kadar sıkıştiysa uzun zamandır tutuyordur demek ki tenefüste gidebilirmis.Tabi sistit tarzi bir seyi yoksa

26 yaşındaydım çok sıkıştım eve zor attım kendimi.Olabilir bencede sürekli olmuyorsa sıkıntı değil.Ama okulda olması kötü utanır şimdi yazık.Öğretmen anlayışlı olabilirdi sonuçta sınıfta az çok anlar kim kaytarıyor desrten vs diye daha anlayışlı olabilrdi.Bu yaptığından dolayı çocuğu zor durumda bırakmış

Mevzuat belli.Ders esnasinda cocugu salmayacaksin disari.Tabi bu anasinifi ve 1. Siniflar icin (hatta 2 bile olabilir gelisim ozelligine gore) degildir.
Ortaokul ogrencisini pek ders esnasinda disari gondermek olmaz.Ama ogrenci var ogrenci var.Huyunu suyunu bildigim cocugu gonderirim.Evet sorumluluk benim.He risk var mi ? Evet var.Zor durumda kalan arizali cocuklari da gonderir pesinden izlerim.Uzuldum kiziniz icin.Okula goturun ve sinif rehber ogretmeniyle konusun.Siniftaki ogrencileri tembihlesin.Ben boyle yapiyorum.Biri dalga gececek olursa hayatimda bir fiske vurmamama ragmen dalga gecerseniz sizi bocek gibi ezerim diyorum :) Gozdagi veriyorum.Sıkıyosa dalga gecsinler.

yazacağımı yazmışsınız mesleğe ilk başladığımda kim yanıma gelse hocam çok sıkışığım hocam acil deyip bırakıyordum lavaboya
bir oldu iki oldu bu kızlar erkekler her derste izin istemeye başladılar benden
müdür yardımcısı kızları takip etmiş okul lavabosunda sigara içerken yakalanmışlar
ve gönderdiğim için suçlu ben oldum
bir daha kimseyi göndermiyorum derse benden bir beş dakika sonra gelseler yok yazıyorum bahsedilen kişi lise öğrencisi büyük ihtimalle öğretmen iki dakika tutabilir diye düşündü
gönderse çocuğun başına bir iş gelse yada çocuk suç işlese öğretmen niye gönderdi deniliyor hem veli hem idare tarafından
göndermese böyle şeyler oluyor niye öğretmen göndermedi deniliyor

aslında kız içinde öğretmen içinde talihsiz bir durum
yapabilecek tek şey kızınızla öğretmenleriyle görüşüp arkadaşlarının dalga geçmesini önlemek

konu öğretmen konusu ya derhal saldırın
olur hanım efendi
derste kim izin isterse gönderelim sınıf 60 kişi biri tuvalete gitsin beşi daha arkasından gitsin
kim gerçekten tuvalete gitmek için istedi kim başka şeyler için istedi ona bakmayız
sonra çocuk okuldan kaçmaya kalksın okul duvarından atlasın bacağını kırsın yine gelin bizi suçlayın öğretmen de tuvalete gitmek için izin verseymiş diye
bu dediğim olay gerçekten başa gelmiş bir şey
ki çocuk takdirlik başarısı olan disiplinle bir sorunu olmayan bir çocuktu
sizler aynı evin içinde iki çocuğunuzun ne yaptıklarını kimlerle arkadaşlık kurduğunu takip edemiyorsunuz
çocuklarının neler yaptığını duyunca şoka giriyor bir çok veli ruhu bile duymuyor ama biz öğretmenler o 1500 kişinin her birini annesinden babasından daha çok tanımalı takip etmeliyiz di mi ya

Sinıfın otasında öğrencinizi bu hale düşürün o halde ne diyebilirim ki. Gece yastığa başınızı koyuncada huzurla uyursunuz artık.
Neden öğretmene saldırayım yahu,aile büyüklerimin büyük çoğunluğu öğretmen. Ne sorunum olabilir benim öğretmenlerle?
Tam tersine yine öğretmen konusu ,altta kalmayalım durumu oldu. Birde buradan bakın.

bu öğrenci lise öğrencisi 40 dakika için tutabileceğini düşünerek hazırlanıyor o teneffüsler
ana sınıfı olsa başka ilk okul başka lise de başka
15 yaşından küçük olmayan bir kızdan bahsediyoruz
çok istisnai bir durum buradaki ya fiziksel rahatsızlığı var ya gerçekten sıra bulup giremedi
ama bu kızın durumundan daha fazla tuvalete diye izin isteyip bambaşka şeyler yapanlar var
bu yüzden bu yönetmelik olarak kondu
ama siz hala bu yönetmeliği es geçip öğretmen niye bunu uyguladığının peşindesiniz
öğretmen de böyle bir şey olsun istememiştir ki teneffüse iki dakika varmış gayet bir çok kişinin söyleyebileceği bir şey söylemiş kızım biraz daha sık dişini birazdan zil çalacak gibi bir şey

diğer arkadaşlar da başına gelenleri yazmış ama siz hala başınızı rahat koyuyor musunuz derdindesiniz
ha evet öğretmenler o kadar kötü pis canavarlar ki çocukların tuvalate bile gitmesine izin vermiyor naziler gibi yazıyorsunuz görmek istediğinizi görüyorsunuz

Zile 2 dk kalmışsa birazdan zil çalacak diye her öğretmen söyler ki.
Bu durumda öğrenci, öğretmenim gerçekten bekleyemem çok kötüyüm lütfen diyebilir ve demelidir.

Yine de öğretmen izin vermiyorsa karalayın, suçlayın tamam.

Ama tuvaleti insani ihtiyaçtan çok can sıkıntısına alet eden pek çok öğrenci olduğu gerçeğini de unutmayın.

Ya da unutun boşverin, davulun sesi uzaktan hoş gelir çünkü

Bu arada anormal bir durum yok, uzun süre tuvaletimi tutup gitme imkanım olmadığında koca yetişkin kaçırmışlığım var

Ya niye öyle göreyim diyorum. Bir insanın yüzüne bakinca anlaşılir,hele ki tutamayacak hale geldiyse ki gelmiş. Gönerilebilirdi diyorum,2 dakikada o çocuk nereye gidebilir yada ne yapabilir hanımefendi?2 dakika yahu.
Ne kadar abarttınız.
Bir günde kabul edin meslektasınizın hatası var ise.
Hep aynı tepkiler.

Ben de size katılıyorum... Öğretmenleri suistimal eden öğrenciler de çok fazla ve dediğiniz gibi birine izin verince 10 kişi izin istiyor. Ben de şahsen her zaman izin vermiyorum ilkokulda çalışmama rağmen. Derse girdikten 5 dk sonra izin isteyenler oluyor. Teneffüslerde ihtiyaçlarını karşılamaya alışmalarını istiyorum. Zaruri durumları hariç tutuyorum tabii ki izin verdiğim durumlar da oluyor. Burda kimseyi hatalı bulmaya lüzum yok.
Kızımıza da üzüldüm. Bir şekilde herkesin başına böyle şeylerin geldiğinin anlatılması gerekiyor... Kıyamam

Son düzenleme:
Affedersin ama tamamen zeka bakımından yoksunluk bu. Ne olacak izin verilse ahh ahh.

Sınıf içi durumu bilmeden yorum yapamam hatalı da olabilir fakat olmayabilir de bazı sınıflarda aşırı kaos oluşuyor veya o an önemli bir şey anlatıyorsa öğretmen fark edemeyebiliyor maalesef. Belki de konuyu kaçırmasını istememiştir o kadar zaruri olduğunu anlayamamış olabilir. Eleştirmek için yazmadım farklı bakış açısı getirmek istedim :)

Olabilir muhakkak ama savunurken öyle uç örnekler verilmişki onlara istinaden yazdım açıkçası.
Okul duvarindan atlayan,basket sahasında sevgilisiyle buluşan vs denmiş. Bende 2 dakikada bu çocuk gitse gitse tuvalete gidebilir demek istemistim zira son iki dakikasıymış dersin.

demek ki çok sıkışmış,cnm nasıl utanmıştır.valla herkesin başına gelebilir. bence şimdi onun psikolojisini düzeltmeniz lazım,arkadaşlarının önünde olduğu için çok utanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…